Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. september 2009

Jeg har hatt litt problem med sur mage. Idag fikk jeg litmus-papir i posten, som jeg har kjøpt på Ebay. Tesco-vannet fikk jeg til å bli ca. ph 6



PS.

Her er resultatet av konkurransen.

Jeg klarte ikke å skille deltagerne, som var Tesco-vann, Springen (i England) og Isklar.

Jeg fikk sånn ca. ph 6, på alle tre.

Nå er ikke jeg noe ekspert i sånn ph-måling, og har ikke drevet med det, siden kjemi-timene til klasseforstander Aakvåg, på ungdomsskolen.

Så jeg vil ta det uavgjort-resultatet, med en liten klype salt.

Jeg må nesten ta med en liten bekymringsmelding, etter denne litmus papir-målingen, og det er angående det, at jeg mener vi lærte på ungdomsskolen, at vann skulle ha ph 7.

Så hvis jeg har målt riktig, og at ph-en i vannet er nærmere ph 6, på alle tre, så er alle de slaga litt sure.

Det kunne kanskje vært artig å fått tak i sånn 'nymoderne', digital ph-måler, og målt ph-en mer nøyaktig på disse.

Men jeg er jo arbeidsledig, så en sånn ph-måler, den koster en formue for meg, så det får nok bli ved en senere anledning, i såfall, hvis jeg ikke finner en på tilbud.

Følg med på johncons-blogg, så dukker det kanskje opp mer om dette.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:



PS 3.

Når jeg ser på det nå, så tror jeg at Springen (i England), bare skulle ha hatt ph 5(?)

Hm.

Det hadde nok vært best å hatt en sånn digital måler.

For disse litmus-papirene, de må man sjekke før det har gått fem sekunder, ellers så kan fargen forrandre seg igjen.

Så de litmus-papira, de er kanskje litt kronglete.

Jeg skal finne mer om dette.

PS 4.

Her er mer om dette:

img039 kronglete

PS 5.

Når jeg ser på bildene nå, så vil jeg si at Isklar vant, med ca. ph 6, mens springen (i England) og Tesco-vannet, de var på ca. ph 5.

Men med forbehold, siden at den litmus-testinga, den går mye på skjønn og, siden man skal prøve å se hvilken farge som ligner mest osv.

Men det er ihvertfall sånn det ser ut for meg nå, etter å ha sett bilder, av litmus-papiret, rett etter at det var i kontakt med vannet da, altså innenfor fem sekunder, som det står på bruksanvisningen, i PS-et ovenfor.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter