Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 11. desember 2009

Jeg sendte en ny Facebook-melding til hu Hege Rønjom, som gikk i klassen min på Berger skole, (men som flytta til Svelvik, i 5. klasse, eller noe)






Hei Hege,

Mellom Hege Rønjom og Deg



Erik Ribsskog 11. desember kl. 18:48

blir det noe inntekter av loddsellinga?


Jeg bare lurte på en ting, du som er ganske kjent i Svelvik, du vet ikke hvor det har blitt av hun Jeanette, som gikk i klassen min på ungdomsskolen vel?

Det er sånn som det var med deg, at jeg spurte deg om noe greier fra 80-tallet, som skjedde på Blix i Drammen osv., eller ved brannstasjonen på Bragernes, var det vel.


Sånn er det med hu Jeanette og, at hu sa noe greier, om hu Christell, som er stedattera til faren min.

Så sa hu det høyt, på slutten av 9. klasse, at hu ikke burde vise seg i Svelvik igjen, eller noe.

Og nå har det vært mye tull i familien min, siden begynnelsen av 80-tallet.


Så jeg prøver å finne ut hvem som er 'hoved-tullern'.

Så jeg lurte på hva det var med Christell, som hadde skjedd i Svelvik.

Så jeg lurte på om du visste tilfeldigvis, hvordan jeg kunne fått tak hu Jeanette Aunlie igjen?


For jeg klarte ikke å finne hu noe sted på nettet.

På forhånd takk i såfall, og ta det rolig med halvliter-drikkinga i Drammen osv.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter