Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 29. september 2009

The Financial Ombudsman derimot, de har latt noe etterettning tulle med meg, ved å sende e-poster i deres navn tidlig en søndag. Så de svarer jeg ikke

img069

img070

img071

img072

PS.

Altså, organisasjoner, som the Financial Ombudsman, er ment å skrive forretningskorrespondanse, innen forretningstiden, (dvs. vanlig kontortid), av respekt for folks fritid, det er derfor man overholder en forretningstid.

Men the Financial Ombudsman, de sendte meg e-poster, i 7-tiden, en søndag morgen, når mange folk i England, er på vei hjem fra byen, eller nettopp har kommet hjem.

Jeg kan vanskelig tenke meg det, at the Financial Ombudsman, opererer slik til vanlig, da ville de nok fått høre det, av briter, som vanligvis er raske til å slå ned på overtramp fra myndighetene og lignende, (mer enn i Norge vil jeg si, er briter flinke til å klage på ting fra myndighetene. F.eks. så overvåker avisene her, hvert øre, som myndighetene bruker, og er raske til å si fra om sløsing).

Så her tror jeg at det må ha vært noen andre, som har operert, gjennom the Financial Ombudsman.

Antagelig noe etterettning/politi, som også tuller med meg ellers, og at det er derfor jeg stadig blir tullet med, av offentlige etater og politi osv., fordi at da antagelig sionistene, har noe nettverk, som antagelig tuller med folk som ikke er 'semitter' da, og lignende.

Noe sånt.

(Se hvordan afro-amerikanere, har problemer, i Amerika.

Blir de tullet med, siden de er 'veldig forskjellige' fra 'semitter', lurer jeg.

Er det derfor at afro-amerikanere nesten aldri får suksess, også prøver de å dekke over at det er sånn nå, ved å bruke Obama som en 'distraksjon' fra disse mer omfattende problemene, for de resterende millioner av afro-afrikanere da, i USA.

Er dette noe av det samme?

Er det sånn at 'ikke-semitter', sånn som meg, og afro-amerikanerne, blir tullet med, lurer jeg.

Er det dette som er betyningen av det som populært blir kalt, i aviser osv., har jeg sett, 'den store jødiske verdenskonspirasjonen', men som jeg synes det er vanskelig å helt få tak på, hva menes med, og innebærer.

Og at tullingen fra the Financial Ombudsman, tidlig den søndag morgenen, var en del av dette?

Dette lurer ihvertfall jeg på.

Så får man håpe at det er lov).

Mer om 'tullingen' fra the Financial Ombudsman, den søndagsmorgenen, i denne linken:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/06/jeg-gir-meg-ikke-nar-det-gjelder-den.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter