Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. oktober 2009

Her kan man se, at faren min, Arne Mogan Olsen, fyller 65 år, i morgen. Men, jeg kommer ikke til å kontakte han, pga. bølleringingen, fra han, i år




Google Mail - Calendar alerts for Ribsskog Web Site, October 15 2009










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Calendar alerts for Ribsskog Web Site, October 15 2009











MyHeritage Notification
<notify2@myheritage.com>



Wed, Oct 14, 2009 at 12:10 PM




Reply-To:
eribsskog@gmail.com


To:
eribsskog@gmail.com








Having problems reading this email? View it in your browser.






























































Dear Erik Ribsskog,
This is an automatic notification from Ribsskog Web Site on MyHeritage.com

Here are the upcoming events in your family:


Coming up tomorrow


































October 15 2009
65th birthday of Arne Mogan Olsen
Arne Mogan Olsen is your father















Send Arne a greeting







Buy Arne a gift



Upcoming family events in next 30 days


































November 10 2009
31st birthday of Axel Nicolay Thomassen
Axel Nicolay Thomassen is your half-brother (same mother)















Send Axel Nicolay a greeting







Buy Axel Nicolay a gift

Have a great day,

MyHeritage.com





We have sent you this notification to facilitate your use of your family site on MyHeritage.com.


If you no longer wish to receive calendar notification emails from Ribsskog Web Site, click here to unsubscribe.

MyHeritage.com is a registered company based in Israel and the UK.

MyHeritage (UK) Ltd., 1.03 The Tea Building, 56 Shoreditch High Street, London E1 6JJ, United Kingdom













PS.

Men da jeg studerte i Sunderland, så ringte jeg på 60-årsdagen, til faren min.

Så det er altså fem år siden at jeg studerte i Sunderland, så jeg har bodd i Storbritannia, i over fem år. (Minus noen måneder som jeg jobba på gården til onkelen min, Martin Ribsskog, i Kvelde, i Larvik, i 2005, men det kan man vel si var som at jeg dro på ferie, i noen måneder, fra England, så man kan si at jeg har bodd i England, siden september 2004, mener jeg, altså i fem år og en måned, da).

Så jeg kan søke om britisk statsborgerskap, hvis jeg vil det.

Men jeg kommer nok ikke til å søke om britisk statsborgerskap, fordi da mister jeg mitt norske.

Og jeg er bare i England, fordi jeg blir forfulgt i Norge, av noe 'mafian', som jeg overhørte, da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, i 2003.

Men men.

Og i England, så har man ikke noen konstitusjon, altså en grunnlov.

Så i England, så har vel folk vel egentlig ikke noen rettigheter.

De bare tar det som det kommer, liksom.

Mens i Norge, så har vi en grunnlov da.

Så da vil jeg heller være norsk statsborger, og ha grunnlovsfestede rettigheter, enn å være britisk statsborger, hvor dette er mer vagt da.

Bare noe jeg kom på.

Men i 2004, så feira faren min på Grand Hotell i Drammen.

Da fikk jeg telefonnummeret til hotellrommet deres, av søstra mi.

Så svarte Haldis, og jeg prata med faren min da.

Så hørte jeg Haldis prate i bakgrunnen, og forklarte til noen, at jeg og faren min aldri hadde noen kontakt nesten, men så ringte jeg på 60-årsdagen, da.

Jeg vet ikke om hun mente at det var bra eller dårlig, det var vel Haldis som var mye av grunnen til at jeg og faren min hadde dårlig kontakt, siden de lot meg bo aleine siden jeg var ni år, på Bergeråsen.

Pluss at søstra mi og Christell fortalte meg, i Kristiansand, hvor vi var på bryllup, våren 1989, at faren min hadde misbrukt søstra mi som lita jenta, og det la også en sterk demper på forholdet mellom meg og faren min, så jeg bestemte meg da for å kutte ut faren min, noe jeg gjorde, må jeg vel si, selv om han og Haldis pleide å dukke opp hos søstra mi hver julaften, og jeg også pleide å ende opp hos dem noen julaftener, på 90-tallet, så må jeg si at jeg gradvis kutta ut faren min og Haldis, omtrent helt.

Jeg ga de ikke julegaver, og ringte ikke på bursdager, på slutten av 90-tallet, før i 2004 da, når jeg ringte på faren mins sekstiårsdag.

Men her må faren min og søstra mi bli enige om det misbruk-greiene som søstra mi tok opp i 1989, og jeg tok opp med faren min ifjor, for det er dem ikke enige om.

Og jeg har også anmeldt begge to til politiet, faren min for omsorgssvikt og søstra mi for medvirkning til seksuelt overgrep mot meg, da hun fikk ei venninne av seg, som het Heidi, til å ta meg på mine mest private steder, for å sjekke om jeg ble tent av hu Heidi, som var venninna til søstra mi, og som var tynn og nesten kunne passere som en transseksuell gutt da.

Så her har det være mye tull mot meg fra både faren min og søstra mi, så den kontakten jeg kommer til å ha med de, i fremtiden, den kommer nok til å være gjennom politiet, for det meste.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter