Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 1. november 2009

Nå gikk det visst over i personangrep, på Dagbladet-journalist Astrid Melands blogg






  • Jeg har intet behov for å erklære krig mot deg, Erik. Å diskutere med en gal mann kommer man ingen vei med, man risikerer bare å bli dratt inn i vedkommenes galskap.


    Rømte du virkelig landet fordi du OVERHØRTE at du ble forfulgt av ‘noe mafian’? Og du innser ikke at det høres ganske sinnsykt ut selv? Du må virkelig få deg litt selvinnsikt og begynne å se virkeligheten for hva den faktisk er og ikke tro alt og alle er ute etter å ta deg.


    Verden revolverer ikke rundt deg. Det må du snart innse, Erik.




  • Espen,

    nå gikk du over grensen for en kriminell handling.


    Du kan ikke bare si at noen er gale.


    Det er kriminell trakassering, og du kan bli straffet for det, av domstoler.


    Så jeg ser helst at folk diskuterer sak, og ikke kommer med personangrep.


    Dette er et velkjent tema, det har flere navn.

    Blant annet ‘å diskutere sak og ikke person’, og ‘å ta ballen og ikke mannen’.


    Men jeg skjønner det, at i vår moderne tid, når Gud og hvermann er på internett, så er det mange som ikke har lært seg spillereglene, i debatter.


    Men da kan jeg komme med en liten oppfordring om det.


    Da jeg fikk meg internett i 1996, så leste jeg om ‘nettiquette’, altså oppføsel på nettet, men dette virker det som at har gått i glemmeboka, hos den oppvoksende generasjon.


    Så jeg oppfordrer de som leser dette, til å huske å oppføre seg ordenltig og høflig mot folk, også på internett.


    Mvh.


    Erik Ribsskog










http://astridmeland.wordpress.com/2009/10/29/meland-star-fram-som-medlem-i-bilderberggruppen/#comment-2207

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter