Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 18. november 2009

Jeg har blitt sperret fra Sol Klipps. Antagelig pga. Microsoft-videoen min. Yttringsfriheten har dårlige kår i Norge, for den ble godkjent av YouTube

sol klipps

PS.

Her er mer om dette, (at YouTube godtok den videoen, enda der brukte jeg Baha Men-sangen 'Who let the dogs out', som egentlig er litt på kanten. Mens jeg på Sol Klipps, kun brukte en kunstig bjeffelyd, som vel må være innenfor copyright-lovene. Så hva Sol Klipps driver med, det vet ikke jeg. Eller, det vet jeg vel, de driver vel med sensur, tenker jeg. Så sånn er nok det):



PS 2.

Den samme videoen som jeg lastet opp på Sol Klipps, (den med bjeffe-lyder), den er mange steder på Facebook, forresten.

Og Facebook, de ser gjennom hver eneste video, som blir lastet opp der, ettersom jeg har skjønt.

Så Facebook og YouTube godkjente den videoen, men ikke Sol Klipps, så dette synes jeg er litt rart, må jeg få lov til å si.

Og Sol Klipps har ikke sendt meg noe e-post med noe 'forklarings' heller.

Så her er det nok noen 'uglemoser', vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter