Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 23. desember 2009

Jeg sendte en ny e-post til NITO




Google Mail - Kontigent










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Kontigent











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Dec 23, 2009 at 3:28 PM




To:
epost@nito.no






Hei,

jeg fikk sånn regning angående ordinært medlemskap idag.


Men som jeg opplyste da jeg ble medlem, så er jeg arbeidsledig i England, og jeg forstod det sånn, at jeg var fritatt for kontigent så lenge jeg var arbeidsledig.

Jeg så også at det stod noe om støtte til kurs, for de som er arbeidsledige.


Men det gjelder vel bare de som har vært medlemmer en stund, stemmer det?

Eller er det sånn at jeg kan få støtte til, f.eks. om et visst antall måneder?


Se også den andre henvendelsen min til dere, angående at jeg ble tulla med av DNB/Cresco, som ikke ville gi meg NITO-kortet.

Dessuten lurte jeg på hvorfor dere skulle ha vitnemålet mitt tilsendt, for det virka som noe ekstra greier for meg, eller må alle sende det?


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter