Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 16. november 2009

'Ribsskog Bill Clinton'? Det må ha vært i 99, da jeg kjørte fra en Secret Service bil, på vei til jobben. Satt Bill Clinton inni der eller?

ribsskog bill clinton

PS.

Det er vel derfor jeg blir forfulgt av noe 'mafian', og ikke får rettighetene mine, fordi Bill Clinton er sur på meg?

Fy faen, sleipe amerikanere alts.

Jeg må vel få lov å kjøre til jobben, uten at de amerikanerne skal bli sure.

Det er en ting at de skal besøke Oslo, men de behøver jo ikke å tulle med innbyggerne, av den grunnen.

Så sånn er det.

Fy faen.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det står også 'johncons voldtekt Siri'.

Men det var ikke jeg som voldtok hu.

Neida.

Det var hu Siri Rognli Olsen, som voldtok meg, i hybelleiligheten min, på Abildsø, i 1990.

Så sånn var det.

Hu hadde lurt seg til å få sove i vannsenga mi.

Og plutselig så spratt hu opp, og satt seg overskrevs over meg, og vippa pikken min ut av underbuksa mi, (hu hadde først latt hu sexy blondinne-venninna si blotte trusa si, når jeg hadde vært og pussa tenna, og de hadde vært på besøk hos meg, i tre dager, så da fikk jeg 'benner'n' av hu venninna, som lå der i ei rosa truse bare. Hu viste fram beina og trusa da, og smilte vel).

Men men.

Og hu var ei sånn rimelig brei, såkalt 'dundre', hu der Siri Rognli Olsen, så det var ikke noe jeg kunne gjøre egentlig, når hu satt seg overskrevs oppå meg, i vannsenga mi, som jeg hadde på Abildsø der, i Enebakkveien 239.

Neida.

Men jeg har anmeldt det her til politiet, for voldtekt, fra hu Siri Rognli Olsen.

Jeg skal se om jeg finner den anmeldelsen.

Vi får se.

PS 3.

Her er den anmeldelsen, av Siri Rognli Olsen, for voldtekt, nevnt i PS-et ovenfor:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/09/anmeldelse-av-voldtekt-fra-siri-rognli.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter