Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. august 2009

Her kan man se at Erik Ribsskog er veldig populær blant damene, og at mange norske kvinner driver og leser på johncons-blogg

norske kvinner

http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=435592

PS.

Da kom jeg på en sang, som heter 'The Kids - Norske Jenter', som jeg digga for snart tredve år siden, så da tenkte jeg at jeg kunne ta med denne sangen til ære for de kvinnene som leser på bloggen da, hvis de synes det er i orden:



PS 2.

I den tråden som det er linket til ovenfor, så er det noen som skriver, og later som at de er meg.

Så jeg kommer ikke til å skrive der, for det ville bare blitt surr.

Noen skriver også at jeg flyttet inn hos dem, og brukte piller osv.

Det er ikke sant, jeg har alltid hatt mitt eget sted og bo, og jeg har aldri spist noen andre piller enn vitaminpiller.

Og spesielt gal har jeg aldri følt meg heller.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Det er noen som leser og søker om så mye rart på bloggen. Jeg lurer på om det kan være min gamle uvenn og plageånd, Ditlev Castellan?

ditlev

ditlev 2

ditlev 3

ditlev 4

PS.

For Ditlev, han fikk vel for det meste 'Ng', osv., på prøver og i karakterboka.

Så jeg tror at han kanskje hadde skrevet 'tannpasta-tube', istedet for 'tannpastatube'.

Jeg gjør vel den feilen jeg og, men likevel.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Søstra mi kan ha spionert for Ditlev og dem og, tenker jeg nå.

Søstra mi må ha visst at Geir Arne og Ditlev, var uvennene mine.

Men, jeg husker da søstra mi flytta til meg, på slutten av 1988, at hu kjente Ditlev og Geir Arne og dem da, (og visste at de skulle ha fest i en hytte på Sand, som vel antagelig tilhørte noen hyttefolk da. Hvis man skulle gjette, så ville man vel antagelig tro det.

Og den hytta tok søstra mi meg med til.

Jeg var ikke vant til å bo sammen med folk, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle takle det, på den tida, men jeg var glad for at søstra mi flytta opp til meg fra Haldis og dem da, så jeg ble med henne og festa og sånn, et par ganger, selv om vi ikke var så nærme, de årene Pia bodde på Bergeråsen, for hun bodde hos Haldis, og jeg var omtrent aldri nede hos Haldis, kanskje en eller to ganger i året, de siste årene, når de var hjemme).

Så søstra mi har hatt med dem å gjøre, selv om hun visste at de var mine uvenner da.

Så her er det nok noe som har foregått.

Det var også sånn, i 9. klasse vel, at Ditlev fortalte en historie, om ei jente, som hadde blitt sammen med 'Lille-Oddis', i en bil vel, og så hadde jenta begynt med et eller annet grovt noe, etter veldig kort tid. Først ble de sammen, så i det neste øyeblikket så gjorde jenta et eller annet.

Jeg lurer på om den jenta kan ha vært søstra mi, Pia?

Hvem vet.

Rimi var som the Animal Farm av George Orwell

For de som har sett eller lest the Animal Farm, av George Orwell, så var jeg som den hesten, Boxer, som jobba så hardt, (hvis vi sier at Rimi var som the Animal Farm da).

For jeg ville ha en karriære og komme meg fram i livet da.

Men jeg måtte jobbe så hardt, så jeg ble sliten etterhvert, etter at jeg hadde jobbet i Rimi i ca. fem år.

Så da prøvde jeg å bruke huet istedet for beina da, som butikksjef.

Men da var det bare på hue og ræva ut av Rimi, og jeg har vel blitt forfulgt siden og, vil jeg si, selv om jeg ikke skjønner alt som har skjedd siden.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg kontaktet Datatilsynet, angående disse forfærdelige folka, som plager meg hensynsløst, på nettet, og som politiet ikke gjør noe som helst med




Google Mail - Problem med omfattende trakassering på nettet










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problem med omfattende trakassering på nettet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Aug 29, 2009 at 6:04 AM




To:
postkasse@datatilsynet.no






Hei,

jeg mener at jeg har lest at dere skal gi folk råd, hvis de blir trakassert på nettet, noe jeg i høyeste grad blir.

Det finnes to 'hat-blogger', mot meg, som jeg har rapportert til Blogger og anmeldt til politiet, men hverken Blogger eller politiet gjør noe.


Dette er vel den alvorligste trakasseringen, men jeg blir også trakassert overalt ellers hvor jeg skriver på debattforum, eller hvis jeg skriver på Wikipedia, eller hvis jeg er på f.eks. irc.


Politiet gjør ingen verdens ting, enda jeg har sendt mange anmeldelser på denne mobbingen.

Håper på svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er link til de to værste bloggene:





(Disse bloggene inneholder bare løgn og anonym baksnakking mot meg, og de er høyt ranket på Blogger, dette er blogger som er dedikerte til anonym trakassering og hating av meg).


PS.

Her kan man se hva som skjer, hvis jeg skriver på Aftenposten nettsider:



  1. Erik Ribsskog sier:

    29.08.2009 at 04:22


    Nå har jo Aftenposten laget en artikkel om dette, fra onsdag 26. august, hvor de oppsummerer artikkelen på denne måten:


    ‘Trenger kun kjønn


    Mens SAS venter på ny bookingplattform, har andre norske selskap allerede tatt moderniseringen innover seg. Lavprisselskapet Norwegian, Color Line og Widerøe nøyer seg med å be reisende oppgi kjønn.


    –Vi ber om alder og kjønn av hensyn til sikkerheten. Når folk skal bestille en reise, er det fordi de vil reise. Da er det upassende å be dem blottlegge seg. Det har noe med høflighet å gjøre, sier konserndirektør for kommunikasjon i Color Line, Helge-Otto Mathisen.’.



    http://www.aftenposten.no/reise/article3232977.ece


    Så SAS sier at det kun fordi at systemet deres er gammeldags, at de har dette ennå, og Color Line, de er enige med meg, om at det er litt uhøflig å spørre damene om de er fru eller frøken, at det kan bli litt vel personlig, som han Helge-Otto Mathisen, blir sitert på ovenfor der.



    Det var forresten en som skrev en kommentar, ca. 8-9 poster, ovenfor denne kommentaren, som tullet med meg, og brukte en variasjon av mitt navn, dvs. ‘Erik Ribskog’, med bare en ’s’.


    Så det noen som har lite å finne på, annet enn å tulle med andre folk som skriver på debattfora osv., det skjønner man.


    Så sånn er det.


    Mvh.


    Erik Ribsskog


  2. Nick Ewans sier:
    29.08.2009 at 04:37


    Hei, Erik. Buuuu Bertelsmann!




    http://blogg.aftenposten.no/haugnes/2009/08/02/hvorfor-ma-sas-vite-om-damer-er-gift/#comment-273




    Her kan man se at jeg blir regelrett terrorisert, uansett hvor jeg skriver på nettet.



    Og hverken avisene, Pressens Faglige Utvalg, eller politiet gjør noen verdens ting, hvis jeg rapporterer denne terroriseringen.



    Hva er det som foregår i verden, hvordan skal man egentlig bli tatt alvorlig, når man ønsker å ta opp problemet med slik personforfølgelse og terrorisering?








Ikke glem 'Kampen mot Den Siste Sovjetstat', (Trykk på 'Den Siste Sovjetstat'-flagget ovenfor), hvor jeg prøver å oppsummere litt, hva jeg finner

kampen mot den siste sovjetstat

http://kampenmotdensistesovjetstat.angelfire.com/

Jeg skrev enda en kommentar om SAS, på en blogg, som er på Aftenpostens nettsider

sas mm

http://blogg.aftenposten.no/haugnes/2009/08/02/hvorfor-ma-sas-vite-om-damer-er-gift/#comment-273

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter