Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 13. desember 2009

65% av leserne på bloggen, tror ikke at en planet vil krasje med jorda, i år 2012. Men 14 av leserne på bloggen, tror altså dette. Hm

planet x

PS.

Det har jo kommet ut, at det bygges store, underjordiske anlegg, i Norge og andre land, hvor eliten skal være, under en katastrofe.

Og vi vet at det er bygget en Frøbank, på Svalbard, hvor det er lagret eksempler av all verdens korn, slik at disse kan overleve en katastrofe.

Jeg skal se om jeg kan finne mer om de hemmelige, underjordiske anleggene, som visstnok skal finnes i Norge.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om hemmelige, underjordiske baser i Norge, fra Nyhetsspeilet, (selv om jeg synes den politikeren, som sier at det finnes sånne baser, i Norge, til bruk når visstnok Planet X kommer, i 2012, er litt tvilsom.

Jeg skulle likt å hatt navnet på politikeren, og bilder av disse basene, for å kunne kalle det en seriøs kilde.

Ihvertfall etter det jeg lærte om 'research' og 'referencing', ved University of Sunderland, skoleåret 2004/05.

Så det får være min utfordring til de som driver og skriver om dette.

Hva med å komme med et navn på denne politikeren?

Og hva med bilder av disse basene?

Før dette dukker opp, så er det vel vanskelig å ta alt dette for 'god fisk', vil jeg si.

Så sånn er nok det, dessverre):

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/politiker-avslorer-kynisk-maktelite-i-norge/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter