Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 2 September 2009

Jeg sendte en anmeldelse av søstra mi, Pia Ribsskog, til politiet i Oslo, for trussel om å kutte av penis, mm.
Google Mail - Anmeldelse av min søster, Pia Ribsskog, for trussel om å kutte av penis/Fwd: Ran av Ark


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Anmeldelse av min søster, Pia Ribsskog, for trussel om å kutte av penis/Fwd: Ran av ArkErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Sep 2, 2009 at 4:41 PM
To:
post.oslo@politiet.no


Hei,

min søster Pia Ribsskog, hun hadde ikke noe sted å bo, i 1993, da jeg var ferdig i militæret, i infanteriet, i Elverum.

Men, jeg leide et rom i bofelleskap, hos Ungbo, og vi hadde uansvarlige foreldre, så jeg lot henne flytte inn på Ungbo, for de andre der, flytta ut, det året jeg var i militæret.


Så fikk søstra mi etterhvert sitt eget rom på Ungbo.

Men søstra mi, hu kjente så mange somaliere, som vanka på Jollys osv., i Storgata.

Og da ble det sånn, en dag, som jeg og en kamerat, og broren min, skulle spille fotball, en søndag formiddag, at søstra mi, hadde inlosjert, to afrikanere, i stua, på Ungbo, uten å si fra, til oss andre, som bodde der, som husreglene skulle ha tilsagt.


Så fant vi ut, at søstra mi og de afrikanerne da, (for det var bare meg og Glenn Hesler og søstra mi, som bodde der da, for Rune og Hildegunn, hadde flytta ut, mener jeg å huske ihvertfall).


At søstra mi og de afrikanerne, hadde rappa røykpakker, på rommet mitt, (for han Glenn Hesler, som var en kamerat av tremenningen min, Øystein Andersen, han jobba med spilleautomater, nesten ved grensa til Sverige, så han pleide å kjøpe med en kartong røyk til meg, i Sverige, for nesten halv pris av i Norge da, 300 kroner vel).


Og da hadde søstra mi og de afrikanerne, rappa både røykpakker, på rommet mitt, og appelsinjuicen min, (som ikke var åpna), i kjøleskapet.

Så da ble jeg litt sur, fordi de rappa så mye, og fordi at de sov i stua, hvor vi liksom skulle planlegge, om vi skulle fotball på Ellingsrud eller tennis på Lambertseter, eller fotball på Skårer, for det var noen ganger vi var lei av tennis og de andre var lei av fotball.


Noe sånt.

Så ble jeg litt sur, og sparka fotballen i veggen, så de afrikanerne våkna.

For søstra mi hadde også vekt meg opp, noen uker før, en natt til lørdag, når jeg skulle jobbe, som butikkleder, på Rimi Nylænde, (min første vakt som butikkleder), så det var nesten som at søstra mi prøvde å sabotere, for min karriære i Rimi da, for det var nye arbeidsoppgaver og ansvar, for meg da, som butikkleder, istedet for butikkmedarbeider, så jeg trengte søvn den natta da.


Samtidig var jeg litt spent da, og sovna seint, for jeg var anspent, pga. alt ansvaret, som butikkleder, for Rimi Nylænde, en hel lørdag.

Og jeg hadde også hatt problemer, fra skolen, med at jeg noen gang forsov meg.


Men det kunne jeg ikke gjøre nå, som butikkleder, for da fikk ikke kundene på Lambertseter handlet mat, så det var viktig at jeg stod opp sånn 5.30 eller 5.45, sånn at jeg var på Lambertseter før klokken 7, da frukta kom fra Gartnerhallen vel.


Men så sovner jeg endelig da, klokka 2 kanskje.

Og så blir klokka 3 da, så kommer søstra mi og vekker meg, for hun og Keyton, fra Somalia, (typen hennes), har glemt nøkla.

(Ikke skjønner jeg hvordan hu klarte dette).


Så da klatrer søstra mi opp på taket, av en barnehage, som var like ved siden av der vi bodde.

(Jeg ville helst ha bodd på Ungbo, på Vålerenga, siden det var nærme skolen min da, NHI, men Ungbo insisterte på at jeg skulle bo der, i Skansen Terrasse 23, som var 10 minutter å gå fra Ellingsrudåsen t-banestasjon, så det var omtrent så 'øde', som man kunne bo i Oslo, ihvertfall i Groruddalen.


Men men.

Også banker søstra mi på ruta mi da, klokka tre om natta.

Så jeg fikk nesten ikke noe søvn, før jeg skulle jobbe som butikkleder, min første vakt.


Jeg var ikke vant til å være noen sånn leder-figur, akkurat, under oppveksten osv., for jeg var plaget av omsorgssvikt, fra min far, som lot meg bo alene, fra jeg var ni år.

Så jeg var litt anspent, på den tida her, de første ukene, som jeg jobba, som butikkleder, på Rimi.


Så jeg sparka ballen i veggen da, på Ellingsrudåsen.

Og da våkna de afrikanerne da, som søstra mi hadde latt sove i stua, som var en fellestue, for de som bodde i Ungbo-felleskapet.


Og da krangla jeg og søstra mi, om jeg gjorde noe galt, noen dager seinere.

Så gjorde jeg et poeng av, at hun og vennene hennes, hadde stjålet røyk og juice, fra meg, (i tillegg til å ikke si fra, at de skulle 'okkupere' stua da, ihenhold til husreglene, som jeg vel kjente best, siden jeg hadde bodd der lengst).


Og da, så sa søstra mi det, mens hu smilte lurt, før hun gikk inn på rommet sitt, mens jeg og Glenn satt i stua, at 'vi har jo ikke noe saks'.

Men, som lederen i foreningen for stein, saks, papir, påpeker, i en e-post jeg fikk idag, angående ranet av Ark i Oslo, med saks.


(En egentlig tulle-epost, i tilfelle politiet ikke skjønte det).

Så sier han som følger:

Jeg føler meg også forpliktet til å påpeke at juicekartonger kan åpnes med andre verktøy, så selv om ordtaket hadde vært brukbart ville ikke dette i seg selv frikjent din søster.


(Se e-posten som er videresendt med denne).

Så juicekartonger de behøver ikke å åpnes med saks.

Neida, de kan åpnes med kniv, eller med knytteneven etc., hvis man har sterke finge, som jeg har, så jeg pleide bare å rive opp kartongen, for vi hadde ikke alltid reine kniver etc, å skjære med.


Så jeg tenkte det var mer hygenisk, å rive.

Så jeg tror det, at søstra mi, da mente, at hu skulle få noe somalisk, eller annen mafia, til å kutte av meg penis, siden hun syntes jeg oppførte meg 'homo' da.


Søstra mi bodde jo i Larvik, lengre enn meg, som flytta fra moren min der, til faren min, i 1979.

Søstra mi bodde i Larvik, til 1982, tror jeg.

Og jeg husker, da jeg besøkte søstra mi og mora mi, i Larvik, rundt 1980.


Da var nok søstra mi i noe Larvik-mafia.

For hun fikk ei jente som var et år eldre enn meg, Laila, som bodde ikke langt fra huset til mora mi i Jegersborggate, og som var sånn bølle-jente, og som hang sammen med Tin-tin, ble han kalt, som var broren til vokalisten vel, i jentebandet the Girls, fra Larvik, som var litt kjente, seinere på 80-tallet.


Så skulle hun kraftige jenta, Laila, liksom misbruke meg seksuelt, som hun fortalte meg, at hun pleide å gjøre med broren sin.

Enda vi bare var sånn 10-11 år, eller noe.


Søstra mi var da bare ca. 9 år vel, men jeg skjønte at dette må ha vært et plott, at dette var noe de hadde avtalt.

Og søstra mi hadde ofte sånne plott, som hun overrasket meg med, når jeg dro til Larvik.


Så etter at vi flytta til Larvik sentrum, i 1977, så må søstra mi ha havna i noe slags 'mob' der, som hun Laila bl.a. var med i, vil jeg tippe.

Så sånn var nok det.


Jeg reiv av halvparten av håret, til hu Laila, og alikevel så ville hu ikke slutte å kile meg på private steder, som hu pleide å gjøre med lillebroren sin.

Og dette var etter at mora mi hadde gått ut, og da slapp søstra mi, Pia, hu Laila inn.


Så dette var nok noe plott.

Så søstra mi, Pia, hu er nok i noe 'mob'.

Og jeg husker det, da jeg skulle operere kneet, på Aker Sykehus, i 1996, da tok hu sykesøster-jenta, som var på opplæring, og stanget kateteret, inn i urin-røret mitt, flere ganger, hardt, som for å skade urinrøret.


Dette husker jeg, selv om jeg var litt i narkose.

Så hun som var på opplæring, hun ville nok at jeg skulle bli 'tante'.

Og få koldbrann, i penis, som det stod om i avisa, at en nordmann boende på Island, hadde fått, var det vel, her om dagen, pga. feil bruk av kateter.


Det samme 'plottet' var det nok, som hun unge jenta, på opplæring, prøvde å ta på meg, da jeg opererte kneet mitt, på Aker sykehus, våren 1996.

Operasjonen ble utsatt en dag, og jeg fikk en dansk lege, Dr. Bjerre, så de trengte nok en dag, på å lage dette plottet ordentlig da.


En hel skoleklasse, med medisinstudenter, skulle også se på denne private kateter-inføringen da, så de husker kanskje det, at jeg sa 'au', gjennom den begynnende narkosen.

Så sånn var det.


Mer da.

Jo, og dagen etter, så kommer søstra mi til sykehuset, mens jeg ligger på narkose-avdelingen, etter operasjonen.

Og hu sier det, at bestemor Ingeborg, i Nevlunghavn, som er dansk, ba henne komme.


(Så her ser jeg konturene av en dansk mafia, plutselig fikk jeg dansk lege, istedet for norsk. Og min danske mormor, som var sur fordi jeg flytta fra moren min i Larvik, til faren min, sendte Pia til sykehuset, med sjokolade og Se og Hør, såkalte 'tante'-gaver vel).


Jeg leste aldri se og hør, det viste vel søstra mi, hu skulle tatt med VG og/eller Dagbladet, f.eks.

Men så ikke.

Jeg ringte også Dr. Bjerre, før en rep-øvelse, på Terningmoen, med HV vel, på slutten av 90-tallet.


Men da, så sa Dr. Bjerre, at kneet tålte rep-øvelse, med trasking i skog og mark.

Men, noe rart skjedde da, på Terningmoen, en kvinnelig fenrik, eller sersjant, eller USK, fikk oss på laget, til å plutselig skulle hoppe over en bukk der, ute på Terningmoen, ved de husene som er for å simulere krigføring i byer.


Enda hun ikke var vårt befal.

Og enda vi hadde spisepause.

Og enda HV-folk, ikke blir beordret til sånn tull, som å plutselig skulle gjøre hoppe-øvelser, som under rekruttperioden, i militæret.


Så her, så var det nok noe galt.

Jeg holdt meg til kneet, og hinka forsiktig mot det her hinderet da, som om jeg var en sprangridningshest, var det nesten som, dette jippoet, fra det kvinnelige befalet, som vi ikke så mer til, hverken før eller siden, og som kanskje var fra hæren og ikke fra HV, som vi var.


Så her er nok søsteren min med i noe Illuminati/dansk mafia-opplegg.

Så jeg vil anmelde henne for trussel om å kutte av penis. (En trussel fremsatt på en subtil/underfundig måte da, i tilfelle at politiet ikke forstår så godt sånne ting som ikke blir sagt veldig direkte).


Mer da.

Jo, og hun var nok involvert i de plottene, om at jeg fikk skadet kneet i Frognerparken, det var nok noe plott.

(Hvorfor var bakken så hard, akkurat der?).


Dette var nok plott, som de har laget, helt siden denne episoden, med juicen og røyk-stjelinga.

Som må ha vært sommeren 1994 vel.

Så skadet jeg kneet, sommeren 1995, mens jeg spilte med noen jeg ikke kjente, i Frognerparken.


Og jeg opererte kneet, våren 1996, på Aker.

Så søstra mi, hun er nok i noe dansk Illuminati eller Rosenkors-ordenen, tror jeg, for hun er så opptatt av, hva skal jeg si, at bestemor Ingeborg bodde et år i Tyskland, på 30-tallet, og hun oppfører seg rart da, f.eks. sommeren år 2000, så ville hun det, at vi måtte stoppe bilen, når jeg kjørte min bil, til Geilo, for stebroren til Pia, Jan Snoghøj, skulle gifte seg.


Så på vei tilbake, så måtte jeg la Solveig, som var telegrafist ombord på Scandinavian Star, og venn av min fars dame Haldis Humblen, sitte på tilbake til Oslo, hvor hun bodde på Holmen.


Og da ville Pia, absolutt det, at jeg skulle stoppe på en bensinstasjon, like før Drammen, enda ingen av oss, hadde lyst til å kjøpe noe.

Hva var dette?

Så ingen kjøpte noe.


Men jeg tror det må ha vært et plott, for da så jeg det, at Mathias, mannen til stesøsteren til Pia, Christell, dreiv å kjørte like bak oss, og fulgte med, til bensinstasjonen, men kjørte avgårde igjen, da han så det, at jeg ikke skulle ha noe der likevel, og snudde omtrent i døra der.


Og hun holdt på sånn, på Geilo og, og skulle låne skjorta mi, som jeg skulle hatt på søndagen, så jeg måtte bruke samme tennisskjorte, både på fredagen og søndagen, for Pia hadde glemt å ta med klær til seg selv!


Så det er så mye tull med hu søstra mi, Pia Charlotte Ribsskog, spesielt den trusselen hennes da, om at 'vi har jo ikke noe saks'.

For vi hadde jo saks, og mange kniver.

Så det hun sa, at 'vi har jo ikke noe saks', det hadde ingen mening, det var for å true om å klippe av private eiendeler med saks, tror jeg nok.


Så jeg vil gjerne anmelde søsteren min, Pia Ribsskog, for forsøk på å få til dette, og for å ha vært med på å skade kneet mitt, osv.

Jeg ønsker gjerningsmannen, (eller kvinnen da), tiltalt og straffet.


Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Pål Magnusson <paal.magnusson@steinsakspapir.com>

Date: 2009/9/2
Subject: Re: Ran av Ark
To: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei, og takk for din henvendelse.


Først av alt tar vi på det sterkeste avstand fra dette forsøket på å benytte de fysiske utgavene av SSP-symbolene for å få økonomisk gevinst. Det er tydelig at raneren ikke har gjort seg kjent med NFSSPs regelverk, hvor det i den avsluttende seksjonen ("Ansvarsfraskrivelse") klart og tydelig står at "Det anbefales ikke at nybegynnere forsøker å benytte de fysikse utgavene av SSP-symbolene, da disse kan føre til alvorlig skade om man ikke spiller korrekt.". I tillegg har vi her et klart brudd med pkt. 1 i NFSSPs æreskodeks: "Sikkerhet fremfor alt! Alle spillere må fjerne skarpe juveler og klokker før spill".Angående bloggens insinuasjoner om NFSSPs involvering i denne kriminelle handlingen viser jeg til "NFSSPs offisielle regler for stein, saks, papir" (avsluttende seksjon; Ansvarsfraskrivelse):


"NFSSP verken oppfordrer til, bifaller eller fremmer bruk av SSP i ulovlige, umoralske og/eller livstruende situasjoner. SSP bør kun brukes i situasjoner der de to partene ikke kan oppnå enighet ved hjelp av andre metoder, eller for å gjøre beslutningsprosessen mer gledelig."Hva din søsters ordtak angår vil jeg mene dette ikke er gyldig (selv om NFSSP ikke har en offisiell ordtakspolitikk). Så lenge man har to fingre eller mer på én av hendene har man en saks. Alltid (om man da ser bort fra muligheten for at de to gjenværende fingre er ute av stand til å danne en vinkel på omtrent 30-45 grader). Jeg føler meg også forpliktet til å påpeke at juicekartonger kan åpnes med andre verktøy, så selv om ordtaket hadde vært brukbart ville ikke dette i seg selv frikjent din søster.Jeg beklager det meget sene svaret, men jeg håper du finner svarene mine utfyllende nok.
Vennlig hilsen


Pål Magnnusson

President

Norsk forbund for stein, saks, papir

The Norwegian Rock Paper Scissors AssociationThe information in this email is confidential and is intended solely for
the addressee. If you are not the intended recipient you should
immediately notify the sender and delete the email. Any disclosure,
copying, distribution or any action taken in reliance on it is

prohibited and may be unlawful.
The Norwegian Rock Paper Scissors Association is an independent
operation, governing all play of rock, paper, scissors in Norway, as
outlined by the The World Rock Paper Scissors Society2009/7/5 Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei,


har dere noen kommentar til at noen ranet Ark med saks?


Og hva med det søstra mi, Pia Ribsskog, pleide å si, at 'vi har jo ikke noen saks'.Er dette er gyldig ordtak?


På forhånd takk for svar!Med vennlig hilsen


Erik Ribsskogjohncons-blogg

Jeg fikk en e-post, fra det norske forbundet for stein, saks, papir, angående ranet, i Oslo, av Ark, med saks, tidligere iår vel
Google Mail - Ran av Ark


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Ran av ArkPål Magnusson
<paal.magnusson@steinsakspapir.com>Wed, Sep 2, 2009 at 3:14 PM
To:
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei, og takk for din henvendelse.


Først av alt tar vi på det sterkeste avstand fra dette forsøket på å benytte de fysiske utgavene av SSP-symbolene for å få økonomisk gevinst. Det er tydelig at raneren ikke har gjort seg kjent med NFSSPs regelverk, hvor det i den avsluttende seksjonen ("Ansvarsfraskrivelse") klart og tydelig står at "Det anbefales ikke at nybegynnere forsøker å benytte de fysikse utgavene av SSP-symbolene, da disse kan føre til alvorlig skade om man ikke spiller korrekt.". I tillegg har vi her et klart brudd med pkt. 1 i NFSSPs æreskodeks: "Sikkerhet fremfor alt! Alle spillere må fjerne skarpe juveler og klokker før spill".Angående bloggens insinuasjoner om NFSSPs involvering i denne kriminelle handlingen viser jeg til "NFSSPs offisielle regler for stein, saks, papir" (avsluttende seksjon; Ansvarsfraskrivelse):


"NFSSP verken oppfordrer til, bifaller eller fremmer bruk av SSP i ulovlige, umoralske og/eller livstruende situasjoner. SSP bør kun brukes i situasjoner der de to partene ikke kan oppnå enighet ved hjelp av andre metoder, eller for å gjøre beslutningsprosessen mer gledelig."Hva din søsters ordtak angår vil jeg mene dette ikke er gyldig (selv om NFSSP ikke har en offisiell ordtakspolitikk). Så lenge man har to fingre eller mer på én av hendene har man en saks. Alltid (om man da ser bort fra muligheten for at de to gjenværende fingre er ute av stand til å danne en vinkel på omtrent 30-45 grader). Jeg føler meg også forpliktet til å påpeke at juicekartonger kan åpnes med andre verktøy, så selv om ordtaket hadde vært brukbart ville ikke dette i seg selv frikjent din søster.Jeg beklager det meget sene svaret, men jeg håper du finner svarene mine utfyllende nok.
Vennlig hilsen


Pål Magnnusson

President

Norsk forbund for stein, saks, papir

The Norwegian Rock Paper Scissors AssociationThe information in this email is confidential and is intended solely for
the addressee. If you are not the intended recipient you should
immediately notify the sender and delete the email. Any disclosure,
copying, distribution or any action taken in reliance on it is

prohibited and may be unlawful.
The Norwegian Rock Paper Scissors Association is an independent
operation, governing all play of rock, paper, scissors in Norway, as
outlined by the The World Rock Paper Scissors Society2009/7/5 Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Hei,


har dere noen kommentar til at noen ranet Ark med saks?


Og hva med det søstra mi, Pia Ribsskog, pleide å si, at 'vi har jo ikke noen saks'.Er dette er gyldig ordtak?


På forhånd takk for svar!Med vennlig hilsen


Erik Ribsskogjohncons-bloggJeg sov ganske lenge idag, så ble jeg vekket av noen som så ut som politifolk, men de var fra Liverpool City Council. De lurte på søpla i Leather Lane

Photo 4093

PS.

Disse ringte på calling-anlegget, så jeg måtte gå ned og prate med de.

Så jeg viste de plakaten, som henger innafor døra, om hvor vi i bygningen jeg bor, kaster søpla, dvs. hos Rigbys pub og the Courtyard-resturanten der da.

Så skjønte de at søpla ikke var fra oss.

De spurte om det var noen andre leiligheter, som jeg trodde at søpla kunne komme fra.

Men jeg sa, at jeg trodde at lenger ned der, så var det vel kontorer.

Men jeg sa det, at fra kjøkken-vinduet mitt, så kunne jeg se et slags pauserom.

(Der hvor de har svarte håndklær).

Og det pauserommet, det er vel kanskje litt langt unna frisørsalongen, City of Angels, som vel er 20-30 meter unna, eller noe, vel.

Så om det er noen som bor i G-bar diskotek-bygget, lurte jeg på.

Kanskje det pauserommet er til noe bordell, eller noe?

(For de er veldig pene de unge damene, som jeg kan se at noen ganger bruker det, og de steller håret sitt og sånn, hele tida).

Eller er det til frisørsalongen?

Jeg vet da søren jeg.

Noe er det vel ihvertfall.

Jeg tror ihvertfall at de skjønte det, at søpla ikke var fra vår oppgang og bygning da, siden vi har søppelkasting, ved restauranten der, Lady of Mann.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

Photo 4094

Photo 4095

Jeg sendte en oppdatering, om klagen min på EU og EU-kommisjonen, til Nærings- og Handelsdepartementet og UD
Google Mail - Oppdatering, klage på EU, fra 22. august med påminnelse 30. august/Fwd: SG/CDC/2009/A/8336 RE: Complaint in Norwegian, (please send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW: Videre formidling af klage på brud på EØS-aftale


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Oppdatering, klage på EU, fra 22. august med påminnelse 30. august/Fwd: SG/CDC/2009/A/8336 RE: Complaint in Norwegian, (please send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW: Videre formidling af klage på brud på EØS-aftaleErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Sep 2, 2009 at 2:33 PM
To:
postmottak@nhd.dep.no


Cc:
post@mfa.no


Hei,

nå fikk jeg endelig svar fra EU-kommisjonen.

Men, som jeg skrev i den forrige e-posten min, om dette, så søkte jo EU-kommisjonen, på 'Mette Marit og Ribsskog', samtidig, på Google.


Så jeg tror at danskene er sure på meg, fordi jeg har skrevet om (det danske/Oldenburg) kongehuset, i Norge, på blogg.

Så danskene og EU, de blander nok min blogg, sammen med EØS-avtalen.


Og det synes jeg er 'uryddig trav', fra EU, så dette sender jeg videre til dere, hos Nærings- og Handelsedepartementet, og UD, som oppdatering, til min tidligere sendte klage, på EU og EU-kommisjonen.


Håper dette er iorden!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: <SG-PLAINTES@ec.europa.eu>

Date: 2009/9/2
Subject: SG/CDC/2009/A/8336 RE: Complaint in Norwegian, (please send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW: Videre formidling af klage på brud på EØS-aftalen
To: eribsskog@gmail.com

Brussels, 2 September 2009

SG.R.2 D(2009)813


Dear Sir,Norwegian may be similar to Danish
but it is not an official language of the European Union. If you want your
question to be dealt with, please resend it in one of the official languages


Yours faithfully,


Angèle
Wigbold

European Commission
Secretariat General
Unit R.2 - Mail and
Document Management

B-1049
BrusselsFrom: Erik Ribsskog
[mailto:eribsskog@gmail.com]
Sent: Thursday, August 20, 2009 3:05
PM
To: SG PLAINTES
Subject: Complaint in Norwegian, (please
send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW:
Videre formidling af klage på brud på EØS-aftalen
Hei,


jeg vi gjerne klage på Merseyside-politiet, IPCC og the Home Office, og
også the Prime-minsiters office samt 'the electoral register'.For brudd på EØS-avtalen.Merseysidepolitiet kalte meg 'Miss Erik Ribsskog' og nekter å la meg
anmelde kriminelle forhold.IPCC, de svarer ikke på min korrespondance.The Home Office, de nekter å la meg søke asyl, enda jeg er en flyktning
fra Norge.The Prime Ministers Office, når man klager på the Home Office, så
sender de det bare, (to ganger), tilbake til the Home Office. Jeg mener de
burde sett på det selv, når ikke the Home Office klarte å rydde opp i
det.'The electoral register', jeg mener at den britiske regjeringen, bryter
EØS-avtalen, når de selger 'the electoral register', til lånefirma.
Lånefirmaene anvender dette register, til å sette en 'credit-score' for
lånesøkerne. Da vil nesten aldri norske og islanske og liechtensteinske
statsborgere, få lån eller kredittkort, siden EØS-borgere da automatisk får
en lav 'score', siden EØS-borgere ikke får lov å være med i 'the electoral
register', så jeg mener at britiske myndigheter bryter EØS-avtalen, når de
selger dette register til lånefirma etc. Britiske myndigheter burde blitt
pålagt restriksjoner, sånn at de ikke kunne selge dette registeret til slik
bruk, som diskriminerer EØS-borgere. (Hvis jeg har forstått hvordan dette
foregår, riktig).


Jeg har også en del vedlegg til disse klagene, som jeg kan sende dere,
hvis dere ønsker det.


Jeg håper at dere har muligheten til å se på dette, og at det var
iorden at jeg skrev på norsk!Mvh.


Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: <DELEGATION-NORWAY-INFO@ec.europa.eu>
Date:
2009/8/20
Subject: RE: FW: Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalen
To: eribsskog@gmail.com
Hei,

Man kan
har rett til å klage på alle EUs offisielle språk, altså f.eks på
dansk eller svensk. Hvorvidt de i Brussel vil ha problemer med norsk
har vi dessverre ikke noe svar på.Med
vennlig hilsen,

Europakommisjonens delegasjon til Norge og
IslandFrom: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sent: Thursday, August 20, 2009 10:04 AMTo: DELEGATION NORWAY INFO
Subject: Re:
FW: Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalen

Hei,


kan jeg skrive på norsk, eller må jeg skrive på engelsk?


Takk for svar!Mvh.


Erik Ribsskog

2009/8/20 <DELEGATION-NORWAY-INFO@ec.europa.eu>Hei,

Du
kan sende klagen til denne epostadressen: SG-PLAINTES@ec.europa.eu

Du
finner for øvrig formular og postadresse for klager samt kriteriene for
klagebehandling her:
http://ec.europa.eu/community_law/your_rights/your_rights_forms_en.htm.Med
vennlig hilsen

Europakommisjonens delegasjon til Norge og
IslandFrom: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sent:
Wednesday, August 19, 2009 9:09 PM
To: DELEGATION NORWAY
INFO
Subject: Re: FW: Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalen

Hei,


det står i linken dere ga meg, at jeg kan sende klage på
e-post.


Da vil jeg gjerne klage på the Merseyside Police, IPCC og
Home Office, i Storbritannia, at de trakasserer meg, i forhold til
britiske borgere ved at politiet kaller meg 'Miss Erik Ribsskog', og
ikke lar meg anmelde kriminelle handlinger.IPCC svarer ikke på mine henvendelser.


Og the Home Office nekter å la meg søke om asyl, enda jeg er
en flyktning fra Norge.


Noe annet, som jeg har lagt merke til i Storbritannia, er at
britiske myndigheter virker som at de selger valgregisteret, 'the
electoral register' til lånefirma.


Lånefirmaene bruker dette registeret, til å gi
kreditt-score.Hvis man ikke er i det registeret, så er det så godt som umulig å
få lån.


Og da mener jeg et EØS-borgere blir diskriminert, fordi de
får ikke lov å stå i 'the Electoral register', så borgere fra Norge og
Island (og vel også Lichtenstein), de blir da diskriminert, og har
omtrent null sjangs for å få lån og kredittkort, siden disse
EØS-borgerne da automatisk nesten, vil få en dårlig
kreditt-score.Så jeg mener da at britiske myndigheter, burde pålegges, å legge
restriksjoner på salg av 'the Electoral register', sånn at bruken av
dette registeret ikke diskriminerer EØS-borgere fra bl.a. Norge og
Island, som jeg mener det gjør nå.


For EFTA har opplyst til meg at det er meningen at
EØS-borgere, skal ha de samme rettigheter og goder, som EU-borgere, i
EU-land, som f.eks. Storbritannia.


Så da mener jeg at denne bruken av the Electoral register,
for å gi credit-score, den mener jeg må stride mot EØS-avtalen, såvidt
jeg kan forstå det.
Er det denne e-post adressen jeg skal bruke for å sende
klagen?


Hvor skal jeg sende e-poster og vedlegg, som jeg har
her?


Mvh.


Erik Ribsskog
2009/8/12 <DELEGATION-NORWAY-INFO@ec.europa.eu>Kjære Erik
Ribsskog,


Vi viser til videresendt
korrespondanse med Europakommisjonens kontor i
Danmark. Her finner du informasjon om hvordan du formelt
sender en klage til Europakommisjonen om mulige brudd på
EU-lovgivning: http://ec.europa.eu/community_law/your_rights/your_rights_en.htm


Med vennlig
hilsen,


Europakommisjonens delegasjon til
Norge og Island

Klingenberggaten 7A,
5. etg
Postboks 1643 Vika, N-0119 OSLO,
Norge
Tel: (+47) 22 83 35 83
Fax: (+47) 22 83 40 55
www.europakommisjonen.no


"The views expressed are purely those of the writer and may
not in any circumstances be regarded as stating an official position
of the European Commission"From: PEDERSEN Anette
(COMM-COPENHAGEN)
Sent: Wednesday, August 12, 2009
9:50 AM
To: DELEGATION NORWAY
Cc: 'eribsskog@gmail.com'
Subject: FW:
Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalenKære Oslo Delegation


Vi har den 24.7.2009, videreformidlet en
henvendelse til jeres kontor.


Han rykker nu for svar.Med venlig
hilsen


Anette
Pedersen
Europa-Kommissionen
Repræsentation i
Danmark
tlf: (+45) 33 14 41 40
fax: (+45) 33 11 12
03

anette.pedersen@ec.europa.euFrom: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sent:
Monday, August 10, 2009 3:09 PM
To: COMM REP DK
INFORMATION
Subject: Re: Videre formidling af klage
på brud på EØS-aftalen


Hei,


jeg har ikke hørt noe som helst, fra EU-kommisjonens
kontor, i Oslo.


Hvor lang tid er det meningen at man skal vente,
før de sender et svar, i det minste, for å bekrefte

at de har mottatt e-posten?


Igjen tusen takk for hjelpen!Mvh.

Erik Ribsskog2009/7/24 <eu-dk@ec.europa.eu>


Kære
Erik Ribsskog,

Europa-Kommissionens
Repræsentation I Danmark har modtaget vedhæftede
mail
den 23. juli 2009.

Vi har d.d. videreformidlet
skrivelsen til Europakommisjonens delegasjon til Norge
og Island, Klingenberggaten 7A, 0119 Oslo. Tel: +47 22
83 35 83. Fax: +47 22 83 40 55.
europakommisjonen@ec.europa.eu

Med
venlig hilsen

Anette
Pedersen
Europa-Kommissionen
Repræsentation i
Danmark
Gothersgade 115,1123 København K
T: 33 14
41 40
M:
anette.pedersen@ec.europa.eu
www.ec.europa.eu/danmark
----------
Forwarded message ----------
From: <eribsskog@gmail.com>
To: <eu-dk@ec.europa.eu>
Date: Thu,
23 Jul 2009 22:09:02 +0200
Subject: Klage på
brudd på EØS-avtalen fra EU/Fwd: Brudd på
EØS-avtalen/Fwd: Klage på vedtak med referanse
200803597-18/JOR
Hei,
jeg vil altså klage på brudd
på EØS-avtalen, fra EU.

Solvit sier at da må jeg
kontakte EU-kommisjonen.

Derfor kontakter jeg
dere på e-post igjen nå.

Hvordan skal jeg gå
fram, for å praktisk klage på EU for brudd

EØS-avtalen?

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog


---------- Forwarded message
----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date:
2009/5/28
Subject: Brudd på EØS-avtalen/Fwd: Klage på
vedtak med referanse
200803597-18/JOR
To:
eu-dk@ec.europa.eu


Hei,
jeg fikk e-post
fra Solvit Norway, idag, hvor de sier at det
er
EU-kommisjonen, som man må kontakte for å klage
formelt på brudd på
EØS-avtalen:

'Solvit
Norway <Solvit.norway@nhd.dep.no>
toErik
Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
dateThu,
May 28, 2009 at 7:46 AM
subjectSV: Henvendelse om
brudd på EØS-avtalen
mailed-bynhd.dep.no
hide details
7:46 AM (8 hours ago)
Reply

Hei
igjen,EFTAs overvåkingsorgan
kontrollerer at EFTA-EØS-statene, altså Norge,
Island
og Lichtenstein, overholder EØS-avtalen. Når det
gjelder
EU-statenes brudd på EØS-avtalen er det
Kommisjonen som fører tilsyn
med
dette.Nærings- og handelsdepartementet
er ansvarlig for drift av
SOLVIT-systemet i
Norge.Vennlig hilsen

Jostein
Røynesdal

SOLVIT Norway

Nærings- og
handelsdepartementet

Besøk oss på www.nhd.no

Fra:
Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 27. mai
2009 17:15
Til: Solvit Norway
Emne: Re:
Henvendelse om brudd på
EØS-avtalenHei,men skal
jeg sende det til EU da, jeg er jo fra et
EFTA-land?Vennligst forklar.

Og
hvorfor svarer ikke Nærings- og
handelsdepartementet?

Igjen på forhånd takk for
forklaring.Med vennlig
hilsen

Erik Ribsskog2009/5/27
Solvit Norway <Solvit.norway@nhd.dep.no>

Det
vises til henvendelser per e-post 5. og 26. mai om mulig
brudd på
EØS-avtalen. Dersom du mener at britiske
myndigheter har brutt
EØS-avtalen, kan du sende en
henvendelse til
EU-kommisjonen.

Vennlig
hilsen

Jostein Røynesdal

SOLVIT
Norway

Nærings- og
handelsdepartementet

Besøk oss på www.nhd.no

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Denne
e-posten er beregnet for den institusjon eller person
den er
rettet til og kan være belagt med lovbestemt
taushetsplikt. Dersom
e-posten er feilsendt,
vennligst slett den og kontakt Nærings-
og
handelsdepartementet.This email is
confidential and may also be privileged. If you are
not
the intended recipient please notify the Ministry
of Trade and
Industry, Norway,
immediately.'.

Så lurer jeg, hvis jeg ønsker å
klage på brudd på EØS-avtalen, fra
Storbritannia, (se
videresendt e-post. Det er også en klage til, og
det
er at politiet i Storbritannia, ikke ville hjelpe meg,
da jeg ble
jaget fra Norge, i 2005, (av noen
organiserte kriminelle/mafia etc.,
enda jeg ikke er
kriminell selv), og dro til Liverpool.

Jeg lurte
på hvem jeg skal kontakte i EU-kommisjonen, angående
dette.

Jeg tenkte jeg kunne sende dette til
EU-kommunisjonen i Danmark, siden
det danske og
norske skriftspråket er ganske likt,
og min mormor er
også fra Danmark så, Ingeborg Ribsskog.

Håper
dette er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog


---------- Forwarded message
----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date:
2009/1/21
Subject: Klage på vedtak med referanse
200803597-18/JOR
To: postmottak@nhd.dep.no


Hei,

jeg
mottok et brev fra dere igår, hvor jeg syntes det
manglet litt på
fornuften, hvis jeg skal være litt
ærlig.

Jeg skal prøve å forklare hva jeg
mener.

Dere skriver:

'Det er ikke godgjort
i tidligere korrespondanse med SOLVIT at
det
foreligger brudd på en konkret rettighet
etter
EØS-avtalen i skaen. Derfor er det ikke grunnlag for
eller mulig
å opprette en SOLVIT-sak mot
britiske
myndigheter'.

Men da måtte vel Solvit
ha bedt om dokumentasjon, så skulle jeg ha gitt
det.

Solvit ba ikke om dokumentasjon, de ville
bare ha en forklaring.

Og Solvit Norway tok
kontakt med Solvit UK.

Så bestemte Solvit Norway
seg for å ikke opprette en sak.

Solvit Norway
burde ha bedt om mer dokumentasjon da.

Det som
har skjedd, er at Solvit Norway oppfører seg som
en
underavdeling av Solvit UK.

De bare gjør
som britene sier, og dere hos Handels
og
Næringsdepartementet, dere fremstiller det
som
at det ikke er godtgjort, at det har forekommet
brudd på EØS-avtalen.

Men hvorfor tok Solvit
Norway kontakt med Solvit UK da?

Solvit Norway
var jo fornøyde de.

Hva skal jeg gjøre
nå?

Skal jeg kontakte Solvit Norway på
nytt?

Jeg synes dette minner om knefall for
britene.

Dette er bare tull og tøys og surr fra
dere i Handels- og
Næringsdepartementet.

Dere
kan ikke si at det manglet grunnlag for å opprette en
sak, når
Solvit Norway ringte Solvit UK, for
å
opprette en sak.

Det var Solvit UK som
bestemte at det ikke var grunnlag for å opprette
en
sak.

Jeg klager til dere på at Solvit
Norway lar britene få bestemme dette,
hva som er
grunnlag for å opprette
en sak, eller
ikke.

Det burde ikke være sånn, at Solvit Norway
sier til meg, at de skal
undersøke det.


ringer de britene, også sier de at det ikke har skjedd
noe galt.

Nei, det burde være sånn, at Solvit
Norway, bestemmer seg for å opprette
en
sak.

Og så oppretter de en sak.

Det
burde ikke være sånn at de ombestemmer seg, etter å ha
pratet med
britene, som om britene hos Solvit
UK,
var sjefene til han hos Solvit Norway.

Handels-
og Næringsdepartementet sorterer vel ikke under den
britiske
regjeringen?

Det kan virke sånn i
denne saken.

Jeg mener at jeg kan godtgjøre
regelbrudd, men jeg har fått sjangsen
til
dette.

For saken ble avsluttet, før det
kom til snakk om noe dokumentasjon.

Jeg vil at
dere:

1. Undersøker hva som skjedde, da Solvit UK
overprøvde Solvit Norways
bestemmelse
om å
opprette en Solvit-sak.

2. Forteller meg hvordan
jeg skal gå frem, for å opprette Solvit-saker
av
problemene jeg
kan dokumentere:

- Britisk
politi nekter å la meg anmelde en arbeidssak mot
Bertelsmann
Arvato, enda
jeg har dokumentasjon på
at det har foregått lovbrudd der.

- IPCC, de
svarer ikke på e-poster og telefoner, de lar meg ikke

behandlet min klage

Merseyside-politiet.

- The Home Office, de nekter
meg å få levere en klage på at IPCC ikke
svarer på
e-poster
og heller ikke returner telefoner, enda IPCC
sorterer under the Home
Office
administrativt.

Jeg mener at jeg som EØS-borger,
har rett til å anmelde klare
lovbrudd, som jeg
har
bevis for.

Og jeg har også rett til å
anmelde politiet til IPCC, og få den klagen
behandlet
på en
ordentlig måte.

Og jeg har også de samme
rettigheter som EU-borgere, til å få en klage

IPCC
ikke administreres ordentlig, behandlet av
the Home Office, så lenge
jeg oppholder
meg i
Storbritannia, i overenstemmelse med
EØS-avtalen.

Så her er det klare brudd på
EØS-avtalen, mener jeg.

Jeg har også blitt
latterliggjort av britisk politi, som kaller
meg
'Miss Erik Ribsskog',
og som kaller bevis jeg
ga dem mot Bertelsmann Arvato, 'found
property',
enda
jeg leverte det over skranken til
en konstabel Steele,
hos
Merseyside-politiet.

Så det er tydelig at
respekten for EØS-borgere, hos britisk politi,
den er
på et lavmål.

Her blir man bare tullet rundt med,
siden man ikke er britisk eller
EU-borger.

Og
EFTA bare henviser meg til Solvit.

Og Solvit, de
bare bøyer seg for britene.

Så det er tydelig at
norske myndigheter underordner seg britene, og
lar
sine borgere
bli hersjet med her borte.

Så den
EØS-avtalen er ikke verdt papiret den er skrevet
på.

Det er bare noe lureri hele
greiene.

Det er ingen kompetente organer som
passer på at den overholdt uansett.

Så at Norge
skal betale milliarder til EU hvert år, som motstykke
mot
å få den avtalen,
det skjønner ikke
jeg.

Det må bare være for firmaer at den avtalen
gjelder.

Vanlige norske borgere er ihvertfall
fritt vilt i praksis, i EU, og
blir tullet rundt med,
uten
at noen i Norge reagerer.

Så det synes
jeg er en skam.

Med hilsen

Erik
RibsskogJeg fikk en e-post fra EU. Men den EU-klagen, den er hos Nærings og Handelsdep. og UD nå, fordi EU-kommisjonen søkte på 'Mette Marit Ribsskog'
Google Mail - SG/CDC/2009/A/8336 RE: Complaint in Norwegian, (please send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW: Videre formidling af klage på brud på EØS-aftalen


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
SG/CDC/2009/A/8336 RE: Complaint in Norwegian, (please send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW: Videre formidling af klage på brud på EØS-aftalenSG-PLAINTES@ec.europa.eu
<SG-PLAINTES@ec.europa.eu>Wed, Sep 2, 2009 at 12:33 PM
To:
eribsskog@gmail.com
Brussels, 2 September 2009

SG.R.2 D(2009)813


Dear Sir,Norwegian may be similar to Danish
but it is not an official language of the European Union. If you want your
question to be dealt with, please resend it in one of the official languages


Yours faithfully,


Angèle
Wigbold

European Commission
Secretariat General
Unit R.2 - Mail and
Document Management

B-1049
BrusselsFrom: Erik Ribsskog
[mailto:eribsskog@gmail.com]
Sent: Thursday, August 20, 2009 3:05
PM
To: SG PLAINTES
Subject: Complaint in Norwegian, (please
send to someone speaking Danish, since the languages are similar)/Fwd: FW:
Videre formidling af klage på brud på EØS-aftalen
Hei,


jeg vi gjerne klage på Merseyside-politiet, IPCC og the Home Office, og
også the Prime-minsiters office samt 'the electoral register'.For brudd på EØS-avtalen.Merseysidepolitiet kalte meg 'Miss Erik Ribsskog' og nekter å la meg
anmelde kriminelle forhold.IPCC, de svarer ikke på min korrespondance.The Home Office, de nekter å la meg søke asyl, enda jeg er en flyktning
fra Norge.The Prime Ministers Office, når man klager på the Home Office, så
sender de det bare, (to ganger), tilbake til the Home Office. Jeg mener de
burde sett på det selv, når ikke the Home Office klarte å rydde opp i
det.'The electoral register', jeg mener at den britiske regjeringen, bryter
EØS-avtalen, når de selger 'the electoral register', til lånefirma.
Lånefirmaene anvender dette register, til å sette en 'credit-score' for
lånesøkerne. Da vil nesten aldri norske og islanske og liechtensteinske
statsborgere, få lån eller kredittkort, siden EØS-borgere da automatisk får
en lav 'score', siden EØS-borgere ikke får lov å være med i 'the electoral
register', så jeg mener at britiske myndigheter bryter EØS-avtalen, når de
selger dette register til lånefirma etc. Britiske myndigheter burde blitt
pålagt restriksjoner, sånn at de ikke kunne selge dette registeret til slik
bruk, som diskriminerer EØS-borgere. (Hvis jeg har forstått hvordan dette
foregår, riktig).


Jeg har også en del vedlegg til disse klagene, som jeg kan sende dere,
hvis dere ønsker det.


Jeg håper at dere har muligheten til å se på dette, og at det var
iorden at jeg skrev på norsk!Mvh.


Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: <DELEGATION-NORWAY-INFO@ec.europa.eu>
Date:
2009/8/20
Subject: RE: FW: Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalen
To: eribsskog@gmail.com
Hei,

Man kan
har rett til å klage på alle EUs offisielle språk, altså f.eks på
dansk eller svensk. Hvorvidt de i Brussel vil ha problemer med norsk
har vi dessverre ikke noe svar på.Med
vennlig hilsen,

Europakommisjonens delegasjon til Norge og
IslandFrom: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sent: Thursday, August 20, 2009 10:04 AMTo: DELEGATION NORWAY INFO
Subject: Re:
FW: Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalen

Hei,


kan jeg skrive på norsk, eller må jeg skrive på engelsk?


Takk for svar!Mvh.


Erik Ribsskog

2009/8/20 <DELEGATION-NORWAY-INFO@ec.europa.eu>Hei,

Du
kan sende klagen til denne epostadressen: SG-PLAINTES@ec.europa.eu

Du
finner for øvrig formular og postadresse for klager samt kriteriene for
klagebehandling her:
http://ec.europa.eu/community_law/your_rights/your_rights_forms_en.htm.Med
vennlig hilsen

Europakommisjonens delegasjon til Norge og
IslandFrom: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sent:
Wednesday, August 19, 2009 9:09 PM
To: DELEGATION NORWAY
INFO
Subject: Re: FW: Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalen

Hei,


det står i linken dere ga meg, at jeg kan sende klage på
e-post.


Da vil jeg gjerne klage på the Merseyside Police, IPCC og
Home Office, i Storbritannia, at de trakasserer meg, i forhold til
britiske borgere ved at politiet kaller meg 'Miss Erik Ribsskog', og
ikke lar meg anmelde kriminelle handlinger.IPCC svarer ikke på mine henvendelser.


Og the Home Office nekter å la meg søke om asyl, enda jeg er
en flyktning fra Norge.


Noe annet, som jeg har lagt merke til i Storbritannia, er at
britiske myndigheter virker som at de selger valgregisteret, 'the
electoral register' til lånefirma.


Lånefirmaene bruker dette registeret, til å gi
kreditt-score.Hvis man ikke er i det registeret, så er det så godt som umulig å
få lån.


Og da mener jeg et EØS-borgere blir diskriminert, fordi de
får ikke lov å stå i 'the Electoral register', så borgere fra Norge og
Island (og vel også Lichtenstein), de blir da diskriminert, og har
omtrent null sjangs for å få lån og kredittkort, siden disse
EØS-borgerne da automatisk nesten, vil få en dårlig
kreditt-score.Så jeg mener da at britiske myndigheter, burde pålegges, å legge
restriksjoner på salg av 'the Electoral register', sånn at bruken av
dette registeret ikke diskriminerer EØS-borgere fra bl.a. Norge og
Island, som jeg mener det gjør nå.


For EFTA har opplyst til meg at det er meningen at
EØS-borgere, skal ha de samme rettigheter og goder, som EU-borgere, i
EU-land, som f.eks. Storbritannia.


Så da mener jeg at denne bruken av the Electoral register,
for å gi credit-score, den mener jeg må stride mot EØS-avtalen, såvidt
jeg kan forstå det.
Er det denne e-post adressen jeg skal bruke for å sende
klagen?


Hvor skal jeg sende e-poster og vedlegg, som jeg har
her?


Mvh.


Erik Ribsskog
2009/8/12 <DELEGATION-NORWAY-INFO@ec.europa.eu>Kjære Erik
Ribsskog,


Vi viser til videresendt
korrespondanse med Europakommisjonens kontor i
Danmark. Her finner du informasjon om hvordan du formelt
sender en klage til Europakommisjonen om mulige brudd på
EU-lovgivning: http://ec.europa.eu/community_law/your_rights/your_rights_en.htm


Med vennlig
hilsen,


Europakommisjonens delegasjon til
Norge og Island

Klingenberggaten 7A,
5. etg
Postboks 1643 Vika, N-0119 OSLO,
Norge
Tel: (+47) 22 83 35 83
Fax: (+47) 22 83 40 55
www.europakommisjonen.no

"The views expressed are purely those of the writer and may
not in any circumstances be regarded as stating an official position
of the European Commission"From: PEDERSEN Anette
(COMM-COPENHAGEN)
Sent: Wednesday, August 12, 2009
9:50 AM
To: DELEGATION NORWAY
Cc: 'eribsskog@gmail.com'
Subject: FW:
Videre formidling af klage på brud på
EØS-aftalenKære Oslo Delegation


Vi har den 24.7.2009, videreformidlet en
henvendelse til jeres kontor.


Han rykker nu for svar.Med venlig
hilsen


Anette
Pedersen
Europa-Kommissionen
Repræsentation i
Danmark
tlf: (+45) 33 14 41 40
fax: (+45) 33 11 12
03

anette.pedersen@ec.europa.euFrom: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sent:
Monday, August 10, 2009 3:09 PM
To: COMM REP DK
INFORMATION
Subject: Re: Videre formidling af klage
på brud på EØS-aftalen


Hei,


jeg har ikke hørt noe som helst, fra EU-kommisjonens
kontor, i Oslo.


Hvor lang tid er det meningen at man skal vente,
før de sender et svar, i det minste, for å bekrefte

at de har mottatt e-posten?


Igjen tusen takk for hjelpen!Mvh.

Erik Ribsskog2009/7/24 <eu-dk@ec.europa.eu>


Kære
Erik Ribsskog,

Europa-Kommissionens
Repræsentation I Danmark har modtaget vedhæftede
mail
den 23. juli 2009.

Vi har d.d. videreformidlet
skrivelsen til Europakommisjonens delegasjon til Norge
og Island, Klingenberggaten 7A, 0119 Oslo. Tel: +47 22
83 35 83. Fax: +47 22 83 40 55.
europakommisjonen@ec.europa.eu

Med
venlig hilsen

Anette
Pedersen
Europa-Kommissionen
Repræsentation i
Danmark
Gothersgade 115,1123 København K
T: 33 14
41 40
M:
anette.pedersen@ec.europa.eu
www.ec.europa.eu/danmark
----------
Forwarded message ----------
From: <eribsskog@gmail.com>
To: <eu-dk@ec.europa.eu>
Date: Thu,
23 Jul 2009 22:09:02 +0200
Subject: Klage på
brudd på EØS-avtalen fra EU/Fwd: Brudd på
EØS-avtalen/Fwd: Klage på vedtak med referanse
200803597-18/JOR
Hei,
jeg vil altså klage på brudd
på EØS-avtalen, fra EU.

Solvit sier at da må jeg
kontakte EU-kommisjonen.

Derfor kontakter jeg
dere på e-post igjen nå.

Hvordan skal jeg gå
fram, for å praktisk klage på EU for brudd

EØS-avtalen?

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog


---------- Forwarded message
----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date:
2009/5/28
Subject: Brudd på EØS-avtalen/Fwd: Klage på
vedtak med referanse
200803597-18/JOR
To:
eu-dk@ec.europa.eu


Hei,
jeg fikk e-post
fra Solvit Norway, idag, hvor de sier at det
er
EU-kommisjonen, som man må kontakte for å klage
formelt på brudd på
EØS-avtalen:

'Solvit
Norway <Solvit.norway@nhd.dep.no>
toErik
Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
dateThu,
May 28, 2009 at 7:46 AM
subjectSV: Henvendelse om
brudd på EØS-avtalen
mailed-bynhd.dep.no
hide details
7:46 AM (8 hours ago)
Reply

Hei
igjen,EFTAs overvåkingsorgan
kontrollerer at EFTA-EØS-statene, altså Norge,
Island
og Lichtenstein, overholder EØS-avtalen. Når det
gjelder
EU-statenes brudd på EØS-avtalen er det
Kommisjonen som fører tilsyn
med
dette.Nærings- og handelsdepartementet
er ansvarlig for drift av
SOLVIT-systemet i
Norge.Vennlig hilsen

Jostein
Røynesdal

SOLVIT Norway

Nærings- og
handelsdepartementet

Besøk oss på www.nhd.no

Fra:
Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 27. mai
2009 17:15
Til: Solvit Norway
Emne: Re:
Henvendelse om brudd på
EØS-avtalenHei,men skal
jeg sende det til EU da, jeg er jo fra et
EFTA-land?Vennligst forklar.

Og
hvorfor svarer ikke Nærings- og
handelsdepartementet?

Igjen på forhånd takk for
forklaring.Med vennlig
hilsen

Erik Ribsskog2009/5/27
Solvit Norway <Solvit.norway@nhd.dep.no>

Det
vises til henvendelser per e-post 5. og 26. mai om mulig
brudd på
EØS-avtalen. Dersom du mener at britiske
myndigheter har brutt
EØS-avtalen, kan du sende en
henvendelse til
EU-kommisjonen.

Vennlig
hilsen

Jostein Røynesdal

SOLVIT
Norway

Nærings- og
handelsdepartementet

Besøk oss på www.nhd.no

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denne
e-posten er beregnet for den institusjon eller person
den er
rettet til og kan være belagt med lovbestemt
taushetsplikt. Dersom
e-posten er feilsendt,
vennligst slett den og kontakt Nærings-
og
handelsdepartementet.This email is
confidential and may also be privileged. If you are
not
the intended recipient please notify the Ministry
of Trade and
Industry, Norway,
immediately.'.

Så lurer jeg, hvis jeg ønsker å
klage på brudd på EØS-avtalen, fra
Storbritannia, (se
videresendt e-post. Det er også en klage til, og
det
er at politiet i Storbritannia, ikke ville hjelpe meg,
da jeg ble
jaget fra Norge, i 2005, (av noen
organiserte kriminelle/mafia etc.,
enda jeg ikke er
kriminell selv), og dro til Liverpool.

Jeg lurte
på hvem jeg skal kontakte i EU-kommisjonen, angående
dette.

Jeg tenkte jeg kunne sende dette til
EU-kommunisjonen i Danmark, siden
det danske og
norske skriftspråket er ganske likt,
og min mormor er
også fra Danmark så, Ingeborg Ribsskog.

Håper
dette er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik
Ribsskog


---------- Forwarded message
----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date:
2009/1/21
Subject: Klage på vedtak med referanse
200803597-18/JOR
To: postmottak@nhd.dep.no


Hei,

jeg
mottok et brev fra dere igår, hvor jeg syntes det
manglet litt på
fornuften, hvis jeg skal være litt
ærlig.

Jeg skal prøve å forklare hva jeg
mener.

Dere skriver:

'Det er ikke godgjort
i tidligere korrespondanse med SOLVIT at
det
foreligger brudd på en konkret rettighet
etter
EØS-avtalen i skaen. Derfor er det ikke grunnlag for
eller mulig
å opprette en SOLVIT-sak mot
britiske
myndigheter'.

Men da måtte vel Solvit
ha bedt om dokumentasjon, så skulle jeg ha gitt
det.

Solvit ba ikke om dokumentasjon, de ville
bare ha en forklaring.

Og Solvit Norway tok
kontakt med Solvit UK.

Så bestemte Solvit Norway
seg for å ikke opprette en sak.

Solvit Norway
burde ha bedt om mer dokumentasjon da.

Det som
har skjedd, er at Solvit Norway oppfører seg som
en
underavdeling av Solvit UK.

De bare gjør
som britene sier, og dere hos Handels
og
Næringsdepartementet, dere fremstiller det
som
at det ikke er godtgjort, at det har forekommet
brudd på EØS-avtalen.

Men hvorfor tok Solvit
Norway kontakt med Solvit UK da?

Solvit Norway
var jo fornøyde de.

Hva skal jeg gjøre
nå?

Skal jeg kontakte Solvit Norway på
nytt?

Jeg synes dette minner om knefall for
britene.

Dette er bare tull og tøys og surr fra
dere i Handels- og
Næringsdepartementet.

Dere
kan ikke si at det manglet grunnlag for å opprette en
sak, når
Solvit Norway ringte Solvit UK, for
å
opprette en sak.

Det var Solvit UK som
bestemte at det ikke var grunnlag for å opprette
en
sak.

Jeg klager til dere på at Solvit
Norway lar britene få bestemme dette,
hva som er
grunnlag for å opprette
en sak, eller
ikke.

Det burde ikke være sånn, at Solvit Norway
sier til meg, at de skal
undersøke det.


ringer de britene, også sier de at det ikke har skjedd
noe galt.

Nei, det burde være sånn, at Solvit
Norway, bestemmer seg for å opprette
en
sak.

Og så oppretter de en sak.

Det
burde ikke være sånn at de ombestemmer seg, etter å ha
pratet med
britene, som om britene hos Solvit
UK,
var sjefene til han hos Solvit Norway.

Handels-
og Næringsdepartementet sorterer vel ikke under den
britiske
regjeringen?

Det kan virke sånn i
denne saken.

Jeg mener at jeg kan godtgjøre
regelbrudd, men jeg har fått sjangsen
til
dette.

For saken ble avsluttet, før det
kom til snakk om noe dokumentasjon.

Jeg vil at
dere:

1. Undersøker hva som skjedde, da Solvit UK
overprøvde Solvit Norways
bestemmelse
om å
opprette en Solvit-sak.

2. Forteller meg hvordan
jeg skal gå frem, for å opprette Solvit-saker
av
problemene jeg
kan dokumentere:

- Britisk
politi nekter å la meg anmelde en arbeidssak mot
Bertelsmann
Arvato, enda
jeg har dokumentasjon på
at det har foregått lovbrudd der.

- IPCC, de
svarer ikke på e-poster og telefoner, de lar meg ikke

behandlet min klage

Merseyside-politiet.

- The Home Office, de nekter
meg å få levere en klage på at IPCC ikke
svarer på
e-poster
og heller ikke returner telefoner, enda IPCC
sorterer under the Home
Office
administrativt.

Jeg mener at jeg som EØS-borger,
har rett til å anmelde klare
lovbrudd, som jeg
har
bevis for.

Og jeg har også rett til å
anmelde politiet til IPCC, og få den klagen
behandlet
på en
ordentlig måte.

Og jeg har også de samme
rettigheter som EU-borgere, til å få en klage

IPCC
ikke administreres ordentlig, behandlet av
the Home Office, så lenge
jeg oppholder
meg i
Storbritannia, i overenstemmelse med
EØS-avtalen.

Så her er det klare brudd på
EØS-avtalen, mener jeg.

Jeg har også blitt
latterliggjort av britisk politi, som kaller
meg
'Miss Erik Ribsskog',
og som kaller bevis jeg
ga dem mot Bertelsmann Arvato, 'found
property',
enda
jeg leverte det over skranken til
en konstabel Steele,
hos
Merseyside-politiet.

Så det er tydelig at
respekten for EØS-borgere, hos britisk politi,
den er
på et lavmål.

Her blir man bare tullet rundt med,
siden man ikke er britisk eller
EU-borger.

Og
EFTA bare henviser meg til Solvit.

Og Solvit, de
bare bøyer seg for britene.

Så det er tydelig at
norske myndigheter underordner seg britene, og
lar
sine borgere
bli hersjet med her borte.

Så den
EØS-avtalen er ikke verdt papiret den er skrevet
på.

Det er bare noe lureri hele
greiene.

Det er ingen kompetente organer som
passer på at den overholdt uansett.

Så at Norge
skal betale milliarder til EU hvert år, som motstykke
mot
å få den avtalen,
det skjønner ikke
jeg.

Det må bare være for firmaer at den avtalen
gjelder.

Vanlige norske borgere er ihvertfall
fritt vilt i praksis, i EU, og
blir tullet rundt med,
uten
at noen i Norge reagerer.

Så det synes
jeg er en skam.

Med hilsen

Erik
Ribsskog
Jeg fikk svar fra the Independant Case Examiner, for Jobcenter-klager
Google Mail - Reminder/Fwd: Problems at the Jobcenter, Williamson Sq., Liverpool/Fwd: Complaint about ICE, to Complaints Manager


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Reminder/Fwd: Problems at the Jobcenter, Williamson Sq., Liverpool/Fwd: Complaint about ICE, to Complaints ManagerDWP ICE gateway team
<ICE@dwp.gsi.gov.uk>Wed, Sep 2, 2009 at 12:20 PM
To:
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Dear Mr Ribsskog,The Independent Case Examiner acknowledges
receipt of your email dated
1st September 2009.Please refer to the letter that was
issued to you by this office on
3rd August 2009.In light of the fact your complaint has not been resolved, if
you do not receive an initial response to your complaint from Job Centre Plus
within five weeks from
3rd August 2009, or you need
any help or information please get in touch with Jobcentre Plus Secretariat at:Jobcentre Plus Secretariat


L6 Caxton House


Tothill Street


London


SW1H 9NAYours Sincerely,Barbara Harrold.


Independent Case Examiner’s Office
-----Original Message-----

From: Erik Ribsskog
[mailto:eribsskog@gmail.com]

Sent: 01 September 2009 17:00

To: DWP ICE gateway team

[Quoted text hidden]

[Quoted text hidden]This email was received from the INTERNET and scanned by the Government Secure
Intranet anti-virus service supplied by Cable&Wireless in partnership with
MessageLabs. (CCTM Certificate Number 2009/09/0052.) In case of problems,
please call your organisation’s IT Helpdesk.

Communications via the GSi may be automatically logged, monitored and/or
recorded for legal purposes.**********************************************************************

This document is strictly confidential and is intended only for use by the addressee.
If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or other
action taken in reliance of the information contained in this e-mail is strictly prohibited.
Any views expressed by the sender of this message are not necessarily those of the Department
for Work and Pensions.
If you have received this transmission in error, please use the reply function to tell us
and then permanently delete what you have received.
Please note: Incoming and outgoing e-mail messages are routinely monitored for compliance
with our policy on the use of electronic communications.
**********************************************************************The original of this email was scanned for viruses by the Government Secure Intranet virus scanning service supplied by Cable&Wireless in partnership with MessageLabs. (CCTM Certificate Number 2009/09/0052.) On leaving the GSi this email was certified virus free.

Communications via the GSi may be automatically logged, monitored and/or recorded for legal purposes.
Jeg fikk en e-post fra ANSA, angående den engelsk-testen fra Sunderland mm.
Google Mail - Spørsmål om navn på språktest/Fwd: FW: Complaint to the Chief Executive of the University of Sunderland


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Spørsmål om navn på språktest/Fwd: FW: Complaint to the Chief Executive of the University of Sunderlandstudinfo@ansa.no
<studinfo@ansa.no>Wed, Sep 2, 2009 at 11:59 AM
To:
eribsskog@gmail.com

Hei,Det er vanlig at alle studenter må ta en
IELTS-test før de får opptak ved skoler i UK, er det denne du sikter til?


http://www.ielts.org/


www.ansa.no/tester
Best regards / Med
vennlig hilsen

Silje Ingrid Ruud


Informasjonskonsulent


Association
of Norwegian Students Abroad


Storgata 19, 0184
Oslo, Norway

+47 22 47 76 13
Fra: Erik Ribsskog
[mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: 2. september 2009 11:20

Til: ANSA Studieinformasjonen

Emne: Spørsmål om navn på
språktest/Fwd: FW: Complaint to the Chief Executive of the University of
Sunderland
Hei,


vet dere hva den testen heter, som alle ikke engelsk-språkelige
utenlandsstudenter, i Storbritannia, må ta, i starten av studieoppholdet heter?


De er litt vrange i Sunderland, synes jeg det virker som.På forhånd takk for eventuelt svar!Mvh.


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: Wed, Sep 2, 2009 at 9:52 AM

Subject: Re: FW: Complaint to the Chief Executive of the University of
Sunderland

To: David Donkin <david.donkin@sunderland.ac.uk>

Hi,


you write that the English-test I took at Sunderland, was an informal
one.


But it wasn't, as I understood it.


All Study-abroad students had to take this test, in one of the first weeks, of
the term.


And test-results were put up, on message-boards, in the language-center hall,
and only those who had the score 'A', didn't have to take English-classes.


So it was nothing informal with this test, at all, I can't see that I wrote
that it was an informal test, it was an obligatory test.


I hope it's easier for you to understand now, this should be piece of cake to
understand what I mean, for the university.


Yours sincerely,


Erik Ribsskog
On Wed, Sep 2, 2009 at 9:30 AM, David Donkin <david.donkin@sunderland.ac.uk>
wrote:


Dear Mr RibsskogThank you for letting the University know about your recent customer support

experience.We take all complaints very seriously indeed and wherever possible use them

as an opportunity to make any needed improvements.I am attaching a letter to you that gives the results of my investigation

into your complaint. I hope it adequately explains the issues but if

anything remains unclear please do not hesitate to let me know.

RegardsDavidDavid Donkin

Assistant Director

Student Recruitment and Business Partnerships University of Sunderland

Chester Road Sunderland

SR1 3SD

Tel: +44 191 515 3340

Mobile +44 7771 943498


Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive