Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 3 March 2009

Kommentarer er vel overflødige her vel. (In Norwegian)http://www.nordicstaff.com/?gclid=CN3Kmq7oh5kCFQrAGgodIHEPng

I coincidentally found a document on Scribd about that the Police in Norway, are harassing people working with human rights etc

FORMAL COMPLAINT vs the Kingdom of Norway

PS.

I think this file looks a bit strange, the parts of the file I've read.

So I thought of removing it.

But I think this could show, how stressed people can get, if they're being 'messed with' by the Police.

This, I guess, could be linked with 'mind control' etc., that I've read that Government use, to make people lose control.

(Some 'New World Order'-stuff).

I found again a file from the IPCC explaining their decision to upheld my complaint against the Merseyside Police


Noen skrev en kommentar om at Tullebukkene var populære. Jeg har gått litt tom for ideer, men nå er de ihvertfall på YouTube. Så lenge det varer. (N)

Jeg tenkte jeg kunne ta reprise på Gerd-Liv Valla Film, siden den fortsatt ikke er slettet fra YouTube, i motsetning til Illuminati Film 2 og 3. (N)

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive