Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 27 August 2009

Jeg har hatt problem med sur mage, så jeg tenkte jeg skulle finne litmus-papir og måle maten. Det har jeg ikke klart, men nå har jeg vunnet auksjon
Google Mail - You've won this eBay item: BEST QUALITY UNIVERSAL LITMUS PAPERS JOHNSON PH1-PH14 (110426868716)


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
You've won this eBay item: BEST QUALITY UNIVERSAL LITMUS PAPERS JOHNSON PH1-PH14 (110426868716)eBay
<ebay@ebay.co.uk>Thu, Aug 27, 2009 at 1:52 PM
Reply-To:
ebay@ebay.co.uk


To:
eribsskog@gmail.com


eBayeBay sent this message to Erik Ribsskog (johncons123).
Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more.
Congratulations, you've won.
Dear johncons123,
Congratulations on winning this item.Check out and pay with PayPal to get your item within 2-3 days.
BEST QUALITY UNIVERSAL LITMUS PAPERS JOHNSON PH1-PH14
BEST QUALITY UNIVERSAL LITMUS PAPERS JOHNSON PH1-PH14
Sale price:£1.00
Estimated delivery:2-3 business days
Shipping & Handling:
Royal Mail 1st Class Standard £0.81
Seller:
thefamouscash [contact seller]
Seller Information:
Robert Burt
Edinburgh, Edinburgh (City of) eh4 7hh United Kingdom
Arrange payment


Select your email preferences

Here are some other items you might like
Glass Science Apparatus: Flasks,TestTubes,Bottles,PipesEight Test Tubes,two pipettes,glass beakers - scienceTest Tube Stand SIX Hole Chemistry14ml Glass Laboratory Bijou Bottles with Cap Pk10 NEW20ml Amber Glass Sample Vials & Caps Laboratory Pk10
Glass Science Apparatus: Flasks,TestTubes,Bottles,PipesEight Test Tubes,two pipettes,glass beakers - scienceTest Tube Stand SIX Hole Chemistry14ml Glass Laboratory Bijou Bottles with Cap Pk10 NEW20ml Amber Glass Sample Vials & Caps Laboratory Pk10
1 Bid£10.00
Shipping:Pickup Only
1 Bid£3.99
Shipping:+£2.75
0 Bids£4.95
Buy It Now£4.99
Shipping:+£3.80
Buy It Now£2.89
Shipping:+£3.14
Buy It Now£2.49
Shipping:+£3.14

Marketplace Safety TipMarketplace Safety Tip
  • Pay with PayPal. It's the easy and fast way to pay online, and it lets you shop without sharing your financial details with sellers. PayPal also offers up to £500.00 of free purchase protection on qualified eBay purchases. Terms and conditions apply.
  • Keep your money safe - never pay for items with cash or instant money transfer services, such as Western Union or MoneyGram. In the past some sellers have exploited these payment methods in order to defraud buyers, so eBay has banned them from the site.


Learn More to protect yourself from spoof (fake) emails.

eBay sent this email to you at eribsskog@gmail.com about your account registered on www.ebay.co.uk.

eBay will periodically send you required emails about the site and your transactions. Read our Privacy Policy and User Agreement if you have any questions.

This email was sent by eBay Europe S.à r.l., which may make use of its affiliates to provide the eBay services. If you are a non-EU resident, please find the contact data of your contracting party in the User Agreement.

Copyright © 2009 eBay Inc. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. eBay and the eBay logo are trademarks of eBay Inc. eBay International AG is located at Helvetiastrasse 15/17 - P.O. Box 133, 3000 Bern 6,Switzerland. eBay Imprint


Idag var jeg på 'review-meeting', med Mrs. Henderson, på the Jobcenter igjen. Hun sa at jeg var velorganisert. Jeg sa at det var pga. butikksjef-jobb

img032

PS.

Her er mer om dette:

To personer hos (danske) Digi.no, driver fortsatt og svarer på e-postene mine. Men dette er hos politiet, så jeg venter til jeg hører fra de om dette
Google Mail - Ang. debatt på digi.no


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Ang. debatt på digi.noSharif, Amer
<amer@allerinternett.no>Thu, Aug 27, 2009 at 11:49 AM
To:
"eribsskog@gmail.com" <eribsskog@gmail.com>

Hei og takk for tilbakemeldingen dinHar du fortsatt problemer med å kommenterer på
digi.no? Vi har foretatt noen justeringer og har planer om å endre litt på
captchaen også. Akkurat nå har jeg testet å legge inn kommentarer uten problem.
Kunne du vennligst teste og si ifra hvordan det går?På forhånd tusen takk.Mvh


Amer Sharif


Aller Internett
PS.

Hvis jeg skulle gjette, så er nok denne e-posten et plott, fra noe frimurere, eller lignende.

De har lest på bloggen min, (fra igår, var det vel), at jeg ikke kommer til å svare Digi.no, siden den saken er hos politiet.

(Fordi redaktøren hos Digi.no, har kontaktet meg om det samme, igår eller forgårs).

Også får de en som nok er muslim, ihvertfall utlending, til å sende e-post likevel.

Og så skal de bruke bloggposten min da, til å ilne opp noen muslimske mafia-kriminelle e.l., og fortelle de at jeg er rasist, og prøve å få de til å drepe meg da.

Noe sånt er det nok som foregår, hvis jeg skulle gjette.

Så her ser man Illuminati og/eller Malteserordenen i praksis.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Vi kan se at politiet ikke gjør jobben sin. Orderud-drapene var antagelig iscenesatt av Mossad, (eller ihvertfall antagelig av sionistene)

Hvorfor ville så Mossad, (eller ihvertfall antagelig sionistene da), bry seg om noe som skjedde på landsbygda i Norge?

Jo, flere ting peker på at det lå noe bak Anne Orderud Pausts død der, og at det var henne som var hovedmålet og ikke foreldrene hennes, som også ble drept.

- Noen hadde prøvd å sprenge bilen hennes, i Oslo.

- Det hadde visst vært et drapsforsøk til, på Anne Orderud Paust, husker jeg fra hukommelsen.

Og hvorfor ville noen drepe en dame som bodde i Oslo, ved navn Anne Orderud Paust?

Jo, fordi hun var assistent for Johan Jørgen Holst, som døde, (eller ble myrdet), på midten av 90-tallet, mens han var utenriksminister, og var veldig kjent for å ha vært med på å snekre sammen Oslo-avtalen, fredsforhandlingene mellom Israel og Libanon.

(Dette har vel ikke avisene skrevet noe særlig om, at hun var Johan Jørgen Holst sin assistent, og visste mye om hva som hadde foregått rundt forhandlingene om Oslo-avtalen og kanskje om omstendighetene rundt Holsts dødsfall?)

Riksavisen, (som også kaller seg Bevisste Borgere av Norge), de lister opp en rekke personer, som nok har blitt drept av Mossad, (eller ihvertfall antagelig av sionistene da), Olof Palme, Anna Lindh, Johan Jørgen Holst som sagt, Dag Hammarskjöld, Knut Frydenlund, med flere:

Alt kan skje, i et land hvor “I et land hvor hjerneblødning kan fremstå som en nærmest politisk epidemi etter krigen.”, sier Norulv Øvrebotten, statssekretær for Holst (AP) og kollega av Anne Orderud Paust.

http://www.oevrebotten.com/Etblikkoverskulderen.html

Øvrebotten bekrefter at Anne Orderud Paust ville vite mye som Holsts sekretær og stenograf, og at derav således er der et sterkt motiv for å ta henne ned sammen med Øvrebotten og Holst selv. Selv Henry Kissinger hadde berømmet Holst for hans evne til å tenke stort og analytisk. Han tenkte nok FOR godt denne gang, og inntok et litt for stort pro-palestinsk standpunkt i fredsforhandlingene (Osloavtalen). Det straffet seg for dem alle tre.

Industri terrorisme
Noen mener at oljeplattformen Alexander Kielland, hvor 123 mennesker døde, ble utsatt for terrorisme, for å true våre politiske ledere til å gjøre som disse krefter ville. De har ingen hemninger. Privatfolk som skriver om dem, tas ut, i tusentals, se http://www.dissident-net.info/

Du skal tie, eller dø
I 2006 døde Aaron Russo av hurtig ekspanderende kreft. Det tok bare noen måneder etter at filmen kom ut at han var borte. En veldig populær jødisk filmskaper var død. Han hadde laget filmen “Amerika - fra Frihet til Fascisme“. Et sterkt dokument imot disse krefter, og hvordan de finansierer sine aktiviteter (Federal Reserve System). Disse krefter har strålevåpen som kan gi hvem som helst kreft som står dem imot.

Merkverdig hvor voldsomt fort og brutalt de dør alle som har en annen mening enn dette internasjonale terrornettverket; Stern - Irgun - Mossad - CIA - av samme ulla hele gjengen. Et utall av eksempler her; http://www.dissident-net.info

Så våre ledere har det ikke så greitt om de har forstått disse saker, som jeg tror de har. Mordene er like mye et varsko til de andre om ikke å blande seg i det internasjonale kartells saker; terror er deres middel.

Dere får studere videre karer, og finne at jeg har rett. Hvilken stilling vi inntar til disse store viktige spørsmål, er hvordan vi definerer oss selv. Ingenting betyr mer. Ikke nødvendigvis hva vi gjør og ikke gjør, men hva vi mener og tror om dette, det utgjør forskjellen, for oss selv, og for vår egen sjels velvære.

Lyset fra Norden
Denne fredens ideologi vil ikke komme fra høyresiden. De er mer en del av problemet, enn løsningen, det ser vi på spesielt Bilderberger Siv som har lært sin lekse på Bilderbergmøte i Kanada, hva som er god tone blant de rike og mektige der; Israel Uber Alles. Men det vil ikke hjelpe oss - om hun får sette de sinnsyke ideologier uti livet; PÅ VÅRE VEGNE !

‘Lyset fra Norden’ har brent i mange år. Det utbrer seg via sentrum i politikken (krysningspunktet mellom høyre og venstre). En vakker dag i ikke all for fjern fremtid vil der atter reise seg en person med sine meningers mot innen vårt lederskap, innen regjering eller Storting, som vil igjen sette dette på plass, fryktløst og vakkert. I tradisjonen til vår egen Fridtjof Nansen, Dag Hammarskjöld, Folke Bernadotte, Olof Palme, Anna Lindh, Jens Frydenlund, Johan Jørgen Holst - og personlig synest jeg Støre har slike kvaliteter som disse tidligere store menn og kvinner har stått for; på våre vegne.

Vi som ikke har makt og myndighet kan bare holde pusten, - og håpe og tro.

Anbefalingen står !

J.Johansen


http://www.riksavisen.no/?p=720

Nå begynner det å nærme seg noe. Her kan man se at Illuminati henter inspirasjon fra egyptisk religion, fra ca. 1500 år før kristus

egypt

http://frimurerlosjentempelherreordenen.blogspot.com/

PS.

Og her kan man da plassere inn bestemor Ingeborg, som hadde noe egyptiske greier, (symbol for en egyptisk Gud), hengende i vinduet sitt, i Nevlunghavn, ifjor, på bildet i Påneset.no, Brunlandes' nettavis.

PS 2.

Vi kan også skjønner hvorfor the Cunard Building, (hvor jeg jobbet i 2005 og 2006, og hvor nordiske ble tullet med), hadde den egyptiske guden 'Aker', på fasaden, (slik som jeg tolker det).

PS 3.

Og vi kan også skjønne dette med krig mot blonde, og at blonde damer skal være horer.

Det er fordi at denne egyptiske gudinnen til bestemor Ingeborg, (som hun hadde et symbol for hengende i vinduet).

Denne gudinnens religion, (som vi nok finner igjen i Illuminati), de stod for hellig prostitusjon.

Og i Egypt, hvem kan de ha brukt som horer der?

Jo, blonde damer nordfra i Europa selvfølgelig, og kanskje også fra andre deler av verden.

Men sikkert ikke de med mørkt hår, som så egyptiske ut da.

Og vi har jo selvfølgelig pyramiden da.

Hvordan kunne egypterne fått bygd så store pyramider?

Jo, de hadde selvfølgelig slaver, noe som også vel går igjen i Illuminati, den dag i dag.

Jeg skal se om jeg finner det bildet igjen, av bestemor Ingeborg, med det egyptiske gudesymbolet.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Søsteren min, Pia Ribsskog, gjorde også et poeng av det forresten, at hun skulle til Egypt, og se på pyramidene osv.

Og da hun kom tilbake, så gjorde hun et poeng av at de som var ved pyramidene visstnok ikke var så snille.

(De som solgte ting osv. der).

Men disse poengene var vel utenfor sammenhengen, i samtalen, vil jeg si.

Men men.

Jeg skal se om jeg finner det bildet av bestemor Ingeborg.

PS 5.

Bestemor Ågot, hadde forresten også et egyptisk maleri, eller noe lignende, på veggen, i huset på Sand, som jeg tror at fetteren min Ove, overtok, og hadde hengt opp i leiligheten til faren sin, i Gamlebyen.

Noe sånt.

Bare noe jeg kom på.

PS 6.

Her er mer om bestemor Ingeborg og Istar-stjerna, (og hellig prostitusjon osv.):

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/07/bestemor-ingeborg-hadde-en-ishtar.html

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive