Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 8. august 2009

Nå fikk jeg Facebook-melding fra hun Stine Mogan Olsen, som er i slekta til hun nå avdøde farmora mi, Ågot Mogan Olsen




Google Mail - Stine Mogan Olsen sent you a message on Facebook...










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Stine Mogan Olsen sent you a message on Facebook...











Facebook
<notification+ay44a_96@facebookmail.com>



Fri, Aug 7, 2009 at 8:55 PM




Reply-To:
noreply <noreply@facebookmail.com>


To:
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>






Stine sent you a message.



--------------------

Re: Hei,



Hei igjen,

beklager at jeg ikke svarte på den forrige meldingen din, jeg burde jo ha gjort det. (Har begynt med noe sånt slankegreier så har vært litt opphengt i det de siste 2 ukene, typisk kvinnfolk ikke sant...) Ja det treet ser jo fint ut det, bra med sånne sider der man kan lage sånt. Jeg tror det egentlig er ganske mange som driver med slektsforskning, så det ligger mye info der ute allerede.



Jeg tenkte å få samboeren til mamma til å printe ut det slektstreet han har på mamma, han lager det visst i et sånt spesielt slektsforskningsprogram på dataen så jeg tror han rett og slett må printe det så kan jeg evt. sende det til deg. Han kan veldig mye om slektsforskning altså. Jeg snakket jo med ham om dette da vi var oppe i Rollag, han viste meg noe på nettet (noe med gamle kirkebøker på nett, her: http://www.facebook.com/l/;digitalarkivet.uib.no/   Jeg må bare få rotet meg til å besøke mamma, men det blir nok en stund til for på onsdag drar jeg over til UK og skal være der i to uker.



Det er helt greit at du skriver om Rimi, høres ut som om du hadde det en del gøy med noen av de folka også, selv om alle ikke er til å stole på.



Det stemmer det med Ingeborg, hun bodde nederst på Sand ja. :) Var gift med Thorleif.



Hilsen Stine

--------------------



To reply to this message, follow the link below:

http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1119581463300&mid=e683e7G3f243760Gbc70ceG0



___

Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email



This message was intended for eribsskog@gmail.com Want to control which emails you receive from Facebook? Go to:

http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications&md=bXNnO2Zyb209NTQwODg3NjA5O3Q9MTExOTU4MTQ2MzMwMDt0bz0xMDU5MzM4MDgw&mid=e683e7G3f243760Gbc70ceG0

Facebook's offices are located at 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter