Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 9 August 2009

Her er fler bilder fra Southport, fra igårPS.

Fler bildeserier fra Southport, finnes i disse linkene:

Del 2:

http://erikribsskog.blogspot.com/2009/08/her-er-fler-bilder-fra-southport-fra.html

Del 3:

http://erikribsskog.blogspot.com/2009/08/her-er-fler-bilder-fra-southport-fra_09.html

Del 4:

http://erikribsskog.blogspot.com/2009/08/her-er-fler-bilder-fra-southport-fra_3178.html

PS 2.

Legg forresten merke til hun litt rare jenta, med 'Scull and Bones'-bag, (Scull and Bones er noe frimurer-greier), som sitter på toget, tilbake til Liverpool, i del 3 og 4, ovenfor.

Var hun noe illuminati-spion, lurer jeg nesten litt på nå.

Noe rart var det nok med henne ihvertfall.

Så sånn er nok det.

Se også forklaringen, i et PS, som jeg skrev, i bloggposten til del 3 av bildeseriene, som er linket til i PS-et ovenfor.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Jeg var også en liten tur ute på byen, på lørdag, etter at jeg kom hjem fra Southport.

Jeg hadde kanskje vært litt lenge i sola, så det ble kanskje litt mange bilder av 'hen parties' osv., kvinnelige utdrikningslag.

Det er mulig:PS 4.

Jeg pleier ikke å gå på Magnet, men det var så lang kø utenfor Bumper, som har gratis inngang og kul musikk osv., selv om kanskje folka som går der er litt unge.

Så da gadd jeg ikke å stå i køen til Bumper, så da gikk jeg på Magnet, istedet, hvor det kosta fem pund, å komme inn.

Men jeg hadde lyst på en øl, før utestedene stengte, så jeg slo til på det, for en gangs skyld, selv om jeg ikke har så mye penger, at jeg pleier å gå på steder, hvor det koster penger å komme inn.

Siden politiet og andre myndigheter, tuller med rettighetene mine.

På Magnet, så satt det gamle kassaapparatet, som de hadde i baren der, seg fast, når jeg bestilte en halvliter, eller 'pint' som det heter.

Så måtte hu jenta som stod i baren, gå å hente penger til meg, et annet sted.

Og jeg fikk vel ikke alle pengene heller, tror jeg.

Men men, kanskje de hadde en bar til, det er mulig.

Så det er mye rart.

Men jeg får heller prøve å få meg en jobb, og tjene litt penger, så kan jeg kanskje gå ut mer på byen, også på de stedene hvor det koster penger å komme inn.

Vi får se.

Her er mer om forskjellene mellom de nordiske språkene, som jo har vært et tema, på bloggen, i forbindelse med saken jeg har mot Bertelsmann Arvato

Når en nordmenn snakker med svensker, er det derfor stort sett bare en del «særsvenske» ord som er problemet; sjølve uttalen er stort sett ikke noe problem. I samtale med dansker er det omvendt; her er orda stort sett de samme som på norsk, men den danske uttalen er så forskjellig at kommunikasjonen her likevel er vanskeligere for de fleste.

Sett fra dansk synspunkt lyder norsk og svensk så likt at de fleste dansker ikke er i stand til å høre forskjell. Vanligvis trur danskene derfor at det er svensk også når de hører norsk – dersom de ikke hører forskjell, har de jo dobbelt så stor sjanse for å treffe riktig når de gjetter på svensk, fordi det er dobbelt så mange svensker i verden som nordmenn …

Likevel viser begge undersøkelsene at dansker faktisk forstår norsk merkbart bedre enn svensk, sjøl om de ikke kan høre forskjell. Dette skyldes naturligvis det store glosefellesskapet mellom norsk og dansk. Litt uhøytidelig uttrykt kan vi dermed si at fra dansk synspunkt er en nordmann en svenske som er lett å forstå! Dermed er det også naturlig at svensker og dansker har størst problemer med å forstå hverandre språklig, for her er det en god del forskjeller både i ordforråd og uttale, mens nordmennene som nevnt havner i en gunstig mellomposisjon med «dansk» ordforråd og «svensk» uttale.


http://old.norden.org/nordenssprak/kap2/2a/14.asp

PS.

Jeg har kanskje klaget mye, over dette at jeg måtte svare danske samtaler, på bloggen.

Men her kan man se hva jeg mener.

Dansker skjønner ikke så godt svensk.

Og dansker hører heller ikke forskjell, mellom norsk og svensk.

Så når jeg svarer på norsk, når en danske ringer for å aktivere, så tror dansken at jeg snakker svensk, (for dansker hører ikke forskjell, og svensk snakkes av dobbelt så mange som norsk).

Så blir dansken usikker, og tror at denne samtalen, vil gå ad undas, altså rett vest.

Og danskene begynte da, ganske ofte, å bare legge på, på dette stadiet i aktiveringen.

Samtidig, så var vi under press, for å beholde jobbene våre, (for jeg ville jo ha jobben, for jeg hadde hørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian', i Norge, og fikk ikke rettighetene min, av politiet).

Så jeg ville ikke at den skandinaviske Microsoft-aktiveringen, skulle bli flyttet, til Tyskland, (noe som lå i kortene, (og som til slutt skjedde, i 2007 eller 2008, et visst antall måneder etter at jeg ble konstruktivt oppsagt der, i desember 2006), siden de allerede hadde halvveis begynt denne flyttingen, ved å ansette noen nordiske folk i Tyskland, og da gikk vår trafikk via Tyskland først, og da ble det tapt noe informasjon, som kundene tastet inn på telefonen, fra slutten av 2005 vel.

Og da kunne ikke vi bruke et eller to dataprogram, som gjorde aktiveringen mye mindre arbeidskrevende.

Det var et program som leste opp alle tallene i aktiveringskoden.

Og et program, hvor man fikk opp alle tallene som kundene hadde tastet, installasjons-id.

Så kundene måtte også lese opp disse tallene, i tillegg til å taste de inn, siden Arvato, hadde tulla med overføringen av disse dataene fra Tyskland til Liverpool, installasjonsid mm., gikk tapt, pga. at Arvato ikke klarte å overføre de til Liverpool, eller at de ansatte en eller to eller tre nordisk-talende personer, i Tyskland.

Så sånn var det.

Så egentlig ble omtrent alle folk i Norden, som ringte Arvato, for å aktivere Microsoft-programmer trakasser, og ikke bare meg.

Men, det som var mest slitsomt for meg, var at Arvato ikke ansatte nok dansker.

Så jeg ble sittende hver da, vil jeg si, ihvertfall mer eller mindre, andre halvdel av 2006, å svare på for det meste danske samtaler.

Men også norske samtaler.

Og jeg var den eneste norske heltidsansatte da, som ikke var leder.

Det er mulig noen i Tyskland svarte norske samtaler.

Men de hadde nok ingen dansker ansatt i Tyskland, kanskje merkelig nok, siden Danmark jo er nabolandet til Tyskland.

Mens nordmenn og svensker, må de nok ha hatt.

Og muligens finner.

I Tyskland.

Så siden de satt opp meg, når det ikke jobbet noen dansker, i mange måneder.

Så satt jeg stor sett hele dagen, i bortimot et halvt år vel, og svarte for det meste danske samtaler.

Var det sånn at Arvato lot som at de ikke klarte å finne noen danske medarbeidere, for å tulle med meg?

Hvem vet.

Det var ihverfall slitsomt, for meg.

For jeg tenkte som så, at hvis Arvato Liverpool, fikk mye klager, på den skandinaviske Microsoft-aktiveringa, så ville de kanskje flytte den til Tyskland, sånn at vi i Liverpool, en 15-20 personer kanskje, ville ha mistet jobbene våre.

Og jeg var avhengig av denne jobben, for politiet i Norge og England bare tullet med meg, etter at jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian' da.

Så sånn var det.

Mer da.

Så derfor, så prøvde jeg, å roe ned danskene som ringte, som trodde at jeg snakket svensk, og få de til å holde linjen, og ikke klage, til Arvato eller Microsoft.

Så derfor var dette så slitsomt for meg, ved siden av språkproblemene da.

Jeg sa fra om dette, om vi ikke kunne få flere danske medarbeidere, til lederne der, men lite skjedde med sitasjonen min.

Det ble bare verre og verre, og jeg ble mer og mer sliten, pga. dette, og mobbing fra ledere der, mm.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Ribsskog-familiens forbannelse

Vi vet at min grandonkel, tror jeg det må være, på morssiden, Øyvin Ribsskog, han var politi, og også forfatter.

I 1940, så trodde nok han, at Hitler kom til å få kontroll over verden, så han ga ut boken, som het noe slik som 'Hemmelige språk', hvor han tar for seg, og avslører, tater-språk, tivolifolkets-språk, bankespråk og forbryterspråk mm.

Lite visste Øyvin Ribsskog, at Hitler kom til å ta sitt eget liv, i en bunkers, under Berlin, snaue fem år senere.

Neida.

Og hva skjedde da?

Joda, alle disse sverger selvfølgelig hevn, siden deres hemmeligheter og språk nå var blitt avslørt.

Taterne sverger hevn, tivolifolket sverger hevn, det samme gjør forbryterne og bankerne.

Så sliter vi i Ribsskog-familien nå til dags da, med at vi er forfulgt av både mafian og illuminati og tivolifolket, og det som er.

Så sånn er det.

Så dette er forbannelsen jeg lever under.

Og politiet, de verner heller etterkommerne til Øyvin Ribsskog, (som var lennsmann), og ofrer etterkommerne til Johannes, (som 'kun' var rådmann i Hadsel, i Vesterålen, i Nordland), sånn at forbryterne og taterne og illuminati osv., skal føle at de har fått hevn, for denne boken.

Og, min farfars navn, var jo Øivind Olsen.

Så å la meg bo alene på Bergeråsen, i en leilighet, fra jeg var ni år, med Ribsskog-navnet til mora mi, og en bestefar ved navn Øivind, dette var nok fordi at jeg da ble brukt som noe lokkemat, for at alle disse forskjellige hevnerne, skulle få muligheten til å angripe meg, og få hevn da, for denne nevnte boken, 'Hemmelige språk'.

(For døra stod alltid åpen i leilighetene, jeg bodde alene i, i Hellinga og Leirfaret, for faren min sa at vi ikke skulle låse.)

Et plott nok satt opp i samarbeid mellom mine foreldre og Larvik-politiet og/eller illuminati da.

Så jeg er altså ofret av politiet, sånn at forbryterne og bankerne og tivolifolket osv., skal få lov å hevne seg på meg da, resten av livet, som en slags kompansasjon, for at de skal få hevnet seg da, på denne 'hemmelige språk'-boken til Øyvin Ribsskog, og så har man ofret meg, i en slags avtale, mot at de andre i Ribsskog-familien skal få gå i fred.

Noe sånt.

Noe er det ihvertfall som har foregått.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Mer om fru/frøken-debatten i Aftenposten

folkemuseet

http://blogg.aftenposten.no/haugnes/2009/08/02/hvorfor-ma-sas-vite-om-damer-er-gift/

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive