Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. august 2009

Dette minner om det som skjer rundt meg, at det er slik norsk/Nato/sionistisk ettererretning holder på. Onkelen min hørte jeg si at de hadde solgt meg

Klage sendt til bl.a statsminister Jens Stoltenberg:

'KLAGE PÅ PST OG FORSVARETS ETTERRETNING

Trakassering/ mobbing
bl.a på nettstedet Poeten hvor agenter og en rekke rekrutterte poeter (liste kan fås hvis ønskelig) over lengre tid har forsøkt å å spre usannheter og latterliggjøre/ stresse min person ved bl.a å bruke informasjon som stammer fra overvåkingsmateriell i sine innlegg. I tillegg har det også vært gjentatte forsøk på å fremstille meg som homofil – og ved et par anledninger også antyde at jeg er pedofil.
Trakassering fra PSTs ansatte har også forekommet på mitt innlegg angående overvåkingstjenestene på nettavisens debattsider, og også på mitt innlegg angående det samme tema på DESI.

Ved å mistenkeliggjøre og spre usannheter om min person hos andre ....., venner og tidligere kollegaer - og også å utnytte enkeltes vanskelige økonomiske situasjon for å rekruttere flere av disse i etterretningsøyemed ( bl.a min tidligere venn N.N - flere navn kan fås hvis ønskelig)

Å bevisst bruke støy til å trakassere; Ved bl.a å borre i veggene fra naboleilighetene (særlig når jeg sitter ved datamaskinen) – Borring som pågikk nesten daglig i 6 måneder både fra leiligheten som ligger vegg i vegg med min egen og tydeligvis tilhører PST (eller muligens forsvarets etterretning) og også fra leiligheten som ligger over min egen; Hvor mine tidligere naboer ble rekruttert av etterretningstjenestene. Denne leiligheten er idag også kjøpt og disponert av etterretningstjenesten.

Å bruke mikrobølgestråler fra naboleiligheten daglig over lengre tid slik at jeg i fjor våres følte meg svært uvel, og ved et par anledninger utviklet kuler på rygg og skuldre. Ved en anledning måtte jeg også oppsøke lege pga pusteproblemer.
Det er verdt å merke seg at når jeg sluttet å sitte ved bordet som står nærmest PSTs leilighet ble jeg raskt bedre.
PST ansatte har også jevnlig over lengre tid pusset på vannrørene i veggen med sandpapir (noe jeg kan høre klart og tydelig), muligens i den hensikt å forgifte mitt drikkevann, eller bare for å trakassere/ skape uhygge.

Forsvarets etterretning har også daglig trakassert meg når jeg beveger meg ute ved bl.a.å fly lavt over meg meg både fly og helikoptre.

PST har ved en rekke anledninger også stjålet sykkelsetet mitt (og andre sykkeldeler) i den hensikt å begrense min bevegelsesfrihet og for å stress/ trakassere min person.

PST har også aktivt hindret meg i å få en fungerende ringeklokke og forsøkte i lengre tid å trakassere meg ved å hindre vaktmesteren å sette inn en ny lyspære utenfor døren til min leilighet.'


http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=722279

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter