Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 1. november 2009

Her står det at lederen i Pressens Faglige Utvalg, (PFU), heter Odd Isungset. Men Norsk Presseforbund har sendt meg til Per Edgar Kokkvoll. Hva f*

pfu tull

http://www.journalisten.no/story/59387

PS.

Norge er et kommunistland, hvor alle driver å juger, og ikke har en redelig celle i hele kroppen.

Fy faen for et drittland.

Nå ble jeg irritert her altså.

Jeg trokke ikke han der Kokkvoll kommer til å være noe mer redd for de muslimene, når jeg får tak i han.

Fy faen.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/jeg-sendte-en-anmeldelse-av-norsk.html

PS 2.

Jeg sendte en e-post til TV2, hvor jeg spurte om jeg kunne få e-post adressen, i TV2, (og e-post adressen hans i Norsk Presseforbund, siden de bare tuller), til lederen for Pressens Faglige Utvalg, som er ansatt i TV2, men er leder av PFU, som en ekstra rolle da, må man vel kalle det:




Google Mail - E-post adresse til leder i PFU, Odd Isungset










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




E-post adresse til leder i PFU, Odd Isungset











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Nov 1, 2009 at 8:18 AM




To:
02255@tv2.no






Hei,

jeg bare lurte på hva e-post adressen til Odd Isungset, leder i Pressens Faglige Utvalg, er?

For, jeg har prøvd å sende en klage, til pfu@presse.no, som er den rette adressen, men de bare later som om at det er Per Edgar Kokkvoll, som dette skal til, men han er jo leder for Norsk Presseforbund, og har sittet på dette, i over et år nå vel, uten å sende det til rett person, som sånn som jeg forstår det, må være Odd Isungset, som leder i PFU.


Så jeg må nesten prøve å ta kontakt med han, gjennom hans arbeidsgiver TV2, for Norsk Presseforbund, de tuller så mye med meg, og det har de holdt på med, regelmessig, i over et år nå, så de nytter det ikke så mye å ha noe med å gjøre dessverre, så jeg må nesten prøve å kontakte dere i TV2.


Så får man håpe at de får noen nye folk i Norsk Presseforbund etterhvert.

Vi får se.

Jeg håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter