Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 20. desember 2009

The Jobcenter fortsetter å trakassere meg, og har kalt meg inn til funksjonshemmet-møte, enda jeg ikke er funksjonshemmet. Når skal tullet slutte?

img196

PS.

Altså, hvis du er en nordmann, som blir tullet med i utlandet.

Og hvis du da skriver om det på en blogg, som hundrevis av nordmenn leser hver dag.

Så kommer alle bare til å sitte på fitta si, og ikke gi sin landsmann noe hjelp.

Bare i tilfelle noen tenker på å flytte til utlandet, som nordmann.

Du vil ikke få noe hjelp fra norske myndigheter eller andre nordmenn, hvis du får problemer, for Norge er det mest homofile landet i verdenshistorien.

Norge er verdens rikeste land, men alle er egoister og misunnelsen er sterkere enn kjønnsdriften, så de er misunnelige på deg, hvis du bor i utlandet, så du vil aldri få noen av rettighetene dine.

Du vil bare bli tulla med og avspist.

Bare i tilfelle noen lurte på det, å flytte til utlandet, som nordmann, for da vil du ikke få noen av dine rettigheter som norsk statsborger, hvis du gjør det, og du er fritt vilt for å bli tulla med, fra amerikanere og briter og tyskere, for norske myndigheter er så 'homo' så de tørr ikke å stå opp mot disse.

Så sånn er nok det dessverre.

Så ikke flytt til utlandet, hvis du er norsk, du blir bare tulla med av amerikanere og briter osv., og norske myndigheter og andre nordmenn kommer bare til å sitte å se på det, uten å lee på ræva si.

Så sånn er nok det dessverre.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter