Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 11. august 2009

Jeg tok visst feil om det med idealisme osv. Men jeg lurte på det med 'begrenset frihet'. Hm




Google Mail - Angående nettavis.










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Angående nettavis.











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Aug 11, 2009 at 9:25 PM




To:
bjørn <nubanews@gmail.com>






Ok,

en annen ting jeg tenkte på, da jeg fikk litt frisk luft her istad, det var det, at du vet at Independence Ltd., betyr 'begrenset frihet'.

Er det noe ordspill eller?


Er frihet noe som man ønsker å begrense da?

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog


2009/8/11 bjørn <nubanews@gmail.com>





Erik Ribsskog skrev:


Hei,



nå har jeg også fått litt frisk luft her og tenkt litt mer.



Men synes du ikke det er dumt, å legge de samfunnskritiske bloggene våre på is, for å konsentrere oss, om å tjene reklamepenger, på å skrive om gratisprogrammer, istedet for å skrive om mangel på rettigheter osv., i våre nye verdensordnings-hverdag?



Og hvorfor skal du ha to versjoner av nettstedet, som er skrevet på engelsk, et .com domene og et .co.uk <http://co.uk>?





Hva er poenget med å ha to engelske utgaver?



Mvh.



Erik Ribsskog






Nei, egentlig ikke..

av flere grunner for min del iallefall.

1. man får ingenting igjen for å skrive samfunskritiske blogger, stort sett mye kritiske kommentarer og lite trafikk og aktiviteet, og bloggen vil aldri generer mer en småpenger slik at det ikke er mulig å drive bloggen på heltid.

2.få tar blogger seriøst dersom de ikke er av en viss størrelse. Folk flest tror ikke så my på ting som ikke har blitt skrevet iVG,dagbladet eller annen mainstream media.

3.så lenge svært fåbryr seg om detsom skrives på bloggen(og de fleste av dem igjen kjenner til temaene før de kommer til bloggen) er nytten av å skrive bloggposte omtrent likestor som å lagre dem på en words fil på hardisken.



Jeg har ikke tenktå glemmede samfunskritiske temaene, jeg planlegger å redirecte artiklenet til et nytt magasin på et senere tidspunkt.

I stedet for å jobbe meg ihel for å få lesere til samfunskritsk avis, vil jeg først bygge opp en avis med andre temaer(som IT og liknende) før jeg slår sidene sammen til en større nettavis.



Foreløpig er målet å få startet en norsk og enengelsk blogg som generer nok reklameintektertilatjeg kan jobbe med nettavis på heltid.

Som jeg har tilbudt deg, vil jeg prøve å få med meg andre som ønsker å være webmastere mot en prosentfordeling av intekten.

Målet er at ogsådere skal kunne leve av intekten.



Fordelen med å hamange domains og nettsider at det da er lettere å komme på forsiden på google søk, og dermed få flere besøk.

Jeg vil også legge ut magazine themet til gratis nedlasting med link i footer slik at det også øker rangeringen i google.

Fordelen med å ha .com og .uk domain er at det er letter å renger i google for engelske søk på .uk....på .com er det utrolig vanskelig å komme høyt opp..

På .uk doment kan man også leggemer vekt på programmer og tjenester knyttet til uk, mens på .com gjelder hele verden.



på lang sikt om jeg klarer å bygge opp det jeg bekriver her, vil jeg prøve å samle alle nettsidene på en stor avis, og ha egne seksjoner fo IT foreksmpel som linker til domainet med IT..

Da vil man på sikt få en stor og seriøs nettside med mye besøk, og jeg tror det kan gjøre at flere tar de samfunskritiske postene alvorlig.



Det finnes ogsåde som satser på kritiske blogger og gjør det bra men detkreves et apparat og research på størrelsemed en vanlig avis, og disse bloggene er også meget kommersiell, se eksempel her på den største ogmest kjente:www.infowars.com



Mvh Bjørn















Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter