Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 5. oktober 2009

Jeg angriper Louvre, museet i Paris, litt, på Dagbladets kommentarsystem

Erik Ribsskog sa, 4 minutter siden:
Man burde se dette komme, når de fikk pyramider utafor Louvre
Jeg var på språkreise i England, sommeren 1984, og da hadde faren min bestilt med helgetur til Paris, og da tror jeg ikke de hadde pyramider på 'gårdsplassen' ved Louvre, men da jeg havnet i Paris, etter problem med studielån, da jeg skulle studere i Sunderland, i 2004/05, og studilånet var fire måneder forsinket, da hadde de pyramider.

Og pyramider, det er jo New World Order, eller illuminati, altså de 12 familiene som sies å styre verden, sine tegn.

Så når de først har pyramider der, så er det vel ikke noen bombe, at det dukker opp Starbucks og McDonalds, som nå vel antagelig er i lomma på disse familiene.

Ihvertfall Starbucks, det kan man se på den runde logoen, som da vel skal gjenspeile globalisering/New _World_ Order da.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog


Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle
1
anbefalinger
Bra!

Christian sa, få sekunder siden:
RE: Man burde se dette komme, når de fikk pyramider utafor Louvre
Jeg trodde Thomas Mann var død, jeg...

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle
0
anbefalinger
Bra!

Erik Ribsskog sa, få sekunder siden:
RE: Man burde se dette komme, når de fikk pyramider utafor Louvre
Er det han med Døden i Venedig?

De andre novellene hans var ikke noe bra, sa mormora mi.


http://www.dagbladet.no/2009/10/05/nyheter/kunst/arkitektur/mat_og_drikke/utenriks/8427875/?commentId=3445429#comment_3445429

PS.

Det var to merkelige ting, som jeg reagerte på her.

Faren min skulle ha meg på helgetur til Paris, i 1985, var det vel, og ikke 84.

Jeg tror det var fordi at jeg ikke ringte selv, men ba faren min om å ringe, så mente faren min at jeg var 'homo' da, som 14-åring.

Så han er kul.

Og mormora mi, hu skulle absolutt ha meg til å lese 'Døden i Venedig' da, en sommer jeg var på besøk i Stavern, da hu bodde der.

Men det er vel litt rart, å be barnebarnet sitt lese en novelle, om noe med død osv.?

Som om hun ønsket meg død(?)

De andre novellene i boka, var visst ikke noe da, sa hu, det var bare 'Døden i Venedig', som jeg måtte lese.

Og jeg leste ikke den så nøye, jeg likte bedre Snorres Kongesagaer, og Hamsun og sånn, denne 'Døden i Venedig', det var noe som bestemor Ingeborg, prakket på meg, utenfor noen sammenheng eller diskusjon.

Jeg hadde ihvertfall ikke bedt om å få låne den boka, eller novellesamligen da.

Så sånn var det.

Man skulle bare lese det beste, sa bestemor Ingeborg, og ikke de andre novellene, kun 'Døden i Venedig'.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer fra denne diskusjonen, (samme link som ovenfor):

Nei, du tenker på hvorfor jeg nevner Gro Harlem Brundland, som starten på New World Order-epoken i Arbeiderparitet, etter Oddvar Nordli.

Brundtland studerte på Rockefeller-universitetet i New York.

Hun fikk etter tiden i Arbeiderpartiet, en stilling i verdens helseorganisasjon, hvor hun hele tiden visstnok snakket om en ny verdensordning osv.

For ikke å glemme jobben hennes i Pepsi.

Men du var ikke i Venezia som Brundtland flytta til, det var til Frankrike, som Norges landsmoder flyttet til.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter