Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 6. oktober 2009

Nå fikk jeg tjenestebeviset mitt fra Forsvaret

img076

img077

PS.

Jeg var ganske vant til å skyte med luftgevær, fra tiden da jeg bodde på Bergeråsen, på 80-tallet, så det var ikke så vanskelig for meg, å være geværmann, i militæret.

Ihvertfall ikke selve skytingen.

Men det var mye mas og tull, som slutta orden og sånn, som jeg ikke var så god på da.

Men jeg prøvde stort sett bare å gjøre jobben min, og bli ferdig med det her militæret, sånn at jeg kunne komme meg videre i livet mitt, for jeg hadde ikke noe ordentlig hjem engang, på den tiden her, for jeg bodde bare på Ungbo, i Oslo, hvor jeg hadde bodd det siste året jeg studerte.

Så for meg så var bare Forsvaret en plikt, som jeg måtte bli ferdig med.

Men jeg syntes at konkurransene var artige da, for jeg ville prøve å få flere merker enn faren min, som jeg husker hadde en del merker, for de merkene hans lå i leiligheten, som jeg bodde i, da jeg bodde på Bergeråsen.

Men det var ikke sånn, at jeg var en sånn army eller våpen-frik, jeg bare var der liksom.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter