Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 17. september 2009

Jeg sendte en e-post til UD, om det er vanlig at amerikanerne tuller med norske borgere




Google Mail - Vanlig at amerikanerne tuller med norske borgere?










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Vanlig at amerikanerne tuller med norske borgere?











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Sep 17, 2009 at 12:11 PM




To:
post@mfa.no






Hei,

er det vanlig at amerikanerne tuller med norske borgere?

Jeg mistenker at det kan være noe sånt som foregår, etter at jeg dro til Detroit, i 2005, og ble sendt rett tilbake til Europa, av amerikanske flyplass-myndigheter, uten noe særlig god begrunnelse.


Tuller amerikanerne med norske folk i etterkant av sånne hjemsendelser til Europa, lurer jeg på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her har jeg skrevet om noe på blogg, som kan se sånn ut muligens, at amerikanerne, (CIA?), tuller med meg, i etterkant av den hendelsen på flyplassen i Detroit i 2005:



Wednesday, 16 September 2009


Jeg tror at sionistene (les 'jødene'), prøver å få muslimene til å drepe meg




Se på Malteserorden-flagget, øverst på bloggen, ingen tekst kommer fram nå, enda teksten ligger lagret som bilde på Flicker, (det samme med teksten for Bertelsmann/Microsoft-saken. Og det har vært sånn i hele dag):




Der ser man 'MouseOver2', det er hva som skjer hvis noen tar musen over bilde nummer 2, det vil si bildet av Malteserordenflagget, (det som ser ut som det danske flagget nesten).


Også kan man se at det bildet heter:

http://farm4.static.flickr.com/3480/3861066388_e9e392b98a_o.jpg


Så amerikanerne sier til muslimene, at jeg er dansk, (for det liker ikke muslimene, det husker vi fra Muhammed-bildene).

Og kanskje at jeg er homo, siden det er et bilde av en rumpe, på logoen for Bertelsmann/Microsoft-saken.


Også juger de om det her, (for jeg er norsk og heterofil), til noen muslimer, og prøver å få de til å drepe meg, siden det er en krig mot norske, vil jeg tippe på.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog


PS.

Teksten til bilde tre, virker heller ikke, det er på Angelfire:

http://lh4.ggpht.com/_BMIyD09FrSs/Sc-CK3OJf3I/AAAAAAAAK1M/zuLl-n27ByU/drevet%20av%20bertelsmann.jpg


Og jeg fikk heller ikke Photobucket til å virke tidligere idag.

Og Flicker hadde også problemer med å lagre bilder på, i stort format, man kunne ikke zoome på bildene, som vanlig, enda jeg har Flicker PRO-account, gjennom internett-abonementet mitt hos British Telecom.


Så at både Flicker, Photobucket og Angelfire skal streike, på en dag, for meg, når det gjelder strategiske bilder.

Nei, dette lukter det CIA av, vil jeg si.

Sikkert på grunn av at de har brukt meg som noe 'drone', etter at jeg dro til Detroit i 2005, og ble sendt tilbake til Europa, sikkert fordi de ringte slektningene mine, og de har fortalt løgner om meg, til amerikanerne.


Noe sånt.

Så sånn er nok det.

Så jeg håper noen norske og europeiske firma, kan lage internett-tjenester, som amerikanerne er ledende på, for ellers blir nok norske og europeiske folk tulla med ac CIA, når det passer CIA.


Noe å tenke på for myndighetene i Norge?

Kan vi få et norsk G-mail og et norsk Flicker?

Eller de blir vel bare sensurert da.

Altså at jeg blir det, på samme måte som jeg har blitt sperret fra norske blogger.


Jeg måtte melde meg på noe som heter myphotoalbum.com, idag, for å få postet bilder, siden CIA, eller noen andre, tuller med både Flicker og Photobucket-kontoen min idag.

Så sånn er det.


Det er derfor at bildene er litt uskarpe idag.

Så da beklager jeg det.

PS 2.

Man kan nesten tro at dette kan være et morsomt plott fra han Independence.ltd-karen, som jeg skulle skrive blogg-artikkel om disse tjenestene for.


(Men som jeg syntes var for useriøst/kommersielt, når man vet at det er mye alvorlig som foregår, så jeg droppet det).

Han må jobbe for amerikansk etterettning, vil jeg nesten tippe nå.

Så det var bra at jeg brøt kontakten med han, kan man kanskje si.


Det tror jeg nok.

Så sånn er vel antagelig det.
Posted by johncons at 23:57 0 comments Links to this post





PS 2.

Det er enklere å se, hvis man går inn på den linken, til bloggposten, og leser det der, for bildene kom ikke med nå, og heller ikke bilde av Malteserorden-flagget, (for noen i slekta til stemora mi er i Malteserordenen, fant jeg ut da jeg søkte i Aftenpostens tekstarkiv), som nesten kan gå for det danske flagget.








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter