Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 28. desember 2009

Jeg sendte en e-post til en kar i Tysnesbladet, for å sjekke om det var noe problemer med heksevirksomhet, e.l. i Brekke-familien




Google Mail - Problem med Brekke-familien










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problem med Brekke-familien











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Dec 27, 2009 at 11:24 PM




To:
ole.skaten@tysnesbladet.no






Hei,

jeg ble satt til å bo alene, fra jeg var ni år, siden Haldis Humblen, født Brekke, fra Tysnes, begynte å skjenke faren min, Arne Mogan Olsen, hver dag, i mange år, hjemme hos seg, (selv om de ikke var gift).


Så jeg lurte på om faren hennes Hans Martin Brekke og mora Agnes Jacobine Onarheim, om de er noe kjent hekseslekt, oppi der?

For jeg har hørt, at jeg er forfulgt av noe 'mafian', og jeg har lest at Haldis sin familie, etter sin andre ektemann, Oddbjørn Humblen, fra Ålesund, er mye i Johanitterordenen.


Hans betyr jo Johannes, det er det samme navnet, (St. Hans er jo for døperen Johannes), var han Hans Martin Brekke i Johanitterordenen, tror du?

Han Humblen var jo i Rotary i Aalesund Øst, men det er stort sett det meste jeg vet om han, men da døde, så ble jeg angrepet av noe 'mafian' i Oslo, som politiet ikke vil fortelle meg hvem er, enda jeg er i Heimevernet og NITO.


Men men.

Min far har altså vært Haldis sin tredje ektemann da, etter Søren Snoghøj fra Danmark og Oddbjørn Humblen, skipskaptein og havnefogd, fra Ålesund.

Og min far og Haldis drev en vannsengbutikk, i et gammelt jugend-hus, eller Ålesundhus, i Drammen.


Men Haldis beholdt Humblen-navnet, hun er bare samboer med faren min, siden 1980.

Er faren min noe slave da eller, dette er jo 30 år sida?

Men men.


Jeg setter pris på det hvis dere kan svare om det var noe heksevirksomhet, eller lignende, i Brekke og Onarheim-familien.

Jeg er flyktning fra Norge, (jeg har hørt i Oslo at jeg er forfulgt av noe slags hemmelig 'mafian' i 2003 og 2004), og jeg bor i Liverpool, siden 2005, i påvente at jeg skal få mine rettigheter fra myndighetene i Norge, som bare tuller.


Enda jeg er i Heimevernet og NITO osv.

Men men.

Så bare en advarsel om at ting nok ikke er som de burde være i hovedstaden.

Men men.

På forhånd takk for eventuelt svar ihvertfall!


Sier dere at 'Eg egkje fra Norge eg e fra Tysnes?'.

Ei i klassen min het Sissel Tysnes, og søstra het Vigdis.

Men de sa aldri det.

Men men.


Fortsatt på forhånd takk for svar!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter