Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. september 2009

Kjenner halvbroren min Axel, Kjell Inge Røkke?

Det her var vel i 2001, etter at Axel hadde kommet tilbake fra å ha bodd et år i Spania, hos faren sin Arne Thomassen, og stemoren Mette Holter.

Da sa Axel, at han kjente noen som hadde blitt rike på fisking.

Og like før han dro til Spania, i år 2000 da, så dro Axel meg med på Baronen.

Og da satt Kjell Inge Røkke og hun kjente dama der, Celina Middelfart, hvis jeg ikke så helt feil, så satt disse ved et bord, like ved meg og broren min da.

Broren min skal alltid tøffe seg, så han bestilte biff tartar.

Jeg bestilte biff med peppersaus da.

Men men.

Jeg har jo tidligere skrevet, om broren min kan være i den russiske mafiaen, han heter jo Axel Nicolai Thomassen, og faren hans er en sånn streng type, som kanskje kunne gå for å være russisk.

Hva vet jeg.

Og Kjell Inge Røkke, påstås også å ha samarbeidet, med den russiske mafiaen.

Mer om dette her:

http://e24.no/naeringsliv/article2102701.ece

Så et varsko for han halvbroren min, Axel Nicolai Thomassen, om han er med i noe russisk mafia, eller noe sånt noe.

Hm.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg hadde et dårlig kne, men jeg svarte jo til Axel, at det hadde vært noe, å blitt rike, ved å fiske på havet.

Så svarte Axel, at nei, vi var 'bygutter', så vi måtte holde oss i byen.

Ikke vet jeg hva den tonen skyldes.

Trodde Axel at han skulle bestemme over storebroren sin?

Hva vet jeg.

Hvorfor nevnte han det her med de vennene hans som var blitt rike på fisking, i det hele tatt, hvis han syntes det var en dårlig ide, når jeg sa at det hørtes smart ut?

PS 2.

Biff tartar, er omtrent det samme som karbonadedeig, (rå!):

_14032008220231_jpg_729499g

http://no.wikipedia.org/wiki/Karbonade

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter