Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 25. november 2009

Er Christell dansk spion?

Jeg husker at Christell, på 80-tallet, ble så fornærmet, hvis man sa 'fy Søren'.

Det var ikke lov å si 'fy Søren', for Søren var hennes halvbror Jan Snoghøj, sin danske far.

Så Christell æret Søren Snoghøj, som sin far, må man vel si.

Så vet man det, at Haldis og Christell og Jan og Viggo, de kom inn i min fars liv, i 1980, noen måneder etter at den siste baron Adeler døde i Danmark.

Og de fikk min far til å la meg bo alene, og til å sitte nede hos Haldis hver kveld, og drikke øl.

Så jeg fikk ikke en vanlig oppvekst, jeg satt hjemme alene, hver kveld, fra jeg var ni år.

Så om Christell er dansk spion, som tuller med meg, fordi at danskene ikke vil la en nordmann, få baron Adeler tittelen, (selv om Cort Adeler, den første som brukte Adeler-navnet vel, var fra Norge).

Jeg bare spørr.

Noe er det nok med Christell og dem ihverfall.

(Og søstra mi spiller nok på deres, (dvs. danskenes), lag).

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter