Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 17. desember 2009

Jeg sendte en e-post til Høyre, om jeg kunne få bli medlem der, samt om de var interessert i, å prøve å rydde opp litt i problemene i landet




Google Mail - Innmelding i Høyre










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Innmelding i Høyre











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Dec 17, 2009 at 8:49 PM




To:
politikk@hoyre.no






Hei,

jeg synes at folks rettigheter blir så dårlig ivaretatt av den nåværende regjeringen.

(Jeg har overhørt i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg er forfulgt av noe 'mafian', men får ikke rettighetene mine fra myndighetene, (de vil ikke forklare meg hvem den her 'mafian' er engang), så jeg får ingen av mine universelle og konstitusjonelle rettigheter).


Så jeg vil gjerne melde meg inn i Høyre, for å markere avstand, til den rød-grønne regjeringen, som mangler respekt for enkeltindividet, vil jeg si, men bare kjører over en, ved bruk av bruker maktmisbruk og overformynderi.


Og jeg har vært på møte hos Unge Høyre i Oslo, i Høyres Hus, i 1991 vel, og lært om hva konservatisme betyr og at man ikke skal gi til alle med to bein, for da blir det ikke noe igjen til de som har et bein.


Men men.

Så sånn jeg forstår det, i teorien ihvertfall, så er Høyre et parti som vel er mot janteloven, og som er for at folk skal få sine rettigheter, fra myndighetene, når de trenger de og ønsker de.


Altså at Høyre mener at politiet, og andre myndigheter, skal tjene borgerne, og ikke omvendt?

At myndighetene vel ikke eier landet eller borgerne i landet, men at landet består av borgerne som bor i landet.


Og ikke av denne berømte 'staten'.

Det er ihvertfall mitt inntrykk, hvis jeg ikke tar helt feil, så jeg ville gjerne melde meg inn i Høyre, selv om jeg er arbeidsledig i England, og har dårlig råd, og blir tulla med av norske og engelske myndigheter.


Noe jeg håper er greit, siden jeg har vært på møter med Unge Høyre tidligere, og ga råd til å utforme valgkamp-argumentasjonen, til Unge Høyre, foran valget, i 1991, etter et Unge Høyre-møte, i Høyres Hus, sammen med en kamerat fra Gjerdes handelsskole i Drammen, Magne Winnem fra Røyken, (som jeg ikke har noe mer kontakt med nå, men på den tiden, så hang vi en del sammen, selv om jeg har funnet ut seinere, når jeg tenker tilbake, at han hadde noen litt vel tvilsomme kamerater osv., som var som kriminelle må jeg vel si, uten at jeg skal gå helt i detaj om det, men det er nå min mening da, hvis jeg skal få lov å si den).


Så håper jeg at dette er i orden, og at jeg kan få utsettelse på kontigenten, sånn som jeg har fått av NITO, siden jeg er arbeidsledig.

Jeg er også i Heimevernet forresten, men likevel så tuller norske og britiske myndigheter med meg, samt firma som Rimi og Bertelsmann/Microsoft.


Så jeg håper at dere kanskje kan kikke på min situasjon også, jeg skriver en blogg, www.johncons-mirror.blogspot.com, hvor jeg peker på all uretten som jeg har blitt utsatt for, (av for meg ikke helt kjent grunn); fra diverse myndigheter og firma, muligens fordi slekta til min fars nye samboer, Haldis Humblen, er i Malteserordenen, eller noe annet med frimureri osv.


Så jeg håper jeg kan bli medlem av Høyre, og at dere kan bli med på å prøve å rydde opp litt i det som har foregått, rundt meg, for da tror jeg at Norge også ville ha tjent på dette, for da hadde man sikkert fått ryddet opp i visse ulumskheter, som korrupsjon osv. i samfunnet.


Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter