Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 8. august 2009

Idag var jeg i Southport. Jeg hadde tenkt meg til Blackpool, men det ble litt seint. Southport er en litt søvning by, nesten som Stavern, men større



PS.

Jeg tok mange fler bilder og, men jeg må bli litt flinkere til å laste de opp riktig på photobucket, men jeg skal laste opp fler bilder om ikke alt for lang tid.

PS 2.

Jeg tok også noen videoer.

Blant annet så fant jeg det spillet de har i England, som var inspirasjonen min, for det spillet jeg lagde i Pascal, som jeg har skrevet om på bloggen, for 20 år siden, da jeg var russ, på Gjerdes VGS.

(Og som vår klasseforstander og datalærer, Arne Karlsen, konfiskerte, for spilling i datatimen. Med et brøl, og sånn oppførsel som ga meg bakoversveis, da han dukka opp fra der han pleide å gjemme seg, som må ha vært et lærerværelse, eller om det var i det vanlige klasserommet vårt, at han holdt til, når vi dreiv på med oppgaver i datasalen.

Så lagde jeg et sånt veddeløpspill da, innimellom oppgavene, for jeg var så kjapp i programmering.

Men jeg lagde spillet sånn, at man kunne styre en av hestene selv, ved å trykke fort på to knapper, så kunne man noen ganger vinne selv.

Og man kunne vedde på seg selv også da, så da måtte man stå på.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på).

Så lagde jeg et hesteveddeløpspill, som var nesten som denne automaten som jeg hadde sett i Brighton og vel også Weymouth da, som er en ganske kjent automat, i spillehallene, i feriebyene, i England.

Her er den videoen, med det hesteveddeløpspillet:



PS 3.

Men det som egentlig var enda morsommere, det var at, ytterst på piren, i Southport, så var det en spillehall, som var nesten som et museum.

Det var spilleautomater, fra før 2. verdenskrig osv. der, og hele spillehallen var full av dem.

Man måtte veksle til gammeldagse penny-mynter der, som man betalte overpris for da, men alikevel.

Det var et veldig artig tiltak, at man kunne spille på gammeldagse engelske knipsekasser osv.

Kanskje dette hadde vært en ide for Røde Kors, å hatt et knipsekasse-museum, som man kunne prøve spillene på?

Hvem vet.

Jeg skal se om jeg finner noen av videoene derfra også:









PS 4.

Og her er mer fra selve Southport:






Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter