Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 10. desember 2009

Jeg sendte en ny e-post til HiO IU




Google Mail - Klage på avslag om Erasmus-stipend / EUs program for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa - student ved IU - Erik Ribsskog










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage på avslag om Erasmus-stipend / EUs program for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa - student ved IU - Erik Ribsskog











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Dec 10, 2009 at 3:05 PM




To:
Tove.Hatlen@iu.hio.no


Cc:
lars.vasbotten@kd.dep.no






Hei,

altså, kanskje det er bedre å la folk studiere på universitetet, UiO, hvis dere ikke har pålitelige og ansvarlige nøkkelmedarbeidere hos dere.

Så kanskje det er unødvendig å ha bachelor i data, både på UIO og HiO IU, hvis det er bare er rot og mangel på nøkkelmedarbeidere og gjennomtrekk hos HiO IU.


Grunnen til at jeg ikke studerte på UIO var for å slippe å bruke tid på ex-phil og ex-fac, og spare et halvår da.

UIO er visst de eneste i verden, som har ex-phil og ex-fac omtrent.

Kanskje UIO burde kutte ut ex-phil og ex-fac, og at man så kunne lagt ned HiO IU, og la studentene sluppet å bli tulla med av folk som ikke er idealister osv., på HiO IU?


Bare et forslag som konsekvens av det som har skjedd.

Jeg synes dere kunne behandle min klage samlet også forresten.

Mvh.

Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/12/10

Subject: Re: Klage på avslag om Erasmus-stipend / EUs program for samarbeid mellom høyere utdanningsinstitusjoner i Europa - student ved IU - Erik Ribsskog
To: Tove.Hatlen@iu.hio.no

Cc: lars.vasbotten@kd.dep.no


Hei,

ja, jeg synes dere burde ha nøkkelmedarbeider, som ansvarlige for studier i utlandet osv.

Og ikke bare 'kreti og preti'-medarbeidere, som er som 'leiesoldater' og ikke har noe annet enn økonomiske motiver for å jobbe hos dere.


For utenlandsstudier, det er sånn som kan lage veldig krøll for folks liv, mener jeg.

Og det var også tull, utenom Erasmus-programmet, HiO IU rotet jo også bort den vanlige søknaden min til University of Sunderland, på ordinært studielån.


(Jeg henviser til den klage e-posten jeg sendte til direktør ved HiO, hvor jeg indekserte de aktuelle klagene.

De kan man se at det ikke kun var klager i forbindelse med Erasmus-programmet).


Det er mine tanker når jeg leste e-posten din.

Men jeg venter på resultatet av deres klage-undersøkelse i januar.

Igjen takk for e-post.

Jeg sender dette kunnskapsdep., siden jeg har blitt tullet med på mange undervisningssteder, noe jeg har oppdatert de om.


Mvh.

Erik Ribsskog


2009/12/10 <Tove.Hatlen@iu.hio.no>



Hei!

Vi beklager at du ikke har fått formelt svar på klage på avslag om Erasmus-stipend. Flere saksbehandlere som var involvert i prosessen
den gang er ikke lengre tilsatt ved Høgskolen, men vi vil komme tilbake til deg med et utfyllende svar på din henvendelse innen 10. januar 2010.


Med vennlig hilsen
e.f.

Tove Jorid Hatlen
kontorsjef
Avdeling for ingeniørutdanning












Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter