Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 4. desember 2009

Oppdatering fra Larvik-siden på Origo









Ingen grunn til å beklage Erik: Dine innspill er meget interessante lärerike og relevante. Kanskje din farfars far og min farfar var gode venner, bysbarn og krigere i samme peleton: Litt romantisk å forestille seg kanskje? Bare det faktum at vi sitter her; etterkommere av disse krigerne er helt fantastisk syns jeg. Om du åpner en ny tråd på dette kommer jeg til å fölge med:-)



Kommentarene under er nye siden du sist var innom.


Du kan redigere eller slette kommentaren din i en halvtime til.



Exclamation_desat_24




Hei,


altså det var ikke min farfars far.


Det var min mormors morfar, som het Anders Gjedde Nyholm.


Han var kurer i Russland, for Danmark da, og han var observatør under første verdenskrig vel, (hvor vel Danmark var nøytrale), ved den tyske front, så Danmark var kanskje litt vel nærme Tyskland.


Men jeg tror ikke han var i USA.


Jeg har en link, til en trår på et amerikansk debattforum, om 2. verdenskrig, hvor det står mer om Anders Gjedde Nyholm, (en amerikaner fikk tak i unformen hans på nettet, eller noe, uten at jeg vet hvem som solgte den):



http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=52&t=112310&sid=f5154b2bc61b6acb674999c37385ab94











http://larvikinaerfortid.origo.no/-/bulletin/show/500687_den-norske-amerikalinjens-larvikskontor

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter