Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. november 2009

Skinnjakker er visst populært i England nå, så jeg på Burton. Jeg har hatt kun en jakke, de fire årene jeg har bodd i L.pool. Jeg må kjøpe klesfarge..

Photo 6614

PS.

For jeg har ikke råd til ny jakke.

(Men jeg ville nok ikke kjøpt sånn skinnjakke, likevel.

Men det var i den butikken, Burton, jeg kjøpte jakka mi, for fire år siden.

Men nå må jeg prøve å få tak i tøyfarge, for den begynner å bli litt blass, og jeg har ikke noe penger, annet enn såvidt til mat osv., siden jeg er arbeidsledig).

Jeg får se om jeg får tatt et bilde av jakka mi.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

Photo 6615

Photo 6616

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter