Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. august 2009

Her er fler bilder fra Southport, fra igår



PS.

Fler bildeserier fra Southport, finnes i disse linkene:

Del 2:

http://erikribsskog.blogspot.com/2009/08/her-er-fler-bilder-fra-southport-fra.html

Del 3:

http://erikribsskog.blogspot.com/2009/08/her-er-fler-bilder-fra-southport-fra_09.html

Del 4:

http://erikribsskog.blogspot.com/2009/08/her-er-fler-bilder-fra-southport-fra_3178.html

PS 2.

Legg forresten merke til hun litt rare jenta, med 'Scull and Bones'-bag, (Scull and Bones er noe frimurer-greier), som sitter på toget, tilbake til Liverpool, i del 3 og 4, ovenfor.

Var hun noe illuminati-spion, lurer jeg nesten litt på nå.

Noe rart var det nok med henne ihvertfall.

Så sånn er nok det.

Se også forklaringen, i et PS, som jeg skrev, i bloggposten til del 3 av bildeseriene, som er linket til i PS-et ovenfor.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Jeg var også en liten tur ute på byen, på lørdag, etter at jeg kom hjem fra Southport.

Jeg hadde kanskje vært litt lenge i sola, så det ble kanskje litt mange bilder av 'hen parties' osv., kvinnelige utdrikningslag.

Det er mulig:



PS 4.

Jeg pleier ikke å gå på Magnet, men det var så lang kø utenfor Bumper, som har gratis inngang og kul musikk osv., selv om kanskje folka som går der er litt unge.

Så da gadd jeg ikke å stå i køen til Bumper, så da gikk jeg på Magnet, istedet, hvor det kosta fem pund, å komme inn.

Men jeg hadde lyst på en øl, før utestedene stengte, så jeg slo til på det, for en gangs skyld, selv om jeg ikke har så mye penger, at jeg pleier å gå på steder, hvor det koster penger å komme inn.

Siden politiet og andre myndigheter, tuller med rettighetene mine.

På Magnet, så satt det gamle kassaapparatet, som de hadde i baren der, seg fast, når jeg bestilte en halvliter, eller 'pint' som det heter.

Så måtte hu jenta som stod i baren, gå å hente penger til meg, et annet sted.

Og jeg fikk vel ikke alle pengene heller, tror jeg.

Men men, kanskje de hadde en bar til, det er mulig.

Så det er mye rart.

Men jeg får heller prøve å få meg en jobb, og tjene litt penger, så kan jeg kanskje gå ut mer på byen, også på de stedene hvor det koster penger å komme inn.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter