Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 15. oktober 2009

Nå skal jeg på 'Food Hygiene-course', mathygiene-kurs, med Jet, som Working Links sendte meg til

img092

PS.

Jeg var hos JET i Walton, for jeg var hos tannlegen der.

De hadde ikke HR-kurs hos JET da, sånn som Working Links sa, så jeg tok mathygiene-kurs istedet da, for det var det eneste kurset jeg fant der, som passa med jobbene jeg søkte, det kan jo passe for butikkledere, vil jeg tro.

Så vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Photo 6068

Jeg fikk gull-fylling i tanna da, av tannlegen i Walton idag.

Nederst til høyre i kjeften der.

Den passer ikke helt perfekt da, så jeg håper jeg blir vant til den.

Den passer liksom ikke helt, sammen med raden med tenner ovenfor, når man biter sammen.

Men men.

Det blir kanskje bedre etterhvert.

Jeg mangler en tann, nederst til venstre der, som jeg måtte trekke, i 2005, fordi fyllingen hadde falt ut, og den tanna var rotfylt fra før, fordi jeg drakk så mye cola, under oppveksten, da jeg bodde hos faren min, så nesten alle jekslene mine, i underkjeven, trengte amalgam-fyllinger, på slutten av 80-tallet, var det vel.

Så sånn var det.

Så jeg må prøve å få en kunstig tann, satt inn i kjeften etterhvert, vi får se.

Fortenna mine ser ut som om de er kasta inn i kjeften på meg, og det er fordi at jeg drakk cola en gang, som jeg gikk sammen med min tidligere kamerat, Kjetil Holshagen, fra huset jeg bodde, og ned til Havnehagen, av en eller annen grunn.

Så leika Kjetil Holshagen da, og mista noe greier på bakken, og sa 'se her', og reiste seg opp, og skalla hue i bånnen av cola-flaska, som jeg drakk av, så det brakk av biter av begge fortennene mine da, og de ble nok litt skeive ja.

Men onkelen min, i Son, Runar Mogan Olsen, som er tannlege, han fiksa ikke det helt ordentlig, synes jeg.

Men men.

Sånn er det.

Vi får se hva som skjer, jeg pleier for det meste å holde kjeften igjen, så det er vel kanskje ikke så farlig.

Vi får se.

Jeg klarer å spise ihvertfall nå, så jeg skal ikke klage.

Det er ikke dårlig bare det.

Da er jeg ganske fornøyd.

Så vi får se hva som skjer.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter