Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. november 2009

Jeg sendte en ny Facebook-melding, til hun Stine Mogan Olsen, som er i slekta til farmora mi, Ågot Mogan Olsen, (som døde i år 2000, var det vel)






Stine Mogan Olsen 23. november kl. 16:12 Rapporter

Hei igjen, nå har jeg endelig fått skannet bildene! Sender dem på mail. De ble ikke så veldig tydelige, for boka har en tykk perm som ble litt i veien da jeg scannet. Og de eldste bildene er litt uklare i utgangspunktet. Jeg kjenner dessverre ingen av de folkene du nevner her, malteserordenen vet jeg ikke hva er men du har nok nevnt det før. Men det er tydeligvis samme Rune Hestenes som var distriktssjef hos oss som du har hatt kontakt med, så verden er vel ganske liten, tydeligvis. :)




Erik Ribsskog 23. november kl. 16:32

Hei du,

det var veldig hyggelig!


Husker du at jeg skrev at min morfar Johannes Ribsskog sin mor, (min oldemor), het Dørumsgård?

Nå viser det seg at min fetter Tommy (Olsen), (som vel var din tremenning da, og som du sa gikk i klassen din vel, mener jeg du sa), kona hans, kjenner hu Dørumsgård, som for noen år siden flytta fra Romerike, (Rælingen vel), til Svelvik.


Så det syntes jeg var litt rart.

Og mor til Johannes var i indremisjonen, så det er nok noe lignende av Malteserordenen/Johanitterordenen, kan man mistenke, mener jeg.

Jeg fant også ut at min mors grandtante, var hun vel, (dvs. min mormor Ingeborg Ribsskog tante, tror jeg hun var), Magna Adeler, var baronesse, i Danmark, den siste, tror jeg muligens, i slekta etter en kjent norsk-dansk admiral, ved navn Cort Adeler.


(Selv om noen i den slekta bor i Argentina også).

Så det er mulig jeg kan kalle meg baron nå, hvis jeg er heldig.

Kanskje det er derfor jeg blir tulla med av myndighetene og Rimi og Microsoft osv., fordi mora mi var arving etter Adeler-familien, som var ganske kjent?


Hm.

Dette fant jeg i min mormors, Ingeborg Ribsskogs, testamente.

Hun døde i sommer, og jeg står oppført som arving i testamentet, som jeg fikk fra Larvik Tingrett.

Men _ingen_ i Ribsskog-familien har kontaktet meg, om arven min!


Og jeg er jo ikke på talefot med dem, etter at det mordforsøket mot meg, på gården til min onkel Martin Ribsskog, i Larvik, i 2005.

Så jeg ville helst at det skulle ha blitt oppnevnt en uavhengig bobestyrer, for hun Ingeborg, hadde mange verdifulle malerier osv.


Så jeg er litt redd for at de kanskje skal prøve å lure eller svindle meg, for min del av arven, etter bestemor Ingeborg.

For min mor Karen, døde jo i 1999, så jeg og min søster og min bror, skal ha en tredel av arven etter bestemor Ingeborg, på deling.


(Det stod det også i testamentet).

Men boet ble gitt til min tante Ellen, bestemor Ingeborgs eldste barn, men hverken hun eller bestemors sønn Martin, har kontaktet meg, om arven, enda de har hatt boet i mange måneder.


Og Ellen er sånn, at hun pleide å dyrke marijuana, de 30 årene hu bodde i Sveits, fram til for et par år siden, og Martin, han er heller ikke helt god, etter mange MC-ulykker, blant annet en ulykke hvor kameraten som satt bakpå motorsykkelen hans døde, da de kjørte ut ved kafeen på Berger, og ned i Fossekleiva, på 80-tallet vel.


Så Martin har vært på Sunås og sånn, for han brakk vel ryggen, og han har også gått til psykolog osv., og er trygda.

Og han går noen ganger inn i transe og sånn, så han er ikke helt god, så jeg vet ikke hvor jeg har han.


Og han leide ut ei hytte på gården, til en krimnell nabo, som het Thor, som dyrka Marijuana, i Lågendalen, gården Løvås, i Kvelde.

Så jeg lurer på hva jeg skal gjøre med det, har du noe erfaring med at du ikke får arven din, pga. marijuana-dyrkende og kriminelle slektinger, hadde jeg nær sagt?


Kjenner du Turid Sand forresten, du som har bodd på Sand.

(De som hadde flest jordbæråkre på Sand).

Jeg har prøvd å kontakte hu, angående noe søstra mi sa, på 80-tallet.

Men det er en annen historie.


Tusen takk for de bildene.

Jeg kan sende noe om Adeler-familien tilbake, (han som var baron osv.), fra min mormors testamente, hvis du vil.

Så kan du se at det ikke er noe jeg finner på.

Igjen tusen takk for hjelp med slektsforskning osv!


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter