Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 21. september 2009

Spesialenheten sendte meg bekreftelse på anmeldt forhold. Det må være ang. at lensmannen i Svelvik, ikke vil etterforske faren min for omsorgssvikt

img052

PS.

Jeg skal sjekke at det var den saken, mot lensmannen i Svelvik, for sikkerhets skyld, siden jeg har sendt mange anmeldelser, av politiet i Tønsberg og Oslo også, til Spesialenheten.

Jeg skal sjekke på bloggen.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Ja, det var lensmannen i Svelvik, og om det, at de ikke ville etterforske det, at faren min hadde latt meg bo alene, fra jeg var ni år, enda dette var noe som folk til og med i nabokommunen Sande visste om.

Så omtrent alle i Svelvik og på Berger, må ha visst om det her.

Og jeg sendte de også en e-post, fra en som gikk i klassen min, i 2. klasse, på videregående, Jan Ivar Lindseth, som driver å organiserer noen byggeprosjekter for eldre, i Svelvik, og han huska det, at jeg bodde aleine det skoleåret vi gikk på markedsføringslinja, ihvertfall, og det var 1987/88, altså det skoleåret jeg var 17 år da.

Men jeg bodde jo aleine fra jeg var ni år, og Kristin Sola og Monica Johannesen, i klassen, de visste om det her, og tok opp det med meg, i et friminutt, i første klasse, på Sande videregående.

De visste om det, selv om de bodde i nabokommunen Sande.

Så dette burde ha vært velkjent, mener jeg.

En gang fotballtreneren min, på Berger IL., Skjellsbekk, (faren til Ole i klassen), kjørte meg hjem, etter en bortekamp, så spurte Ole meg, (mens faren hørte), hvordan det var å bo aleine, i Leirfaret.

Det var jo mye mobbing i klassen, så jeg måtte prøve å være tøff, så jeg klagde ikke.

Men, det viste ihvertfall, at han Ole i klassen, (og faren), de visste om det her.

Og også Karl Fredrik Fallan, Espen Melheim, Ulf Havmo, Erland Borgen tror jeg nok, Gry Stenberg, (alle disse gikk i klassen min), og hele byggefeltet, visste nok det her, at jeg bodde aleine.

Øystein Andersen, (tremenningen min), visste om det, Kjetil Holshagen, Tom-Ivar i klassen, som flytta til Drammen.

Ja, jeg kunne vel ha sittet i hele dag og skrevet navn, men de fleste på Berger, visste nok om det her.

Så sånn var nok det.

Her er forresten linken til e-posten jeg sendte Spesialenheten, fra 15. mai, så får vi håpe at det blir noe 'årnings' og etterforskning her.

Vi får se:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/05/det-med-lensmannen-i-svelvik-det-sendte.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter