Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 19. desember 2009

Jeg sendte to nye Facebook-meldinger til Kelly Hudson






Hi Kelly,

Mellom Kelly Hudson og Deg



Erik Ribsskog 19. desember kl. 07:34

sorry that I deleted you from Facebook, but I thought it was a bit strange with all the Legoland-updates and that you previous picture was a bit strange.


I was in London yesterday, and then I also went to Brighton with the train, with some christmas-presents for your parents.

I talked with your old neighbours in Shoreham, and they said they'd moved to Southwick, so I went there.


But I tried to call number-enquieries, and they said the number wasn't published, and I had to catch the next train to London because I went only on a day-trip with National Express, from Liverpool to London, (since I'm unemployed unfortunatly).


But I left the Christmas-presents in the video-shop, in Southwick, 'Tomorrows word', for you parents.

Hope you can tell them for me, because I like better to write on Facebook, than to take calls, since when I worked as a shop-manager, people would call all the time, on my rest-days etc., so the phone still makes me a bit stressed from that.


But anyway, hope you have a nice Christmas, and sorry that I forgot to write down the phone-number, to your parents landline, before I went to Brighton, because I think I have it somewhere from before.

I took some pictures, since I write about travels etc., on my Norwegian blog.


So I see if I can add some of them to explain.

Hope this is alright!

Merry Christmas again,

Erik

PS.

Here are the pictures:














PS.

Det gikk visst bare ann å sende et bilde i hver Facebook-melding, så jeg måtte sende to meldinger, (det her er den video-butikken, i Soutwick ved Brighton, som jeg la igjen de julegavene til Hudson-familien i da. Meg og min tremenning Øystein Andersen, sin gamle vertsfamilie, fra da vi var på språkreise i England, og seinere fikk vi bo der mens vi var på ferie. Jeg var der sommeren 1988 med tremenningen min Øystein Andersen, på språkreise, sommeren 1989 aleine, på ferie, og sommeren 1990, sammen med tremenningen min Øystein Andersen igjen, på en drøy ukes ferie vel):





Mellom Kelly Hudson og Deg



Erik Ribsskog 19. desember kl. 07:35















PS 2.

Jeg kjøpte sånne sjokolade-skjell, til hu kona i familien.

Og det var fordi, at da jeg dro dit på ferie, med englands-båten, Braemar, aleine, sommeren 1989, så kjøpte jeg sånne skjell til hu kona i familien, i tax-free-butikken på Braemar.

For jeg syntes at jeg måtte kjøpe noe gave.

(Siden jeg fikk lov å bo der gratis på ferie, etter å ha vært der på språkreise sommeren før.

Det var Cecilie Hyde, venninna til søstra mi, som maste på meg, at jeg måtte dra.

Hu var mye hos meg, i Leirfaret, siden søstra mi flytta dit, rundt nyttår 1989.

Jeg kjøpte også CD-spiller til dem, tror jeg det var, ihvertfall noe stereo-greier, før jeg dro hjem, siden jeg fikk bo der gratis, i en uke eller en drøy uke vel.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på).

Så kjøpte jeg også med noe seigmenner og noe annet godteri til ungene da, i samme slengen, i tax-free butikken, for ellers så tenkte jeg at dem kanskje hadde begynt å klage, siden mora fikk sånne skjell, for dem hadde fire unger som lagde bråk og liv der.

Men det var visst kanskje ikke helt riktig skjønte jeg.

Men samme det.

Men jeg kjøpte ihvertfall de skjella igjen, på Tesco.

Nå har jo ungene flytta, så nå slapp jeg å tenke på gaver til dem.

Han faren i familien er litt ram på flaska, så jeg tok bare med vin.

Det var vin som jeg kjøpte på Marks & Spencers, like over nyttår vel, siden jeg fikk en sånn £25 'voucher' der, når jeg klarte et kurs, hos Learn Direct, i 'literacy', eller noe.

Noe sånt.

Bare noe jeg kom på.

Så vi får se om de blir sure fordi jeg la det igjen i videobutikken.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter