Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 14. november 2009

Jeg sendte en e-post til Statskirken, om at jeg melder meg ut derfra




Google Mail - Utmelding av statskirken










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Utmelding av statskirken











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Nov 14, 2009 at 10:04 AM




To:
medlemsregister@kirken.no






Hei,

jeg overhørte i 2003, at jeg var forfulgt av noe 'mafian', i Oslo, hva nå det er.

Og jeg har mye slekt, som er i Malteserordenen, og Jehovas Vitner, og jeg mistenker at Malteserordenen tuller med meg gjennom politiet, f.eks., her jeg bor i England.


Og jeg får ikke fri rettshjelp, selv om jeg har blitt aldri så mye tullet med, på jobb, i militæret, når det gjelder arv etter min mormor Ingeborg Ribsskog, som døde i år, og fra HiO og Lånekassa, osv., osv.


Poenget er det, at jeg tørr rett og slett ikke stå oppført hos statskirken lenger, i tilfelle at noen av de religiøse sekt-'gærningene', i familien min, bruker dette som noe alibi, for å tulle med meg.


Jeg har heller aldri vært religiøs, men jeg har ikke hatt noe imot, i og for seg, å være medlem av statskirken.

Så lenge kirken er sekulær, så synes jeg ikke det gjør så mye skade.


Jeg synes for eksempel at menneskeverdet, i kristendommen er en bra ting.

Vi lærte i første klasse, at et menneske var mer verdt, enn alt gull og rikdom på jorden, og det er vel fra kristendommen, men jeg.


Problemet blir, når disse sektene, som Malteserordenen, virker det som, gjør seg til Guds representanter på jorden, som dømmer folk, i livet ens, og tuller med en, som det virker som for meg, at foregår.


Jeg har aldri vært kristen, selv om jeg fikk S i kristendom i karakterboka, en eller to ganger, på ungdomsskolen, men jeg synes likevel at religion kan være interessant, for det er jo knyttet til samfunnet, og historien, på mange måter.


Men jeg tørr rett og slett ikke å være medlem lenger av statskirken, i tilfelle det er noe med dette, som gjør at jeg ikke får rettighetene mine.

Det virker som at noe av religiøs karakter, overstyrer rettssamfunnet og folks rettigheter, i Norge, i dag, noe fra bibelbeltet på Sørlandet, som sprer seg nordover, muligens.


Noe sånt.

Så jeg melder meg ut, så håper jeg dette er i orden, og ønsker dere og de andre religiøse i Norge god bedring.

Det tror jeg kunne trenges.

Mvh.


Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter