Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. juli 2009

Jeg skrev på bloggen tidligere idag, at mye 'tre'-møbler, som selges, kun er laminat. Her kan man se at treverket har kvist, da er det ekte tre. (N)

Photo 1612

PS.

Her er også et bilde av måkefamilien, på taket, på andre siden av Leather Lane, som jeg tok nå nettopp.

(Nå har jeg forresten prøvd å vaske vinduet litt mer der, siden jeg begynner å få litt mer kontroll ute på kjøkkenet der, etter at jeg fikk oppvaskmaskin osv.

Så det er vel litt fordel å ha ting som vaskemaskin og oppvaskmaskin, som jeg har kjøpt, for bostøtten, de to siste månedene nå.

Så det er digg å ha, det er helt sikkert):

Photo 1613

PS 2.

Forresten, så var det med kvist osv., det var litt feil.

For noen ganger, så kan man visst få kvistfrie tremøbler og.

F.eks, det bordet her.

Salongbordet, i stua her.

Det merka jeg, at er ekte tre, for man kunne kjenne, at treverket, går i forskjellige retninger, hvis man tar over skjøtene der, på enden av bordet.

Men, om det er ekte tre, det er det vel da.

Så er det kanskje skjøta sånn, for at man ikke skal kunne se årringene kanskje, det er mulig.

Noe sånt.

Jeg har bodd for lenge i England, tror jeg, så jeg må tenke, før jeg er sikker på sånne ting.

Vi får se om jeg klarer å skjerpe meg her.

Vi får se.

Her er de bildene, av det salongbordet, som laptop-en her oftest står på, forresten:

Photo 1614

Photo 1615

Photo 1616

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter