Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 29. oktober 2009

Nå ble det nesten som Finn Kalvik-nyhetene, på YouTube







MJODENG (34 minutes ago)


0






Vakker melodi, Finn. Bravo !





johncons123 (6 minutes ago)






Jeg glemte kanskje å skrive at dette var en cover-versjon, oversatt fra en engelsk sang, av Simon and Garfunkle, er det vel.

Og for at dette ikke skal bli som Finn Kalvik-nyhetene, så må jeg vel skrive at det ikke var så vanlig med sånne her sanger, på norsk, på den tiden.


Men han lagde jo sanger som 'Aldri i Livet' osv., seinere, som var egenkomponerte da, og som jeg husker at BBC sa, var det vel, at burde ha vunnet Grand Prix, selv om den fikk null poeng.

Men men.










PS.

Her er den aktuelle sangen:



PS 2.

Og her er 'Aldri i livet':



PS 3.

Det virker nesten sånn for meg nå, at den introduksjonsvideoen, til 'Aldri i livet', med Finn Kalvik, i Melodi Grand Prix, i 1981, (i PS-et ovenfor), at den fikk Finn Kalvik til å se litt dum ut?

Kanskje det var derfor at det gikk så dårlig med poengsankingen?

Hvem vet.

Noe var det vel ihvertfall, for den sangen er vel ikke så værst?

Så sånn var vel kanskje det.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter