Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 1. desember 2009

Jeg sendte en ny e-post til Larvik Tingrett




Google Mail - Til Lise Olberg










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til Lise Olberg











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Dec 1, 2009 at 3:36 PM




To:
larvik.tingrett@domstol.no


Cc:
Peter Schjølberg <ps@s-law.no>






Hei,

jeg fikk deres brev i dag, om at jeg må betale 30.000 i forskudd for et offentlig skifte av min mormors dødsbo.

Jeg har noen spørsmål til dere iforbindelse med deres brev.


1. Burde ikke disse 30.000 tas fra selve boet?

2. Hvordan kom dere fram til at Martin Ribsskog og Ellen Savoldelli skulle ha ansvaret for boet, jeg står jo øverst på arvelista.


3. Hvor befinner tingene til Ingeborg Ribsskog seg?

4. Hvordan kan dere vite at ingen allerede har forsynt seg fra boet?

5. Dere sier at Martin Ribsskog og Ellen Savoldelli er ansvarlige for at jeg får min del av arven.


Jeg har ikke hørt fra Martin Ribsskog og Ellen Savoldelli, enda de har hatt dette ansvaret i flere måneder.

Hvordan er saksgangen her, når disse ikke tar ansvaret sitt på alvor, (Ellen Savoldelli har min e-post adresse og telefonnummer, men har ikke kontaktet meg).


6. Hvordan kunne dere gi boet til Ellen Savoldelli og Martin Ribsskog, når jeg ikke er på talefot med disse?

(Jeg sender kopi av denne e-posten til en som jobber for Arvehjelpen.no, som rådet meg til å kontakte dere, i tilfelle han kan gi noen fler råd).


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter