Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 22. september 2009

Rosenkorsordenen er en annen hemmelig orden. Denne har linker til New Age og antroposofi, dvs. Steinerskolen vel. Og i min familie er det nok av begge

rosenkorsordenen

http://no.wikipedia.org/wiki/Rosenkorsordenen

PS.

Nå har jeg gitt mye av skylden for problemene i familien min, på Illuminati, den Tyske Orden, Malteserordenen og den albanske, russiske og italienske mafiaen.

Men det kan forsåvidt passe minst like bra, med Rosenkorsordenen.

Den har linker til det okkulte, til Steinerskolen, til New Age/hippiebevegelsen, og vel også til Tyskland.

Så dette passer med bestemor Ingeborg og tante Ellen, som var/er hippie-aktige, driver med 'hekse'-aktige ting, tante Ellen var hippie, og datteren hennes, Rahel Maria, gikk på Steinerskolen, og flere venner av tante Ellen, er antroposofer, dvs. lærere på Steinerskolen.

Antroposofi, er også en retning innenfor 'esoterisme', som betyr noe åndelige greier da, som påvirker vår vestlige verden, ved siden av religion osv.

Og Rosenkorsordenen, de står sterkt, når det gjelder å påvirke 'esoterismen' da, det vil vel si at det kanskje var de som stod bak hippiebevegelse, f.eks.

Jeg kan ikke så mye om disse, jeg bare søkte på de, på Wikipedia nå.

Men dette passer bra med bestemor Ingeborg, og tante Ellen og hennes eksmann Reto Savoldelli, og deres datter Rahel Maria Savoldelli, og min søster Pia Charlotte Ribsskog, med flere.

Så det er mye rart som foregår i verden, skjønner man etterhvert, med masse hemmelige ordener, som illuminati, rosenkorsordenen og den tyske orden, osv.

Så det er mye rart.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter