Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 12 October 2009

Nå fikk jeg et brev fra NRK, med kåseriet til morfaren min, Johannes Ribsskog, det var artig

Photo 5823

Photo 5825

Photo 5826

Photo 5827

Photo 5828

PS.

Jeg skal se om jeg får laget en rask YouTube-video her, før jeg går ut.

Det står at det er til privat bruk, men morfaren min er jo død, og har vært død, siden 80-tallet, i over 25 år nå vel, så jeg regner med det er greit, å publisere på sin private blogg da.

Det får man regne med.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er del 1 av kåseriet til bestefar Johannes, 'Hav og fjell farvel', som er om Hadsel, i Vesterålet, hvor han jobbet som rådmann, og bodde sammen med bestemor Ingeborg, og min mor Karen, og min tante Ellen, og onkel Martin, før de flyttet ned til Østlandet, rundt 1965, da min morfar begynte som kontorsjef, i Sætre kommune, på Hurumlandet:PS 3.

Her er del 2:PS 4.

Jeg tror egentlig ikke bestefar Johannes var kommunist, som faren min ville ha det til, for vi kunne høre, på slutten av del 2 der, at han mobbet de grå kommuneansatte.

Men men.

Det var ganske slitsomt, å bo hos mora mi, og vokse opp der, i Larvik, på 70-tallet.

Men en av de beste dagene, husker jeg, det var St. Hansaften, 1975, var det vel kanskje.

Da tok bestefar Johannes med seg mora mi, og meg og søstra mi, ut i en robåt vel, fra Nevlunghavn da, også rodde han, eller om han hadde påhengsmotor, og kjørte/rodde ut til en øy, hvor mange folk feiret St. Hans da, utafor Nevlunghavn.

Og da hadde vi vel med noe mat og sånn da.

Og vi venta til det ble lyst igjen, før vi dro tilbake til Nevlunghavn, så vi var oppe til klokka 3-4 vel, tror jeg, jeg og søstra mi, som var 4-5 år.

Og ikke nok med at morfaren vår tok oss med på en hyggelig St. Hansfeiring.

Neida.

Jeg mener å huske at han også leste fra en bok han drev å skrev, som het 'Mannen i skogen', på samme måte som han leste det kåseriet her da.

Det var en barnebok, som han skrev på da, og som jeg i 1986, skrev inn på skrivemaskin, da jeg bodde på Bergeråsen, for bestemor Ingeborg da, for da var Johannes død, et par-tre år tidligere, nede i Spania.

Og bestefar Johannes, han skrev morsomt og fortalte også på en artig måte, så det var nesten morsommere enn TV og radio osv., når bestefar Johannes fortalte om 'Mannen i skogen', osv.

Og bestefar Johannes kunne også noen ganger begynne å leke sisten, i hagen ute i Nevlunghavn, f.eks., da jeg var sånn 5-6 år da.

Og han tulla og kalte meg 'røver' og 'tater' og 'Rikke-mann', men det var vel for morro skyld, tror jeg, han sa det ihverfall på en morsom måte da.

Men så flytta jeg til faren min, da jeg var ni år, for jeg gikk så bra overens med mora mi da, som var litt hysterisk og slitsom da.

Og da var jeg bare en gang, ute hos Ingeborg og Johannes vel, før bestefar Johannes døde, og det var vel sommeren 1983, så jeg tror bestefar Johannes døde vinteren 1984 kanskje.

Noe sånt.

Og da tulla han og bestemor Ingeborg, med meg og søstra mi, og ga oss et russisk kamera hver, som lå på loftet hos dem, (en 4-5 gamle, russiske fotoapparat da, av forskjellige modeller og merke), og tok oss med til Stavern, hvor de oppførte seg litt tilgjort, i fotobutikken, og kjøpte film til kameraene, og sendte oss hjem da, en ukes sommerferie, med mest boklesing, tilbake til Bergeråsen, med hvert vårt russiske kamera da.

Så det ødela litt, vil jeg nok si.

Men det hadde nok vært enda mye tøffere, å vokse opp hos mora mi, og med bestemor Ingeborg, om det ikke hadde vært for at bestefar Johannes, kunne være veldig artig og morsom da.

Og jeg fikk også Apache-sykkel og fotball og sikkert ski og tinnsoldat osv., av bestefar Johannes, husker jeg.

Og den Apache-sykkelen, den var jeg veldig stolt av, husker jeg, så bestefar Johannes, han var vel det nærmeste jeg hadde en far, de årene jeg bodde hos mora mi, etter at han og bestemor Ingeborg, flytta til Nevlunghavn, like ved Larvik, i 1975.

Bestefar Johannes, han kunne være litt gammeldags, men han stefaren vår, Arne Thomassen, han var så streng, så det var artigere med bestefar Johannes, selv om det vel kommer fram, i det kåseriet, at han kunne være alvorlig og, og han lærte oss og spille sjakk og kinasjakk osv., meg og søstra mi, og han røykte pipe, og var en sånn litt høytidelig person da, som var smart og også litt myndig og respektabel da.

Så det var veldig artig at NRK hadde tatt vare på det kåseriet om Hadsel osv.

Som jeg har skrevet om på bloggen, så holdt bestefar Johannes også et morgenkåseri, i 1978 eller 79, som jeg hørte på radioen, før jeg dro på skolen, på Torstrand skole, noen måneder før jeg flytta til faren min.

Mora mi gjorde meg oppmerksom på at bestefar Johannes var på radioen da.

Og han var også på førstesida av Nybrott, (arbeideravisa i Larvik, som nå er konkurs), en morgen, før jeg skulle på skolen, med to døde svaner, som han hadde funnet, i Nevlunghavn, og lurte på hvordan kunne ha dødd.

Men men.

Så det var jo litt spesielt da, at Nybrott hadde bestefar Johannes på hele forsida, fordi han hadde funnet et par døde svaner.

Men men.

Og mora mi, hu var veldig tullete, så det kunne kanskje ha vært en kassett hu spilte, med bestefar Johannes?

Ikke vet jeg.

Jeg husker ikke hva det kåseriet var om.

Men det var ihvertfall bestefar Johannes sin stemme jeg hørte før jeg gikk til skolen da, i stua vår, fra stereoanlegget.

Jeg syntes han hørtes litt kjedeligere ut da, så det var vel et annet kåseri det, tror jeg.

Men NRK har kanskje ikke helt oversikten alltid.

Kanskje det ble lagret på feil navn, eller noe.

Hvem vet.

Men det var artig å høre det kåseriet om Hadsel ihvertfall.

Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle høre bestefar Johannes sin stemme igjen akkurat, hvis noen hadde spurt meg, for noen uker siden.

Så det var veldig bra av NRK.

Og jeg ble veldig trist, husker jeg, inni meg, når søstra mi fortalte meg, en morgen, da jeg gikk til skolen, på Bergeråsen, mens hu gikk sammen med Christell, at bestefar Johannes var død.

Da snudde jeg og gikk en annen vei, husker jeg.

Men men.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Christell og Pia gikk i S-svingen, og jeg gikk også der.

Men jeg må vel ha gått på ungdomsskolen, da han døde, man kanskje jeg tok bussen fra Berger skole der.

Hvem vet.

Hm.

Jeg får prøve å komme på det her senere.

Vi får se.

Så sånn er det.

PS 5.

Jeg skjønner det nå, når jeg hører bestefar Johannes prate, og tenker tilbake, at bestefar Johannes, var nesten som en militær-kar, nesten som en troppsjef som sier gjør ditt og datt og ikke gjør det.

(Selv om han ikke var så streng alltid, mot oss barna, han kjefta aldri på oss.

Selv om jeg ikke er sikker på, at jeg nådde opp til hans standarder, i hagestell i Jegersborggate, det gjorde jeg nok ikke, for jeg var ikke helt på høyden, for det var forfærdelig å bo der, hos mora mi.

Eller om jeg nådde opp i sjakk og sånn, om han syntes jeg var flink nok.

Hva vet jeg.

Det vet jeg ikke helt, skal jeg være ærlig.

Men man kan ikke vite alt).

Og bestemor Ingeborg, var enda værre, hun kunne virkelig angripe en, på en psykologisk terrorriserende måte da, og hun liksom pirka etter svakheter da.

Så man kunne skjønne at de var fra en lærer-familie, (bestefar Johannes), og en militær-familie, (bestemor Ingeborg).

Så foreldrene til faren min, var mye mer 'laid-back' da, så hos Ågot og Øivind på Sand, det var det eneste stedet, som jeg kunne slappe av, under oppveksten.

Og der var jeg kanskje en eller to ganger, i året.

Og jeg pleide å låse meg inn på do, når mora mi og stefaren min, Arne Thormod, kom for å hente meg.

Og en helg jeg var der, husker jeg det, at jeg begynte å grine på fredagen, (den første dagen vi var der).

For jeg var så glad for å være på Sand, og få slappe av litt, det husker jeg godt nå.

Så allerede fredag kveld, når jeg skulle legge meg, så begynte jeg å grue meg til søndagen, når jeg måtte dra tilbake til Larvik da, og mora mi og stefaren min.

Så trøsta bestemor Ågot meg da.

Så jeg levde og ånda for de feriene, som vi fikk være hos Ågot og Øivind og faren min, på Sand og Bergeråsen da.

For mora mi var også prega av de her foreldra sine da, og var streng og kald, mot meg og vel også søstra mi, selv om jeg nok mistrivdes mer enn henne, tror jeg, med denne kalde og strenge oppdragelsen.

Det var som å være på kostskole omtrent.

Jeg skrev om at vi St. Hansaften 1975, fikk være med ut, med bestefar Johannes, med båten, i Nevlunghavn.

Og det var veldig fint, husker jeg enda.

Så det var noen få fine dager, med mora vår, og det var den dagen her og også noen til da.

Men det var untakene, som kunne ramses opp på en hånd da.

Og St. Hansaften, 1976, da var vi også hos Johannes og Ingeborg, i Nevlunghavn da.

Og da måtte vi av en eller annen grunn, legge oss klokken 20, da.

Som vi også måtte hos mora vår.

Men på St. Hansaften og(!)

Når vi sommeren før, hadde fått være oppe til klokka 4 kanskje.

Og denne St. Hansaften, så måtte vi ligge i sengene våre, i et rom, eller det het kammer vel, ut mot veien ned til Havna, i Nevlunghavn, og høre på familier, med barn på vår alder da, gå ned til vannet, for å feire St. Hans, enten nede i Havna der, eller at de skulle kjøre ut i båt da.

Det var jo som tortur, og ligge i det kammerset, hele St. Hans-kvelden, og høre på 'vanlige' folk, som gikk forbi da, og pratet og hadde det hyggelig, da.

Da begynte jeg å fortelle, til søstra mi, om at vi neste gang vi fikk lov å besøke faren vår, da ville vi få cola og godteri og ha det fint da, og få lov å være oppe lenge, og dra i kiosken og butikken og sånn da.

Det var liksom nesten et kostskole-liv, vil jeg si nå, som vi levde, da vi bodde hos mora vår, i Larvik.

Det var ikke mye hyggelig, ihvertfall, og det var det heller ikke, hos bestefar Johannes og bestemor Ingeborg, må jeg nok dessverre si.

Jeg husker det klarere nå, når jeg hørte bestefar Johannes, i det kåseriet.

Selv om de var artige, og morsomme, og interessante, på sin måte, både Johannes og Ingeborg, og mora mi Karen, som alle tre er døde nå, så er det stygt å prate stygt om de døde, men de var veldig kalde da, og strenge, og myndige da, så jeg likte de ikke som barn, ihvertfall.

Og Ingeborg var vanskelig å omgås som voksen og, husker jeg.

Bestefar Johannes, han kjente jeg ikke som voksen, så det kan jeg ikke si så mye sikkert om, hvordan han egentlig var, men jeg har bladede minner om hvordan han var, fra oppveksten.

Og mora mi, hu var slitsom hele livet, vil jeg si.

Og jeg aner litt av det her i søstra mi nå, som kanskje ikke huska hvordan det var å bo på Bergeråsen, før foreldra våre skilte seg, og bestemor Ågot osv., så bra som meg.

For jeg tenkte hele tida, og drømte om det, å besøke faren vår og foreldrene hans.

Det var liksom det som holdt meg oppe, igjennom den forfærdelige tida, det var, å bo hos mora mi.

Det var det som jeg drømte om, å dra til faren min og dem, i ferier osv., for da fikk jeg slappa av litt.

Og jeg holdt meg oppe på det, å drømme om det, mellom hver gang, som jeg var på besøk på Sand og Bergeråsen da.

Så jeg knakk ikke sammen, av de her forfæredelige bestemor Ingeborg, og mora mi Karen, og bestefar Johannes, som var minst ille av de her da, vil jeg si.

Men kanskje søstra mi knakk sammen, det tror jeg egentlig.

Eller at hu ble som en av de.

For hu fikk meg til å ta et strå mellom leppene, (en slags strand-plante/siv, som gjorde vondt å dra gjennom kjeften da, som søstra mi fikk meg til å gjøre), som på ordre, fra bestemor Ingeborg, etter at de hadde brutt meg ned da, først, ved å kjefte eller mase, om noe andre greier.

Enda søstra mi hadde fått meg til å gjøre det en gang før og, (på stranda en gang, noen måneder før da).

(Men når man er unge, så går ting litt i ett, for man har ikke helt kontroll alltid, men blir dratt med hit og dit, så jeg huska ikke det, eller hadde et svakt øyeblikk da, og gjorde som søstra mi sa, 'prøv å gjøre det osv., en gutt sa at det var artig, å ta det rue strand-grasset mellom leppene da).

Så søstra mi var ikke som en vanlig lillesøster, det her var noe hun nok hadde fortalt å gjøre, av bestemor Ingeborg, eller mora mi, eller noe.

Så skulle vi få et godteri hver da.

Og da analyserte bestemor Ingeborg, og Johannes og mora mi meg da, mens de satt i hagemøblene, i Nevlunhavn, i 1976 eller 77, kanskje.

Så her var det noe rart.

Bestemor Ingeborg så på Johannes, som rista på huet da.

De skulle se om jeg sladra, eller jugde da.

Men jeg holdt kjeft, og sladra ikke på søstra mi, og fikk godteri da.

For jeg visste at hvis jeg hadde sladra, så hadde Ingeborg kjefta på meg for det.

Så ble jeg sendt øverst i hagen, for å leke for meg selv der.

Så dette var nok et forsøk på å se om de klarte å bryte meg ned.

Men det klarte de ikke da.

For jeg huska hvor fæl bestemor Ingeborg var, så jeg gjorde meg tøff, og viste ikke følelsene mine for henne og de da, for jeg visste at da ville bestemor Ingeborg bare såre meg, alikevel.

Så da ble jeg sendt øverst i hagen, og det husker jeg, at jeg hadde ikke noe imot det, å være et stykke unna de.

Og da prata de nok om hva de skulle gjøre med meg da.

Så de her, bestefar Johannes, bestemor Ingeborg, mora mi og søstra mi, de var nok ikke som vanlige folk.

Så her var det nok noe Malteserorden, eller noe sånt, kan jeg tenke meg, som alle fire nok var i.

Nå er det bare søstra mi Pia, som lever av de her nå da, siden bestemor Ingeborg døde i år, og mora mi, døde i 1999, og bestefar Johannes i 1984, var det vel, eller 1985.

Så sånn er nok det, dessverre.

Så vi får se hva som skjer.

Så det er altså med blandede følelser, at jeg tenker tilbake på bestefar Johannes nå, selv om han vel nok var bedre enn bestemor Ingeborg, vil jeg si.

Det skal han ihvertfall ha, og han hadde sine stunder, hvor han var morsom og artig og også hyggelig vel, på sitt aller beste.

Så det var ikke dårlig, det er helt sikkert.

Så sånn er det.

Så vi får se hva som skjer.

Nå fikk jeg den her e-posten fra QXL, så det var bra kundeservice. Det er litt kjedelig å være arbeidsledig, så kanskje jeg kan selge noe på QXL
Google Mail - (no subject)


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
(no subject)QXL.no Kundesenter
<auksjon@qxl.no>Mon, Oct 12, 2009 at 1:08 PM
To:
eribsskog@gmail.com


Hei

Din konto er nå gjenåpnet, og sikkerhetskoden er bestilt til deg.
Du vil motta koden i posten i løpet av noen virkedager.

Vi ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
TineFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!
Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.

Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com

[Ticket: C7AC1385-0970-4D5A-BF16-295BD7B81664]
PS.

Hvis det er noen som har forslag til ting som man kan selge på nettet, fra England, eller vil bestille noe fra England, så bare skriv kommentar, eller send e-post til eribsskog@gmail.com.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg har litt problemer nå, på QXL, så jeg kontakta han som er markedsansvarlig der
Google Mail - Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Mon, Oct 12, 2009 at 9:56 AM
To:
per.terjesen@qxl.no


Hei,

jeg fant ikke passordet på min QXL-konto, som jeg hadde, da jeg bodde i Norge.

Så oppretta jeg en ny konto, men den ble blokkert, siden jeg bor i England nå.

Også kontaktet jeg QXL, og da slo de sammen kontoene, sånn at jeg fikk min gamle konto tilbake.


Men så skiftet jeg adresse til min engelske adresse, og da ble den blokkert og.

Og nå får jeg ikke lov av kundeservice, å ha en konto, for de sier at alle kontoene er engelske.

Men min eneste ordentlige konto, (som ikke ble laget i klusset nå), den er fra da jeg bodde i Norge, og solgte en ipod, da jeg bodde i Oslo, i 2004, så derfor har en stjerne der.


Men, nå tenkte jeg at jeg skulle selge noen ting fra England, siden pundet er lavt, noe isbre-mint osv., som jeg har hørt at de har slutta med i Norge.

Blant annet fordi jeg er arbeidsledig, så jeg har ikke så mye penger, og da har jeg ikke råd til å betale 500 euro, for å handle på QXL.


(Og det er ikke store summene for de isbre-mintene heller).

Men, er det meninga at oss nordmenn som flytter til utlandet, skal miste QXL-kontoen vår, når vi flytter?

De strenge reglene, er vel for utlendinger, som prøver å lage en ny konto, fra utlandet, i tillegg til en QXL-konto i sitt hjemland, og vel ikke for nordmenn som bare vil ha en QXL-konto i Norge, og som har tatt med seg den til utlandet?


På forhånd takk for hjelp med å løse denne floken.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>

Date: 2009/10/11
Subject: Re: Re: Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"
To: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei Erik Ribsskog


Dine kontoer er nå slått sammen og du har fått beholde den eldste kontoen som står registrert med norsk adresse.
Mailadresse er rettet på kontoen slik at du kan få tilsendt passord.


Vi ønsker deg en fin dag!


Med vennlig hilsen
TineFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!

Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.
----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

To: "QXL.no Kundesenter" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 11-10-2009 21:01:17

Subject: Re: Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"

Hei,

jeg solgte vel bare en laptop og en ipod, da jeg bodde i Norge, på QXL.


Da brukte jeg vel brukernavnet 'johncons', (eller eventuelt 'cons').

Kanskje jeg kan fortsette å bruke den QXL-kontoen da, for den er registrert på min Oslo-adresse.


Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/11 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>

Hei Erik RibsskogQXL.no aksepterer dessverre ikke kontoer registrert med adresser utenfor Norden. Hvis du har en medlemskonto hos en annen QXL side, og mer enn 15 positive karakterer kan vi godta din registrering hos QXL.no.

Du må imidlertid sende oss ditt medlemsnummer/brukernavn og de tre siste tegnene i ditt passord i det QXL land du er registrert. Deretter sender vi deg en kode i posten.


Hvis du ikke har tilstrekkelig karakterer vi kan overføre kan du ta kontakt med vårt kundesenter: auksjon@qxl.no

Vi ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
TineFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!
Les mer om promoteringspakker her!


Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.
----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

To: "QXL.no Kundesenter" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 11-10-2009 16:37:29
Subject: Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"


Hei,

det virka ikke det du skrev der, for det prøvde jeg igår.

Så jeg opprettet et nytt brukernavn: johncons123, (istedet for johncons).


Og da fikk jeg beskjed om at mitt brukernavn var blokkert, og jeg måtte sende inn dette:

brukernavn, 3 siste tegn i passord, samt korrekt adresse


3 siste tegn i passord er: C7A


Og adresse er:

Erik Ribsskog
Flat 3
5 Leather Lane

Liverpool
Merseyside
GB-L2 2AE
Storbritannia


(Jeg tenkte jeg skulle prøve å selge noen ting fra England, på QXL, siden kursen på pund er så lav nå, og jeg husker jeg hadde konto på QXL da jeg bodde i Norge, men det er noen år siden, det var vel i 2004, så jeg husker ikke alle dataene som passord og hvilken e-post adresse jeg brukte da, osv.).


Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/11 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>

Hei


Vi anbefaler at du går inn på våre sider og sender brukernavnet og passordet til deg selv. Dette kan du gjøre i linken i innloggingsfeltet når du trykker på "Mine sider". Deretter klikker du på "glemt brukernavn/passord". Her kan du velge om du vil ha kun brukernavn, kun passord, eller begge deler. Du vil da motta en epost til epostadressen som du er registrert med her hos oss, med den informasjonen som du trenger for å kunne logge inn.
Vi ønsker deg en fin dag!


Med vennlig hilsen
BenjaminFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!
Les mer om promoteringspakker her!


Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.
----- Original Message -----
From: <eribsskog@gmail.com>

To: "QXL.no" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 11-10-2009 00:09:53
Subject: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"


Medlemsnr : - Not logged in -
Brukernavn : johncons
E-post : eribsskog@gmail.com
Gjenstandsnr:

Tema: 4) Innlogging

Henvendelse:

----------------

Hei,

kan dere sende meg passord og brukernavn, for det er lenge siden jeg har brukt QXL.

Mvh.

Erik Ribsskog
[Browser Infos : Netscape Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.25 Safari/532.0### Screen Infos : 1280x800 colorDepth=32,pixDepth=32]


This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.
Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com

[Ticket: 276DF23C-348C-4893-8C6D-359014CE8C52]


This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.

Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com
[Ticket: F1686FFD-16C2-46E8-89D8-28DBE111E0A1]
This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.

Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com

[Ticket: C1A9AAA6-70B4-4F5C-A7D6-0F06D7DD8A7C]


PS.

Her er mer om problemene med QXL:
Google Mail - Dine to kontoer er slått sammen


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Dine to kontoer er slått sammenErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Mon, Oct 12, 2009 at 9:26 AM
To:
"QXL.no Kundesenter" <auksjon@qxl.no>


Hei,

snakk med din kollega da, Tine, som skiftet e-post adresse på min norske QXL-konto, tidligere idag.

Så bytta jeg til engelsk adresse, så ble den blokert.

Men den kontoen skulle være gyldig.


Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/12 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>

Hei Erik Ribsskog

Beklager det, men jeg finner 3 kontoer på deg, og alle er registert med engelsk adresse.


Vi ønsker deg en fin dag!


Med vennlig hilsen
BenjaminFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!

Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.
----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

To: "QXL.no Kundesenter" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 12-10-2009 10:21:24

Subject: Re: Re: Re: Dine to kontoer er slått sammen

Hei,

min eldste konto er jo en jeg brukte i Oslo.


Som jeg registrerte da jeg bodde i Oslo.

Det var derfor jeg kontakta dere, fordi jeg hadde glemt brukernavn og passord.

Så opprettet jeg en ny konto, når det dere sa, ikke virket.


Men den kontoen jeg hadde da jeg bodde i Oslo, den kan dere vel ikke bare sperre fordi jeg har flyttet til England?

Det er vel ment for folk som oppretter en konto fra scratch, i utlandet?

Mvh.


Erik Ribsskog


2009/10/12 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>

Hei Erik Ribsskog

Hvilken konto er det? Du har to kontoer og begge er registert i England. Vi tillater dessverre ikke brukere utenfor skandinavia, dersom du ikke allerede har karakterer på en annen QXL side. Dersom ikke må man deponere et sikkerhetsbeløp på 100 euro for å kjøpe, og 500 for å selge. Dette vil bli refundert, når du har mottat 15 eller fler karakterer.


Vi ønsker deg en fin dag!


Med vennlig hilsen
BenjaminFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!

Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.
----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

To: "QXL.no Kundesenter" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 12-10-2009 10:08:53

Subject: Re: Re: Dine to kontoer er slått sammen

Ok,

men hvorfor må jeg få en ny kode, når jeg hadde lov å selge, da jeg bodde i Oslo?


Det er jo den samme kontoen, mener jeg.

Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/12 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>

Hei Erik Ribsskog


Du må få en ny kode ja. Alle dine salgs og kjøpsopplysninger er kun på din konto i opptill 60 dager , før de blir slettet fra din konto.

Vi ønsker deg en fin dag!


Med vennlig hilsen
BenjaminFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!

Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.
----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

To: "QXL.no" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 12-10-2009 09:10:07
Subject: Re: Dine to kontoer er slått sammen


Hei,

ok, er det riktig at jeg må få en ny kode i posten, for å selge på nytt nå, (for jeg solgte jo en ipod og en laptop, da jeg jobbe i Oslo).


(Selv om det ble noe problem med salget av laptop-en).

Men hvorfor finner jeg ikke ipod-en, som jeg solgte i 2004, når jeg ser over salg, på min QXL-konto, (brukernavn johncons, som det står nedenfor).


Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/12 QXL.no <auksjon@qxl.no>


Ditt brukernavn: johncons
Ditt medlemsnummer: 5931674

Hei Erik

Vi har nå slått sammen dine to kontoer på QXL.no.
Dette medfører at evt. karakterer og utestående beløp samt kjøps- og salgshistorikk er overført til en og samme konto.


Dine opplysninger finner du ved å logge deg inn.
Brukernavn: johncons
Har du glemt ditt passord; klikk her


Vær oppmerksom på at din første konto nå er sperret.

Lykke til med kjøp og salg!

Vennlig hilsen alle oss i QXL.noNB:
Denne eposten er sendt til Erik Ribsskog. Ditt navn og medlemsnr er inkludert for å verifisere at denne e-posten er sendt fra QXL.no. Dette er en automatisk e-post og svar blir ikke lest. Du kan kontrollere hvilke e-poster du vil motta: klikk her
This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.

Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com
[Ticket: 183F05AA-01F2-46A3-A696-D8C135BC5248]This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.
Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com

[Ticket: 0B43701D-899C-43B9-8E78-8DCDCE27480B]This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.

Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com

[Ticket: 00DC8006-BE06-4339-A952-D66786051B45]


Jeg kommenterte noe som en fjern slektning av meg, FRP-politikeren Christian Tybring-Gjedde skrev, på Aftenposten.no

som gerhardsen

http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=10&ThreadID=283414&page=1#item4492215

Jeg kommenterte på Daily Mail nett, om den britiske soldaten, som hadde fått transplantert lunger, og som fikk kreft fordi donøren var stor-røyker

daily mail

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1219542/Sick-soldier-dies-given-smokers-lungs-transplant.html

Sånne her var det jeg tenkte jeg kunne prøve å selge på QXL. De kan man få fra ned i 5 kr. pr. pose, her i England. Men de koster en del å sende da

Photo 5805

PS.

Jeg venter bare på at jeg skal få et brev i posten, fra QXL, med en spesiell kode, (som jeg visstnok trengte, enda jeg har solgt en ipod og en laptop, på QXL, da jeg bodde i Norge, i 2004, men det er en spesiell historie bak at jeg solgte de tingene da, og spesielt laptop-en da, som jeg vel har forklart om på bloggen før).

Så får vi se om jeg får den koden i posten, så kan jeg prøve meg som netthandler.

Vi får se.

Jeg tenkte jeg skulle selge de i pakker av fem poser, dvs. 5 x 200 gram, altså en kilo.

Da blir det en vanlig isbre-mint pose, en isbre-mint lakris, en isbre-mint frukt, en isbre-mint hagefrukter, også var det en smak til, som jeg ikke kommer på nå.

Vi får se hva som skjer.

Og også enkeltvis tenkte jeg å prøve å selge de isbre-mint posene, som visstnok har sluttet å bli solgt i Norge, så da tenkte jeg det kunne være en ide.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Forrige uke, så økte antall lesere på bloggen, fra ca. 1500 til over 1900. Nå var bloggen en god del på Nettavisen, men det var likevel bra, synes jeg

antall lesere

PS.

Så jeg tenker at jeg kommer til å se det ann, noen uker til, for å se hvordan det nye navnet slår ann.

Jeg har også en Everton-blogg, Everton FC Nyheter, (http://evertonfcnyheter.blogspot.com/), som jeg lurer på om jeg skal gjøre om til johncons-FOTBALL, men med en sterk Everton-profil, da, (siden jeg holder med Everton).

Vi får se.

Uansett tusen takk til alle som leser johncons-blogg, eller johncons-MIRROR da, og som er med på å øke oppmerksomheten om de problemene som jeg har kommet over, med politiet osv., i det norske samfunnet i dag.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg fikk tilbake mitt gamle brukernavn på QXL, enda jeg hadde glemt e-postadressen. Pundet er så lavt, så jeg tenkte jeg skulle prøve litt med salg
Google Mail - Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"QXL.no Kundesenter
<auksjon@qxl.no>Sun, Oct 11, 2009 at 10:29 PM
To:
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Hei Erik Ribsskog

Dine kontoer er nå slått sammen og du har fått beholde den eldste kontoen som står registrert med norsk adresse.
Mailadresse er rettet på kontoen slik at du kan få tilsendt passord.

Vi ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
TineFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!
Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
To: "QXL.no Kundesenter" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 11-10-2009 21:01:17
Subject: Re: Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"

Hei,

jeg solgte vel bare en laptop og en ipod, da jeg bodde i Norge, på QXL.

Da brukte jeg vel brukernavnet 'johncons', (eller eventuelt 'cons').

Kanskje jeg kan fortsette å bruke den QXL-kontoen da, for den er registrert på min Oslo-adresse.

Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/11 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>
Hei Erik Ribsskog

QXL.no aksepterer dessverre ikke kontoer registrert med adresser utenfor Norden. Hvis du har en medlemskonto hos en annen QXL side, og mer enn 15 positive karakterer kan vi godta din registrering hos QXL.no.
Du må imidlertid sende oss ditt medlemsnummer/brukernavn og de tre siste tegnene i ditt passord i det QXL land du er registrert. Deretter sender vi deg en kode i posten.

Hvis du ikke har tilstrekkelig karakterer vi kan overføre kan du ta kontakt med vårt kundesenter: auksjon@qxl.noVi ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
TineFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!
Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.----- Original Message -----
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
To: "QXL.no Kundesenter" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 11-10-2009 16:37:29
Subject: Re: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"

Hei,

det virka ikke det du skrev der, for det prøvde jeg igår.

Så jeg opprettet et nytt brukernavn: johncons123, (istedet for johncons).

Og da fikk jeg beskjed om at mitt brukernavn var blokkert, og jeg måtte sende inn dette:

brukernavn, 3 siste tegn i passord, samt korrekt adresse

3 siste tegn i passord er: C7A

Og adresse er:

Erik Ribsskog
Flat 3
5 Leather Lane
Liverpool
Merseyside
GB-L2 2AE
Storbritannia

(Jeg tenkte jeg skulle prøve å selge noen ting fra England, på QXL, siden kursen på pund er så lav nå, og jeg husker jeg hadde konto på QXL da jeg bodde i Norge, men det er noen år siden, det var vel i 2004, så jeg husker ikke alle dataene som passord og hvilken e-post adresse jeg brukte da, osv.).

Mvh.

Erik Ribsskog


2009/10/11 QXL.no Kundesenter <auksjon@qxl.no>
Hei

Vi anbefaler at du går inn på våre sider og sender brukernavnet og passordet til deg selv. Dette kan du gjøre i linken i innloggingsfeltet når du trykker på "Mine sider". Deretter klikker du på "glemt brukernavn/passord". Her kan du velge om du vil ha kun brukernavn, kun passord, eller begge deler. Du vil da motta en epost til epostadressen som du er registrert med her hos oss, med den informasjonen som du trenger for å kunne logge inn.Vi ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen
BenjaminFå flere besøk og oppnå bedre priser ved å promotere din auksjon!
Les mer om promoteringspakker her!

Viktig: Vi vil vennligst be deg om å kun sende oss én mail om samme problem. Vi mottar daglig en stor mengde henvendelser, og for at vi skal kunne svare hurtigst muligt ber vi deg legge ved følgende opplysninger i mailen: Brukernavn evt. kundenr og gjenstandsnummer, eller andre opplysninger som vil hjelpe oss med og gi deg et raskt og presist svar.----- Original Message -----
From: <eribsskog@gmail.com>
To: "QXL.no" auksjon@qxl.no;
CC:
Sent: 11-10-2009 00:09:53
Subject: 4) Innlogging: Spørsmål fra "johncons"

Medlemsnr : - Not logged in -
Brukernavn : johncons
E-post : eribsskog@gmail.com
Gjenstandsnr:

Tema: 4) Innlogging

Henvendelse:
----------------

Hei,

kan dere sende meg passord og brukernavn, for det er lenge siden jeg har brukt QXL.

Mvh.

Erik Ribsskog
[Browser Infos : Netscape Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.25 Safari/532.0### Screen Infos : 1280x800 colorDepth=32,pixDepth=32]

This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.
Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com
[Ticket: 276DF23C-348C-4893-8C6D-359014CE8C52]


This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.
Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com
[Ticket: F1686FFD-16C2-46E8-89D8-28DBE111E0A1]This ticket number is very important, please don't delete it! It ensures that your answer gets to the right support person.

Read more about the ticket number here: www.supportfighter.com

[Ticket: C1A9AAA6-70B4-4F5C-A7D6-0F06D7DD8A7C]
PS.

Her er mer om dette:

gammel qxl

Fler Facebook-meldinger fra Wenche Berntsen

enda mer 1

enda mer 2

PS.

Her er mer om dette:

mer om dette 2

Resultatet av den siste avstemningen viste at det var dårlig kvalitet på teksten bak de bildene øverst på bloggen. Jeg skal se om jeg får fikset dette

avstemning 3

PS.

Kanskje jeg skal prøve å få tak i Photoshop, eller noe, og lære meg det, så hadde det kanskje vært enklere å få bra kvalitet på bildene på bloggen osv.

Vi får se.

Takk til de som deltok på avstemningen ihvertfall!

Mvh.

Erik Ribsskog

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive