Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 23. august 2009

Flashback til Rimi butikksjefmøte, i 1999 eller år 2000, med regionsjef Jon Bekkevoll, på Sinsen

Nå fikk jeg flashback til et butikksjefmøte, med regionsjef Jon Bekkevoll, på Rimis hovedkontor, på Sinsen, i 1999 eller år 2000.

Da husker jeg at Bekkevoll sa det, at vi butikksjefene burde prøve å gjemme Pizza Grandiosaen, bak en søyle, eller noe, i frysedisken, for den solgte for mye.

Og Rimi tapte penger på den da.

Vi gjorde om frysediskene ikke lenge etter det møtet, og da gjorde jeg som Bekkevoll sa, og da begynte de andre pizzaene å selge mer.

Vi gjorde vel ikke akkurat om fryserne forresten, men det var sånn, at vi fikk nye frysere i butikken, høsten 1999.

Så det møtet har nok vært i 1999 det da.

Så sånn var det.

Men nå lurer jeg på, om det var sånn, at dette var for at de som var 'in the know', om at Pizza Grandiosa inneholdt et eller annet 'svineri', som gjorde at den måtte trekkes tilbake fra markedet, i Sverige, ikke skulle miste appetitten, når de var på Rimi og handla.

Så dette driver jeg å tenker på nå da, for det er nok et eller annet med inneholdet i de pizzaene.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter