Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 3. november 2009

Jeg sendte en oppdatering, til Tom-Ivar Myrberg, om at slekta til Christell, er i Malteserordenen/Johanitterordenen






Hallå Tommy!




Erik Ribsskog 3. november kl. 10:26

Hvordan går det da?


Det er lenge siden dere på Bergeråsen nå, og lenge siden jeg bodde der og.

Jeg har blitt forfulgt av noe 'mafian', har jeg hørt, i Oslo, så jeg har flytta til England, til Liverpool.

Hva driver du med da?


Jeg så du har Gry Stenberg og søstra på Facebook-sida di.

Jeg har prøvd å kontakte dem, men har ikke fått noe svar.

Du har slutta å rappe viskelær nå vel?

Bare fleiper.

Farmora mi Ågot, var det vel, viste meg i Drammens Tidende, et par år etter at dere flytta til Glassverket, var det vel, at han yngste broren din hadde fått sprengt av seg noen fingre fra ei fenghette, et stykke ut på 80-tallet, husker jeg riktig da eller?


Bare noe jeg kom på.

Du får sende melding hvis du kan da vet du.

Det var jeg som kalte meg Erik Olsen, da jeg bodde på Berger, men faren min glemte å skrifte navnet mitt hos folkeregisteret, så der het jeg Erik Ribsskog, hele tida.


Jeg har ikke noe kontakt med Christell og Pia og dem, og resten av familien heller, vi er vel mer uvenner, bare så jeg har sagt fra om det.

Mvh.

Erik Ribsskog



Erik Ribsskog 3. november kl. 04:19

Her er forresten noe mer om noe frimurer-aktige greier, som slekta til Christell er med i.


Jeg lurer på om hu driver og tuller med meg, gjennom de her folka, og hu Nina Monsen som tok selvmord, som Christell var en dominerende venninne til, på 80-tallet, hvorfor tok hun selvmord, er det Christell som tuller gjennom det her nettverket?


http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/her-kan-vi-se-at-slekta-til-christell.html








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter