Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 22. oktober 2009

Hu var hyggelig hu tremenningen min i slekta til Ågot, som jeg fant på Facebook. Men Ågot pleide også å være snill, så det ligger nok i slekta






Hei,




Erik Ribsskog 16 October at 11:23

har du hørt den historia, om da farmora mi, Ågot, ble tulla med av fabrikkeier Jebsen, under krigen, og han bestilte ei flaske brennevin i navnet til Ågot, (som var tjenestepike på Berger gård), uten å si fra til Ågot på forhånd?


Jeg skreiv om det på blogg, bare i tilfelle du var interessert.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er linken til den bloggposten, i såfall:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/10/nick-ewans-hadde-rett-faren-min-er-nok.html




Source: johncons-mirror.blog...



Fordi, jeg har jo skrevet om det, at da faren min hadde 60-årsdag, ringte søstra mi og sa fra om det vel, da jeg studerte i Sunderland.Og det var høsten 2004.Så da ble han født høsten 1944, vil jeg si.Og ...



Stine Mogan Olsen 21 October at 20:33 Report

Hei, nei det har jeg aldri hørt om. Det er sikkert sant at Ågot ble tulla med av han fabrikksjefen, men jeg vet ikke om jeg tror helt på resten av teorien din der altså. Men hva vet vel jeg, vanskelig å uttale seg om noe som skjedde mange år før jeg ble født.


Jeg har ikke glemt slektstreet som jeg skulle prøve å skaffe, beklager at det tar sånn tid. Jeg har nevnt det flere ganger for han som skulle ordne det, men han sier at han har noen problemer med å skrive det ut sånn som det skal være. Jeg vet ikke helt hva det vil si.


En ting som er litt artig, eller litt skremmende, ettersom hvordan man ser på det, er at sjefen min nylig fortalte meg litt om sin fortid i Rimi. Han har vært butikksjef bl.a. i Asker og en butikk i Oslo for en del år siden. Han sier at Rimi-systemet er helt råttent, og at det var mange damer som "plutselig" fikk sjefsstillinger helt ut av det blå. De hadde altså hatt seg med de rette sjefene høyere opp i systemet. Sånt er kvalmt, og han orket ikke å være vitne til hvordan forfremmelsene foregikk. Så da tenkte jeg på det du har fortalt, om at det er mye gærne mennesker i Rimi...



Hilsen Stine



Erik Ribsskog 21 October at 15:18

Hei du,

hyggelig å høre fra noen fra Sand og Berger igjen osv.


Du tror ikke at faren min er sønnen til Jebsen altså?

Det kan jo forklare det, at faren min lot meg bo alene da.

Faren min er også høyere enn meg, enda vanligvis så er sønnen høyere.

Og både mora mi og faren min hadde brunt hår, men jeg har mørk blondt hår.


Men men.

Det er sikkert at det er mange gærne folk i Rimi ja, det er helt sikkert.

Jeg har jo en arbeidssak mot Rimi, og prøver å ta det med Arbeidstilsynet og LO.

Men jeg tror det er fult av kommunist-mafia, eller noe, så man kommer jo ikke noen vei ofte, med myndigheter o.l., ihvertfall gjør ikke jeg det.


Jeg har skrevet en tegneserie, hvor jeg forklarer litt om hva som skjedde i Rimi:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/09/idag-tar-jeg-det-litt-rolig-sa-jeg.html


Han som skaffa meg jobb i Rimi, det var en som het Magne Winnem, fra Røyken, som jeg gikk i samme klasse med, på Gjerdes vgs. i Drammen.

Og han jobba på Rimi Asker, og han fant ei død dame, ei eldre kone, som hadde falt i grøfta og død av hjerte-attack, også ringte han politiet, så kom ikke politiet, og han gadd ikke å vente, for å sjekke om de kom, så hu kona lå der seinere i uka og.


Men men.

Men han var sånn, at på et julebord, da han jobba som butikksjef på nabobutikken, Rimi Karlsrud, jula 1994 vel, så satt han og flørta med ei av medarbeiderne hans, som vel knapt var 18, ved utgangen i Bekkelagshuset, tror jeg det het, mens julebordet holdt på i etasjen over da.


Jeg tenkte jeg skulle ta det rolig, siden jeg var leder, så jeg dro hjem tidlig, og da ferska jeg Winnem med ei 17 år gammal lagerjente, tror jeg det var, ei med mørkt hår, da jeg skulle gå hjem ganske tidlig, enda han var gift.


Det hadde jeg ikke trodd om han, så da fikk jeg litt sjokk og gikk opp igjen, så dro jeg hjem igjen en time seinere eller noe.

Men men.

Bare noe jeg kom på.

Det jeg lurer på av familie egentlig nå, det er familien til Øivind, som var gift med Ågot.


Var du i begravelsen til Ågot forresten, jeg måtte bære foran sammen med faren min, og onkel Håkon og Runar, bærte bak.

Da hadde visst faren min krangla hele natta med Runar og Håkon, sa Susanne, dattera til Runar, om jeg skulle bære foran eller bak, og faren min vant, så jeg bærte foran.


Men, var ikke det litt rart da, at jeg skulle bære foran, når det var farmora mi, og sønnene hennes skulle bære bak?

Jeg visste ikke at jeg skulle bære båra engang, så jeg fikk litt sjokk, når dem sa det, midt under begravelsen.


Men men, bare noe jeg kom på.

Takk for svar igjen, jeg er ganske glad for at jeg kom meg ut av Rimi ja, selv om jeg er arbeidsledig i England, så slipper jeg ihvertfall det slitet og åket og å bli tulla med av sjefene oppover i systement der, så det er bra at det er noen som holder med meg!


Takk igjen for svar!

Mvh.

Erik Ribsskog



Source: johncons-mirror.blog...



Her er rute 1:PS.PØF heter egentlig Per Øivind Fjellhøy, og var en disktriktsjef, som jeg hadde fra januar til oktober år 2000.(Dette var på Rimi Nylænde, på Lambertseter.PØF var ikke distriktsjef, på ...








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter