Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. desember 2009

Et Lufthansa-fly fra Frankfurt til Detroit, var det jeg var på, da jeg fikk problem med amerikanske immigrasjonsmyndigheter, og ble sendt tilbake

lufthansa

http://www.dagbladet.no/2009/12/26/nyheter/utenriks/nodlanding/lufthansa/9673873/

PS.

Besetningen på Lufthansa-flyet, de trakasserte meg, og ville ikke gi meg en sånn immigrasjonslapp, som man trenger, for å komme inn i USA, enda alle de andre pasasjerene fikk en sånn lapp.

Så da begynte politiet på flyplassen i Detroit å tulle med meg, siden de ikke hadde lapper lett tilgjengelig, på engelsk eller norsk.

Og jeg er ikke stødig i tysk eller fransk eller spansk.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på nå.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Og da jeg måtte dra tilbake til Europa, med Air France, til Oslo via Paris.

Så ble kofferten min holdt tilbake en ekstra dag, av USA, siden det hadde ligget en lighter i den kofferten.

Bare noe jeg kom på.

Men men.

PS 3.

USA skrev jo et brev til meg om dette, men jeg synes de burde i det minste betale kompansasjon.

Og Lufthansa skrev jo bare en tulle e-post, må jeg si.

Kanskje jeg burde eskalere hos Lufthansa og be om kompansasjon fra USA?

Det har jeg tid til nå, siden det er jul.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter