Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 16. november 2009

Jeg sendte en påminnelse til Canis.no, om arbeidsforholdene på Bertelsmann/Microsoft




Google Mail - Påminnelse til Morten Egtvedt/Fwd: Til Morten Egtvedt










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Påminnelse til Morten Egtvedt/Fwd: Til Morten Egtvedt











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Nov 16, 2009 at 8:05 PM




To:
kundeservice@canis.no






Hei,

jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar på denne e-posten, så jeg sender en påminnelse om dette.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/11/5
Subject: Til Morten Egtvedt
To: kundeservice@canis.no



Hei,

jeg har lest det du har skrevet på Canis.no, om negativ forsterkning/aversiv kontroll.

Jeg har jobbet på et arbeidssted, i England, Bertelsmann Arvatos Microsoft Scandinavian Product Activation, hvor de brukte negativ forsterkning for å kontrollere den minste ting, som medarbeiderne gjorde, (som om vi var roboter).


Jeg har merket at jeg har vært stressa og har hatt vanskeligheter med å ta telefoner etter dette, (for det har gjort meg sliten/uvel, etter å ha tatt alle Microsoft-samtalene, over hundre hver dag, vanligvis, på et helt fastlagt mønsker da).


Jeg lurte på om hva du synes om bruken av negativ forsterkning, på mennesker, i en jobbsammenheng, (for jeg har prøvd å ta opp dette, i rettsystemet, i flere år, men møter en vegg, som jeg mistenker at politiet står bak, med avlytting osv., eller hva det kan være, så jeg kommer ingen vei med rettsaken).


Jeg har publisert om dette på nettet også, og jeg skal se om jeg klarer å finne en link.

Håper på svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


PS.

Her er linken til dokumenter jeg har publisert om denne arbeidssaken:










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter