Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. november 2009

Jeg har prøvd en stund, å tenke på, om jeg er fra Berger eller Larvik. Jeg mener at Annika Horten sa, på 80-tallet, at mora hennes huska meg, fra 1973




Google Mail - Hei igjen Annika,










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Hei igjen Annika,











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Nov 15, 2009 at 11:35 AM




To:
annika.horten@d-ikt.no






beklager at jeg skriver så mange e-poster.

Men jeg har tenkt en stund på nå, om jeg var fra Berger eller Larvik.

Så mener jeg å huske, fra 80-tallet, at du sa en gang, da jeg møtte deg og Christell, at mora di huska meg og søstra mi, fra da vi bodde på Toppen der, der hvor Røkås-famlien vel flytta til, mener jeg, i Toppen 4.


Stemmer det, dere var vel naboene våre da, eller?

Stemmer det?

Bare noe jeg kom på, beklager at jeg sender mange e-poster!

Mvh.

Erik Ribsskog









PS.

Ja, nå tenkte jeg selvfølgelig på Anders Røkås da, siden vi i Olsen-familien, bodde i huset til Røkås-familien, med adresse Toppen 4, før dem.

Jeg flytta jo tilbake til Bergeråsen, og Hellinga 7B, (også på nedre, men mange hundre meter fra Toppen, som var nærme Øvre, i sør, mens Hellinga var nærme Sand, i nord).

I 4. eller 5. klasse, var det vel, så hadde vi noe ballspill-valgfag, tror jeg, (eller noe sånt), sammen med klassetrinnet over oss.

Jeg husker vi spilte fotball, og ei mørkhåra jente, i klassen over oss, fikk shortsen sin revet av foran trynet på meg, av ei jente i klassen sin, sånn at jeg så rompa til hu i klassen over med det mørke håret da. De var vel litt fnisealderen, de jentene.

Men det var ikke den eneste blottinga, som jeg så fra de i klassen over oss, 69-årskullet, i de gymtimene.

Neida.

En senere gang, så gikk vi inn for å skifte etter gymen, så satt Ander Røkås der, med den 'benner'n' som han viste fram, mens han grein og var forknytt da.

Ingen sa noe, men jeg husker jeg har tenkt mange ganger seinere, at Anders Røkås nok må ha vært homo, siden han fikk så hard ereksjon, som han satt og viste fram, i guttegarderoben, på Berger skole, etter gymen.

Han gikk kanskje for å skifte litt før oss andre?

Ikke vet jeg hvorfor han satt der og grein og viste fram 'brødet' sitt, men det veit han kanskje selv.

(Kanskje han hadde tatt seg en 'stille Anders', som de kalte det der?).

Hva vet jeg.

Så de i 69-kullet, de var som noen perverse blottere og ekshibonister, husker jeg, for oss i 1970-kullet.

Ihvertfall for meg, husker jeg, så jeg holdt litt avstand til de i den klassen der, husker jeg, etter dette.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter