Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 22. desember 2009

Er Magne Winnem & Co. i den japanske yakuzaen?

Det jeg tenker på nå, etter å ha skrevet om det antagelig den Fjerne Østen-imperalistiske tegnet solstrålene.

Det er at jeg har tenkt på klassekameraten min, fra Gjerdes VGS., Magne Winnem, som også ansatte meg i Rimi.

Han er en sånn streng/myndig type, som kanskje kan gå for å ha en 'japansk'/autoritær type av personlighet.

Det er mulig.

Og han kjenner en hel gjeng, med tøffe folk, som også er fra Røyken vel, som jeg husker satt hos Morten Jenker, en gang i 1993 eller 94 vel, og hadde noe slags møte.

Noe sånt.

Så om de var den norske utgaven av den japanske yakuzaen?

Og så tenkte jeg også på han som fulgte etter meg, her i våres, var det vel.

Da jeg kom hjem fra byen, så begynte han å fotfølge meg, rett etter meg, rundt masse hjørner og kvartaler osv., rundt her jeg bor.

Var det en ronin?

Sånne ting er det jeg tenker på, i hue, akkurat nå.

Vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Hvis jeg husker riktig så var det også Magne Winnem som lånte meg en bok om en suksessfull Sony-sjef.

Ihvertfall lånte han meg en bok om en Pepsi-sjef.

Og, Rimi, Rimi kan vel sies å være et firma, hvor enkelte, (f.eks. Kristian Kvehaugen), vel mente at normen var, at man kun tenkte på jobben, som i Japan kanskje omtrent.

(Og at man ikke drev med andre interesser på fritiden.

Som jeg husker at han butikksjef, på Rimi Bjørndal, Kristian Kvehaugen sa bak ryggen min, en gang, men jeg overhørte, om meg, at 'han driver med andre ting enn Rimi og', sagt med et negativt tonefall).

Så kanskje Rimi har noe bånd til den japanske yakuzaen, og har ledere og/eller direktører som forlanger like bra hengivenhet til jobben, som man gjør i Japan.

Er det derfor jeg blir tullet med, fordi jeg er mer som en vestlig kar, enn som en østlig kar?

Så blir jeg jaget av noe 'mafian' eller yakuzaen, og 'politituttene' de er autoritære, omtrent som japanere de og, så de synes at alt er helt kult.

Er det det som foregår, eller?

Det er ihvertfall de her tingene som jeg tenker på nå.

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

PS 2.

Her er mer om den episoden da han karen, eller 'roninen', eller hva han var, (selv om han så norsk/nordisk ut, mener jeg å huske), fulgte etter meg, rundt kvartalet her jeg bor, en kveld/natt jeg kom hjem fra byen:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/04/en-som-fulgte-etter-meg-rundt-kvartalet.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter