Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 8. desember 2009

Ringte Dr. Ness i Helgeroa

Nå ringte jeg kontormedarbeider Gerd, hos Dr. Ness, i Helgeroa, på 33189910.

Hu var venninne av bestemor Ingeborg, sa hu.

Hu hadde ikke hørt noe om noe askespredning, eller hvordan de gjorde det med begravelsen til bestemor Ingeborg.

Men men.

Jeg ringte siden jeg fikk jo Dr. Ness som fastlege, i 2005, (siden min onkel Martin anbefalte meg han, siden bestemor Ingeborg hadde han som fastlege da).

Og da hadde jo frostskaden min, fra militæret, blusset opp igjen, (siden jeg bodde i en dårlig isolert hytte, på Løvås Gård, fra rundt påsketider 2005).

Så mener jeg at jeg pratet med Dr. Ness om det.

Så skal de sende e-post tilbake om det da, hvis Dr. Ness husker dette.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg fortalte også at Ellen og Martin hadde tulla en del med arv etter bestemor Ingeborg da, og at jeg ikke hadde hørt fra dem, på mer enn tre måneder fra de fikk boet.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter