Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 12. november 2009

Ringte Tommy i Fredrikstad

Nå ringte jeg fetteren min Tommy, som jobber i If forsikring i Fredrikstad.

Han visste ikke det, at hun Dørumsgaard-dama fra Svelvik, som er på Facebook-sida til kona hans, er i slekta til mora mi.

Så sånn var det.

Han ville ikke svare på det, om det var sant, at han hadde hivi katta til Christell ned fra terrassen til Haldis, på 80-tallet.

Men men.

Det var så lenge sida, og det huska han ikke, mente han.

(Men jeg mente, at det er vel sånn man husker, selv om det var lenge sia, om man heiv en katte ned fra en terrasse, når man var guttunge).

Jeg forklarte det, at jeg hadde anmeldt faren min for telefonsjikane, og at søstra mi ikke ville være venn med meg på Facebook, og at Christell ikke ville prate om gamle dager.

Han sa at dem solgte ganske mye forsikring.

Jeg fortalte at jeg hadde hatt et par jobber, her i England, og at jeg hadde fått graden min i informasjonsteknologi nå, fra HiO, så nå ble det nok bedre jobber her.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter